100831

Första gången jag går hem direkt efter skolan.
Första gången jag bestämde det själv.
Första gången ( håll i er nu.....) sätter  mig ner och pluggar självmant och inte i sista sekund!
Känner mig riktigt duktig nu faktiskt =') Ska översätta massa spanska verb och sedan lära mig vad dom betyder och kunna stava dom också. Har dock en vecka på mig men lika bra att börja redan nu så jag inte sitter som ett jävla frågetecken som jag gjort dom senaste två åren, hehe.

Har mycket jag ska göra idag. Ska fixa klart spanskan, göra en framsida till min kalender, ta ett bad och måla naglarna sen kommer Niclas så då ska jag mysa med han =')


My world right now..


100829

Sitter och väntar på att dra ner mot stan för att fika med Jasmine.
Har iaf bara varit hemma idag och tagit det lugnt och städat så nu ser rummet hyfsat bra ut.
Finns inte så mycket mer att skriva. Om jag orkar och hinner så kanske jag skriver nått sen när jag kommer hem =)


day two !

Andra skoldagen avklarad och för en gång skull så tänker jag inte klaga. Har faktiskt haft kul idag. Igår gjorde vi ju ingenting annat än att få lite info och gick runt på skolan och försökte svara på frågor. Det var dock lite stelt. Men det blir ju såklart bättre med tiden :)
Imorrn börjar jag klockan 10, riktigt skönt om ni frågar mig. Fast det som är lite mindre skönt är att våra riktiga lektioner börjar.. Men det är ju hyfsat kul att komma igång och göra nånting iaf! Tänkte dra ut med jasmine nu, förhoppningsvis blire till att dra till odensala och vara med Niclas och pj. myyyyys!


Folk får visst aldrig nog av att sprida falska ryckten om mig.. Har ni inge bättre liv eller?

söndag 22augusti

Hann tyvärr inte skriva nånting igår. När jag kom hem från min syster duschade jag och gjorde mig iordning för att sen dra på överrasknings middag/fest för min bror som fyllt 30. Fast var bara där och käkade för skulle ju på fest sen. Och som jag skrev i förra inlägget att det skulle bli grymt var helt sant! Sjukt kul fest måste jag säga. Ska be jennifer skicka bilderna sen.
Ikväll har jag varit hemma hos niclas och kollat på film. Dear john blev det och även fast jag har sett den några gånger förut så kan jag inte låta bli att fälla nån tår under filmen. För er som inte sett den måste göra det nu!
Blir till att lägga sig snart eftersom att skolan börjar imorrn.. Börjar 9 och jag har ingen aning om när jag slutar. Men det blir iaf en fika på stan med brudarna efter att man har plågats nån timme ;)


100820

Efter tre veckor och tre dagar så kände jag att det var dags för en ny uppdatering.
Under dom här tre veckorna är det mycket som man har hunnit med. Drog till stockholm 5 dagar med brudarna. Kan ju inget annat än att säga att det var underbart! Mycket shopping, skratt och hyfsat snygga miner.
Yran var oförglömligt. Blev nedtrampad under maskinen och missade hela konserten pga att man låg i sjuktältet. Hände dock mycket annat men som tillslut blev till nånting bra.
Här om kvällen drog jag och 5 pers till en kompis stuga över en natt. nattbad, fiske, kortspelande. Sjukt mysigt är de rätta orden.

Är iaf i nälden hos min syster nu och blir här över natten. Ligger och peppar till imorrn då min käre vän Jacke har sin 18års fest.Kommer bli grymt!

RSS 2.0