igårkväll

Skrev ett inläg igår kväll när jag hade kommit hem men min data kronglade så det försvann ..
Var iaf i badhusparken med Sona, Crille och jasmine. Satt och lyssnade på musik och chilla. Hade faktiskt med mig kameran så nu kan jag bjuda på massa bilder !





Jag och Jasmine fick en liten kick så vi klättrade upp på ett tak, höhö.

Tyvärr så var mitt internett sjukt segt så det har typ tagit 1 timme att ladda upp dom här 4 bilderna så resten kommer senare.


summertime

Äntligen har sommaren kommit! 25 grader och skinade sol. Finns det nå bättre eller?
Så därför tänker inte jag sitta här inne vid datan så mycket längre. Måste ju ut och bättra på brännan. Sen klockan 4 ska jag börja jobba och slutar 8 tror jag. Kanske drar till berfin sen och chillar med massa folk.

Igår var jag först på fotboll, ope-öfk. Öfk vann med 4-1 för dom som ville veta. Och på kvällen hade vi tänkt grilla men det var ingen som orkade så då drog jag, jasmine, moa, sona och chrille på fest ist. Hyffsat kul kväll faktiskt. Mycket trevligt och roligt folk =)
Ska försöka hinna med å lägga in bilder sen fotbollen senare.


tomt.

Inte länge kvar tills jag får komma hem!! =D Sitter typ och räknar ned timmarna .. Har sovit hela dagen och haft harry potter maraton och dessutom varit barnvakt höhö.
Har ingenting att skriva, gör ju inte speciellt mycket så. Tänker sysselsätta mig med att kolla kläder på internet och kanske till och med ta mig en liten promenad.

00:11

Dålig uppdatering idag men det är för att jag har sovit så gott som hela dagen :o Efter att vi hade handlat satte jag gång en film och somnade och sov till typ 4. Då drog jag, min syster och hennes pojkvän ut med båten och fiskade. Jag låg mest och solade. Måste ju ta vara på varje soltimme. Har ju spöregnat hela dagen ;o

Just nu är jag bara så jävla less på att vara här, vill hem och umgås med roligt folk. Kunna göra vad jag vill..Eller typ göra nånting över huvud taget.Får väl hoppas på att det är sol imorrn så kan jag iaf ligga och steka, annars tänker jag sova hela dagen.
Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar, leta lite grejer att skriva om så ni får nånting kul att läsa, lyssna på lite skön musik och sen krypa ner under täcket med en film och somna. Låter mys det =)

midsommar

Vaknade för ett tag sen av att nån slog och sparkade mig på benen, och vem vare om inte saga ( min systers pojkväns barn)... Min syster satt bredvid och bara garva och jävlades själv. Ingen härlig start på dagen direkt.
Ska iaf snart åka in till bräcke och handla, ska kolla om dom har nån bra tidning så man har nånting att göra idag.
Tänker lägga mig och sova tills vi åker. Orkar knappt hålla ögonen öppna

e



Finns ingen annan i min tanke än dig när jag lyssnar på den här.

love my girl

Nu är den nya designen uppe. Headern är bara tillfällig tills jag har fixat en ny. Kanske blir lite små ändringar eftersom, ville byta färg och allt så det blir lite roligare. Får nöja mig tills vidare =)

Har precis snackat med jennifer i telen om våran resa. Vet inte riktigt vad och hur det blir än så ska inte säga så mycket. Men det ska bli sjukt kul att få komma iväg med min goknul ett tag =')

.

Allt känns bara så tungt just nu. Vet varför men ändå inte. Kan inte fatta att det kan bli såhär. Allt kan inte gå bra men varför kan ingenting bli det för mig. Kan inte prata med nån för jag vet inte vad jag ska säga, vart ja ska börja. Det är en stor klump i mitt hjärta som trycker och gör ont, vet inte varför. Men vill bara få det att gå bort.
Allt läker med tiden har jag hört, får bara sitta och vänta på det då..

100624

Har tyvärr inte kunnat blogga nånting för pappa har alltid glömt modemet på sitt jobb och ända gångerna jag kan blogga är typ på kvällarna. Men nu kommer jag säkert blogga ganska mycket om jag kommer på något som sagt. Är i stugan och kommer vara här tills på söndag.. Vill ju vara hemma imorrn!! Menmen, what to do. Är glad att min syster kommer hit iaf så man har nånting att göra. Idag har jag faktiskt bara varit ute och solat hela dagen, 28+ grader äre här. Helt sjukt vad skönt det är, hoppas att det kommer att hålla i sig.
Tror faktiskt att jag ska ta mig ett dopp nu, skriver nånting senare.

