My love

Idag har jag och älskling 18 månader! Tyvärr får jag fira det själv eftersom det är hundradagars vilket betyder att alla som tar studenten drar på krogen och super. Själv så sitter jag hemma och ska plugga som vanligt.. Ska tröstäta en stor kanelbulle nu!!

Såhär såg våran dag på neu ut när vi umgicks med norskarna :)


Stressstressstress

Dagens schema är så fullspäckat att jag Känner mig stressad.. När jag har slutat ska jag ner till stan för att leta ett skal till min iPhone för det är ett MÅSTE! Sen ska jag hem och hämta datan sen till odensala och plugga tills jag somnar.. Har så mycket att plugga så det är sjukt. Engelska prov imorrn, nk prov på onsdag och en svenska inlämning då oxå. Dessutom så ligger jag efter i två uppgifter i psykologin. Fick tillbaka en idag och fick vg+ på den så det peppar ju lite iaf:D

Låter mina sötpluppar pryda detta inlägg och sprida lite glädje:')


Vinterstaden


Whatabeautifulday

Vaknade rätt sent idag eftersom jag låg och väntade på att niclas skulle komma hem efter att ha kört några. Var ju så halt igår så var ju lite orolig när han skulle köra tillbaka från brunflo helt själv:( själv låg jag hemma i sängen med en ganska extrem ryggvärk.. Tidigare på kvällen var vi hemma hos jennan och chillade.

Undrar vad man ska hitta på en dag som denna, vädret är desamma som igår! :)
Bild från min balkong.


25-februari-12

Den bästa dagen på länge! Vaknade vid 11 och det var klarblå himmel och plusgrader. Åkte och kollade på Niclas lillebror när han spelade innebandy och åkte sen hem till en ny mobil. En efterlängtad iPhone!!!
Ska kolla criminal minds en stund nu sen ut och hitta på nånting :)


Fredagkväll

Blev en riktigt mysig hemmakväll med min älskling, chips och criminal minds! Har fastnat helt i det, så fort det finns en ledig stund så äre det som gäller, hehe.


24-februari-12

Kom precis hem efter en lektionslös dag. Gått på stan i en timma med amina , fick med en bh hem som jag ska ta kort på senare. Vädret är så jävla härligt idag så vill bara sätta mig ute men måste tyvärr städa lägenheten eftersom jag har skjutit upp det hela veckan. Btw, tog ut mina extansions igår så nu har jag Inge hår kvar:( buhu...


shopping

Var på bokrean en snabbis idag och fick med mig två böcker och en kalender hem. Var och handlade lite snabbt med mamma och sen jag kom hem har jag bara degat vid datan. Är så otroligt trött så kommer nog decka snart..

Köpen från idag och jackan jag köpte i fredags!


Färgen är mörkare i verkligheten men min kamera har nå fel så får inte till nå bra bilder alls..


info & layout

Sitter på administrationslektionen och väntar ut tiden så jag kan få åka hem och pussa på min pojkvän! Är så extremt  skolless så vet inte vart jag ska ta vägen.. Har iaf sovmorgon både imorrn och på torsdag så det är ju skönt. Måste hitta nånting som inspirerar mig till att ta tag i saker. Är ju så jävla lat så har lite svårt att få fingrarana ur röven och göra saker. Ligger tex efter i skolan med några uppgifter. Har tre stycken prov nästa vecka och en stor inlämningsuppgift.. Livet är allt bra hårt ibland menmen.. Ska hem till niclas direkt efter skolan och ska försöka ta tag i åtminstone en av uppgifterna! Återstår att se hur disiplinen ligger till.

från dåligt till bra

Den här dagen måste vara min otursdag.. Klev upp imorse i vanlig tid och åkte till skolan, när jag väl kom dit så var det ingen alls där! Fattade ingenting för det brukar alltid vara minst 5 st där vid den tiden, men efter 15 minuter och ett antal samtal senare så var jag påväg ner för trappan och vidare hemåt för vi började tydligen inte fören 12.15.. Åkte hem och la mig igen och klev upp i bra tid till bussen som inte kom den tid den skulle, så missade 30 minuter av första lektionen. Pinsamt att komma försent när man börjar så pass sent! Klockan 15.00 var jag iaf på tandregleringen för att få ett besked om de kan gör nått åt mina tänder men icke då. Isf måste dom samlas ett heltgäng för att diskutera om det och mest troligt skulle de dra 4 tänder och sen tandställning på både övre och nedra käken bara för att de alltid gör det. Kunde dom inte fixat det för 8 år sen eller?.. Ska kolla runt efter andra möjligheter, förmodligen så kommer det klassas som en skönhetsoperation så priset kommer att flyga till taget. Så lite kortfattat så har det varit en skitdag tills min pojkvän kom å tröstade mig och tog med mig på bio och gjorde allt så mycket bättre!



