Thecity

Idag har jag lyckats få med min pojkvän till stan så nu blir det shopping!!


30-mars-12

Förkyld som jag är så sitter jag ändå på skolan och kämpar mig fram. Slutar vid 11 idag så drar nog hem på en gång och kurerar mig inför en kväll med älskling. Idag har vi 19 månader:')


Kalasfirande

Herregud så trött jag är! Vi har haft ett försenat födelsedagskalas för min pappa idag och det har varit fullt ös verkligen. Men tycker det är så mysigt när barnen är här=') han fick en tavla som var 60x80 med alla barn och barnbarn och glad blev han! Ska nog tvätta bort sminket och krypa ner i sängen snart så jag är relativt pigg till mattelektionen imorgonbitti!


Nystädat!

Äntligen har jag städat rummet! Höll på att få panik för man kunde knappt gå igenom för det var så mycket grejer på golvet.. Men nu ser det så mycket bättre ut! Orkar inte fixa nå mer så det får duga. Det är ändå ganska stor skillnad!


Friluftsliv

Ligger hemma i min säng med älskling och myser. Har varit på friluftsdag och pimplat i regn och blåst i 6 timmar. Ett av det värsta jag varit med om på länge! Har suttit ihopkrypen vid ett träd och bara längtat hem:(
Kollar iaf på djungelns drottning som går på 5an nu. Haha så jäkla kul!


26-mars-12

Kom precis hem från frisören. Fixade utväxten och det är så skönt att allt är jämt och fint! :) älskar dessutom att få håret tvättat, så otroligt skönt! Ska plocka ihop lite på rummet nu sen får jag se om jag orkar dra ut ikväll, är riktigt slö i kroppen"/


Egoboost

Ligger i sängen och har precis läst ut egoboost. En läsvärd bok kan jag säga! Eftersom klockan är rätt mycket så ska jag nog försöka sova men har så mycket tankar som flyger omkring i min skalle om skola jobb osv så jag känner mig så stressad. Räknade ut att det bara är ungefär 80 dagar kvar till sommarlov! Har för mycket att göra på så kort tid.. Men får ta och ligga i tills dess så kan jag se thailandsresan som en belöning:)


24-mars-12

Längesen jag skrev nu kände jag. Var iaf ute igår för en gångs skull! Min vän linda fyllde nämligen 18 så var på förfest där sen när dom skulle vidare på krogen drog jag och jennifer ner på stan och träffade några. Blev tyvärr en tidig hemgång i brist på fest men hade riktigt kul ändå! Kul att få umgås med jennifer igen:) sitter och spelar kort och kollar en film på tvn. Får se hur kvällen blir:)


20-mars-12

Gofika efter ett 50 minuters träningspass! Är helt slut i benen.. Ska försöka komma igång på riktigt igen nu när det inte är nån förkylning eller liknande problem. Blir criminal minds nu och sen sängen!


Bildbomb


Åkersjön

Tog ledigt från skolan för att åka till åkersjön och åka skoter med grabbarna. Blir där till imorrn och det ska bli så kul! Har inte åkt skoter på typ 2 år kanske så ser fram emot det jätte mycket:) det regnar lite men hoppas på lite bättre väder!


13-mars-12

Skoldagen var kort. En spanskalektion och en föreläsning. Ganska chill om ni frågar mig! Åkte hem och städade lägenheten och skulle egentligen ha pluggat efter det men huvudvärken gav inte upp så bäddade ner mig i sängen och kollade film. Sara jessicas parkers nya film och den gillade jag starkt! Ska gosa ner mig i älsklingens famn nu och sova. Gnatt!:)


12-mars-12

Kom nyss hem efter ett prov som gick sådär. Kom lite sent så fick mindre skrivtid men det jag svarade på gick bra!:) ligger i sängen och dricker en chailatte och läser min nya elle tidning som kom idag. Ska chilla en stund till sen börja städa i väntan på att min data kommer hem så jag kan plugga:)


11-mars-12

Ännu en middag idag hemma hos niclas mormor för att välkomna hans moster och familj. Mysigt var det och god mat!:) ligger nu i sängen och halvsover, har precis läst ut svenskaboken för vi har tydligen ett slags prov på den imorrn.. Har bara det på schemat, börjar 12.15 och slutar 13.25. Eller snarare när man är klar med provet då. Inte en helt fel start efter ett lov! Dock så måste jag kliva upp vid 9 för att ringa hälsocentralen, har fått problem med ena örat:( hoppas det inte är nå större fel.


Födelsedagsmiddag

Ligger i soffan och chillar i väntan på att dra på bio:) har haft middag här hemma med syrran och co för min far fyller nämligen 52, grattis bästa pappa!!😃


10-mars-12

Vaknade nyss av att telefonen ringde, såklart.... Valde att inte gå och lägga mig för då skulle jag ligga där resten av dagen. Ska ist till stan med min älskling! Har inte köpt nått skal än så det är väl prio ett!

Färskpressad juice, nybakat bröd och nesquik, mums!


Fredagkväll

Sista Jobbdagen avklarad och det firade jag med en powernap ! Åhh vad skönt det var att sova!!!!!! Ser fram emot att sova ut imorrn. Sitter hos pj nu på förfest så får se vad vi gör när dom andra drar vidare för vi kör nyktert ikväll som vanligt:)
Btw, igår va jag, niclas, björn och pj på magnus betner. Så sjukt bra va det ! Innan det bjöd jag niclas på middag oxå, det var ju hans julklapp han fick:)


07-mars-12

Är helt slut i hela kroppen. Skulle kunna gå och lägga mig för kvällen redan nu:o ska bog aldrig mer klaga på att skolan är jobbig för det är ingenting jämfört med det jag jobbar med nu! Står upp och lyfter papper hela dagarna och det är faktiskt riktigt tungt! Ska kolla en dokumentär nu sen blir det väl bara till att chilla:)


06-mars-12

Medan alla andra är i fjällen eller har nånting annat roligt för sig så är jag hemma och jobbar. Andra dagen är avklarad och är helt slut. Börjar 06.45 men måste åka hemifrån 06.10 för det ligger utanför stan och så slutar jag 15.45. Kände att ist för att bara vara hemma och sova bort hela lovet så kan jag väl lika gärna tjäna pengar, hihi. Ska nog sätta igång en film eller nått och bara chilla, orkar fan inte röra mig ett steg ens..


Söndagsmys

Dagen spenderades ute på andersön i finvädret med älskling. Tog en liten tur med bilen på isvägen och det är nått vi inte kommer göra igen! Riktigt äckligt var det.. Åkte även och hälsade på niclas moster som precis flyttat hit från stockholm och dom har världens finaste lägenhet! Precis en sån som jag vill ha:( sitter iaf nu och väntar på mat, vet inte vad som händer sen men det blir en tidig kväll eftersom jag ska jobba imorrn.. Tur att jag och älskling jobbar på samma jobb så man kan pussas på rasterna, hihi


01-mars-12

Kvällen har tillbringats en stund hos min syster. Saknade mina goknular så var tvungen att åka dit och gosa lite. Sen påvägen hem så stannade vi på ett mysigt ställe vid vattnet och älsklingen min plockade fram jordgubbar och sånt gott och gav mig blommor:') vi firade 18 månader ikväll hihi.
Idag åkte klassen iväg med norskarna till moose garden över dagen. För er som inte vet vad det är så är det en bondgård med älgar som är tama. Vi fick gå in i inhängnaden och klappa dom och så, ganska kul faktiskt!:) dom sträckte till och med fram huvudet för dom ville bli klappad, de var typ som husdjur:p


RSS 2.0