100620

Nu har jag kommit hem från en utekväll med Moa och Klara. Vi satt på H-vallen med lite popcorn, dricka och musik. Sjukt mysigt fast det blåste jävligt kallt. Men vi brukade alltid sitta där förut när vi umgicks som mest =')

Idag har jag varit sjukt duktig. Har städat hela rummet och bytt sängkläder och hela kalset (i 12 centimeters klackar) Måste ju lära mig att gå i dom för det finns inge fulare än när man ser nån gå som en jävla kratta i klackar ! haha.

Här är skorna, kommer inte ihåg vad affären heter men köpte dom i sundsvall.
Filmtime på g nu och måla naglarna, måste ju sätte lite färg på dagen ;)


im home

Har precis kommit hem från jennifer. Jag har ju sovit hos henne sen i torsdags och det har varit riktigt mysigt må jag säga. Tyvärr så blev det inga bilder i fredags för vi glömde ju kameran, typiskt.. Men ska kolla runt om nån annan har. Men nu ska jag käka lite sen blire till och ta en lång skön dusch!


fredakväll

Sitter hos jennifer och peppar inför kvällen med lite skön musik och "söta miner" hähä. Typisk våran humor.
Ska iaf till en vän som fyller 17 härliga vårar! Hoppas på en skön kväll, vilket det kommer att bli!!
Ska försöka ta mycket bilder ikväll så ni får se hur sjukt bra man kan ha det. Får dock bli med jennifers kamera eftersom min inte funkar så därför kan det ta ett tag innan dom kommer upp här på bloggen men ska försöka så fort som möjligt. Puss på er! =D

tråååk

Har varit hos jennifer och på stan hela dagen så har inte hunnit blogga nånting. Men offrar lite tid för det nu. Har inte direkt nåntning kul att skriva eller så. Ska väl dessutom dra ut snart så, men vet inte vad vi ska göra än. Kommer väl fram till nått snart hoppas jag.

Min älskade klass


100610

God morgon! Vaknade en aning sent idag, men är fortfarande sjukt trött även fast jag sovit i typ 12 timmar.. Förstår inte vad det är för fel.
Sitter iaf och funderar på vad man ska hitta på idag. Det är ju som sagt sol ute fast det blåser dock lite grann "/
jävla istid det här. Känns verkligen inte som sommar.
Nu ska jag hoppa in i duschen så man ser ut som en människa igen ;p

Ny början

Eftersom det nu är sommarlov så funderar jag på om jag ska lägga ner lite mer tid på bloggen. En ny design mer att läsa och massa bilder. Och jag vet, jag är verkligen värdelös på att hålla mina löften med bloggen men nu har jag ju ingenting att göra på dagarna eftersom jag inte har nå jobb så det kommer kanske funka =)
Kan ju tillexempel börja med att berätta att jag var och städade min mormors lägenhet idag och fick lite pengar faktiskt. Sen drog jag ner på stan med cornelia och träffade massa andra. Och sen nu ikväll har jag lekt med cazzie och nike. Satt och kollade på film, cazzie lockade mitt hår och det blev faktiskt jätte fint! Hon är grym på att sminka och fixa med hår :) Det blev till och med en liten natt promenad, mysigt vare. Klockan 12 och solen var så gott som fortfarande uppe. 


Avslutar denna kväll med en busig bild på mig och cornelia,ger er som vill ha en puss på kinden och går och lägger mig. Lovar att uppdatera imorrn!

Skolavslutning 2010

Nu har jag fått massa klagomål igen på att jag inte bloggar nått så tänkte passa på nu när jag ändå bara är i stugan och inte gör nånting.

I torsdags gick jag ut 9an och det känns riktigt skönt att vara klar med grunskolan och de. Men kommer sakna min klass till tusen =( Har aldrig och kommer aldrig få en bättre klass än den jag haft nu i 3 år. Tyvärr så tog det ett bra tag för oss att komma nära varann, det var ju i slutet av 8an vi alla började umgås. Men det senaste året med er har varit helt underbart och hur rolig som helst.
Kommer sakna er alla så sjukt mycket!

Jasmine, jag och jennifer


Jennifer, madde,jag, jasmine, linette, moa







RSS 2.0