Tack för att du finns för mig min älskling<3


15-februari-12

Ville inte blogga nånting igårkväll för ville spendera så mycket tid som möjligt med min älskade pojkvän eftersom det var alla hjärtans dag! Vi hade det hur mysigt som helst, lagade fläskfilé med klyftad potatis och beasås. Efter middagen så klöp vi ner i soffan och kollade på några avsnitt av criminal minds. Tog några bilder med niclas iphone så kan lägga upp dom senare. Nu ska jag fortsätta läsa om edgar allan poe, håller på med ett arbete om romantiken osv...

Pluggkväll

Den här kvällen har varit den mest effektiva på länge. Har varit med niclas och pj och tro det eller ej men vi har pluggat! Eller jag har pluggar, dom andra spelade poker:p fick lite uppgifter gjort så det känns lite skönt :) om 10 min väntar criminal minds och gos med pojken <3

Två bilder sen i lördags


<3

Jag älskar dig min underbara flicka! Skyll dig själv att du har sparat lösenordet till bloggen på min mobil, hädanefter kommer jag (nickepicke) blogga mer än dig, hehe. :D

Ska nu krypa ner med min gumma och titta på hitta nemo, gissa vem av oss som valde film.. :p


/elithjelm


myskväll med älskling

Kom precis hem från att ha handlat mat och ligger nu i sängen och chillar medan niclas fixar middagen, fick inte hjälpa till.. Vi ska bara vara hemma ikväll och mysa. Fick i julklapp av han att han skulle bjuda på middag med champagne och sen massera mig och skämma bort mig för en kväll =') hihi min lilla sötpojke!
Vi skulle egentligen ha våran myskväll igår men eftersom vår vän sandra skulle ha sin 18års fest så ändrade vi våra planer. Hade sjukt kul igår! Blev lite för mycket av det goda men det är väl sånt man får ta ;) Riktigt kul att umgås med brudarna igen och släppa loss! Har tyvärr inga bilder men ska försöka fixa fram några :) Nu ska jag kolla på Elsas värld i väntan på maten.


TjA



Hejhej, ville bara tipsa om min bästa vän Moas snygga blogg www.moaaabjuhr.blogg.se !!!! IN OOO LÄÄÄS!!!!!!! xDxD


11:08

Sitter på skolan i datasalen och väntar ut tiden. Börjar egentligen 11.35 men åkte in en timme tidigare för att försöka få nått skolarbete gjort men en halvtimme senare så har jag inte ens öppnat mappen.. Börjar med spanska sen psykologi och efter det ska jag på en dansshow i aulan. Kan bli kul att se! Dessutom så slipper jag idrotten för man får välja mellan dansen och skridskor och så lat som jag är så skippar jag skridskorna =p hehe..


Jokke Öwre

Sitter hemma hos mig med några och chillar ska dricka en kopp kaffe och sen försöka hitta på nånting!
Idag på skolan så var vi på en föreläsning, killen som hade den heter Joakim Öwre. Han var en profisionell snowboardåkare som råkade ut för en olycka och hamnade i koma i 4månader. När han vaknade upp var ha hela förlamad men tack vare hans vilja och envishet så kan han idag gå och åka snowboard igen med lite hjälp dock. Har aldrig träffat nån som är så glad och positiv! Han är en insperationskälla verkligen =)

Här kan ni läsa om hans liv och hur han utvecklas =) http://backflip.se/svenska/Start.html


the twilight saga

Ligger i soffan, har gjort det sen jag kom hem ifrån skolan. Har kollat på new moon och ska se den senaste twilight filmen nu. Är riktigt seg i kroppen så blir nog till å göra det resten av kvällen oxå. Har några skoluppgifter att göra oxå så ska försöka få nånting gjort där.





06-februari-12

Tar ett Kortfattat inlägg om min dag!
Började 10 som vanligt och slutade lite efter 3 då niclas hämtade upp mig. Drog hem en snabbis för att få lite fika i magen för att sedan åka och hälsa på min syster. Hämtade min recinolja som jag förövrigt testade nu ikväll och det är jätte äckligt att ha i håret och ett helvete att få ut så hoppas det är värt det! Ligger nu hemma hos niclas och degar, ska snart sätta igång en film sen sussa. Gnatt!

Så här ska min kropp se ut om 4 månader! :d


Mumma!

Kryper ner i soffan med en vanilj/hallon shake och en skål med nesquik efter en timmes träning :)


04-februari-12

Äntligen så är vårat trådlösa internet fixat så jag kan använda min dator eftersom pappa tog med sig ipaden nu när dom åkte. Mina päron sitter nämligen på ett plan mot stockholm och som sedan ska vidare till Teneriffa. Fuuuuusk!.... Vill oxå till värme nu. Är så less på att det ska vara så jävla kallt här! Aja finns inte så mycket att göra åt det, ist ska jag lägga mig under täcket i myskläder tills vi ska iväg och skjutsa niclas pappa. Lät som den bästa idén jag haft på länge faktiskt.


Myspys med älskling


02-februari-12

Efter en rätt så lugn dag så tar jag mig i kragen och drar till gymmet! Tränade igår oxå och det kändes så skönt efteråt. Den 14 juni ska min kropp vara i toppform och äntligen kunna vara stolt över min kropp. Har tagit mått osv nu så man kan se hur stor skillnaden blir :)


RSS 2.0