slapp dag.

Ganska så slapp dag idag. Började kl 9 imorse för jag skulle på John Bauer och kolla in frisörlinjen. Den verkar kul faktiskt. Det skulle egentligen ta två timmar men det var klart halv 10 så då drog jag, Moa, Nellie och Jasmine ner på stan. HM har en ny kolektion. Dom stödjer aids. Hur snygga som helst! Sen satt vi på donnken ett tag och väntade på att klockan skulle bli 11 för vi ville inte till skolan och ha lektioner. Och så hittade jag världens snyggaste cykel! olåst och fullt användbar. (glad tjej här) haha. Det är en orange kärringcykel. Jag är kär på nytt ;)
Sen så hade vi hk då vi bara hade redovisning och käkade hur mycket mat som helst. Och Nicole blev ju helt jävla mogge ^^ Sjukt kul, har aldrig sett henne så förut.

Imorgon bär det av till sundsvall. Ska shoppa med mamsen. Så jag kommer nog inte hinna skriva nått imorrn för jag åker tidigt imorgonbitti och kommer hem sent på kvällen. Men på lördag så ;)
Snart så kommer jocke så ska vi ha det lite mys och sen ska vi dra och kolla på fotboll.


Valborg bilder.


Fett mysig kväll. Kommer aldrig glömma det!

jobbig dag.

Gu vad jag är trött! Orkar inte göra nånting alls. Dessutom kan jag knappt gå på grund av min jävla fot! Igår kväll när jag kom hem så sa mina föräldrar att jag inte får träna på en månad... Men jag tänker seriöst börja nästa vecka igen. Pallar inte vara ifrån fotbollen så länge. Då har jag hellre lite ont och spelar än att gå och vila i år och dar! En vecka känns ju typ som två.
Idag när jag vaknade var jag så gott som död. Har knappt sovit nått inatt. Men det har varit väldigt slappt på skolan iallafall så det va ju bra det. Har bara kollat på film och suttit och spelat kort. Och sen efter att vi hade käkat lunch så skulle hela klassen åka till lillsjön och ha nån barkbåts tävling. Min båt kom faktiskt i mål först men den var uppoch ner så det gilldes inte. BUHU! Så elin vann MIN glass som jag skulle få egentligen. Haha jaja thats life ;)
Igår kväll åkte jag och moa till klara och hade myskväll. Satt och pratade och kollade lite på tv. Det var seriöst jätte länge sen vi tre umgicks. Ungefär en månad tror jag. Lite tråkigt att vi inte är med varandra så mycket längre men det ska bli ändring på det! Nu när vi snart får sommarlov så kommer vi ju få ganska så mycket tid att träffas ;)

Idag på lektionen satt jag och funderade lite och kom och tänka på valborg. Det var seriöst hur kul som helst! Har precis kollat igenom alla dom bilderna och jag saknar det jätte mycket. Den kvällen började med att va var hos Madde och hade förfest. Satt och rökte vattenpipa och softade. Det var jag Linnea Moa Madde och Klara. Och så kom Cazandra ett tag oxå. När klockan var ungerfär halv 8 kanske så började vi gå ner mot stan. Träffade sjukt mycket trevligt folk som helst! Men vi missade ju brasan. Men sen träffade man ju jätte många som man kände. Jag kom hem vid tre tiden då. haha sjukt kul kväll iallafall.

Nu ska jag försöka fixa bloggen så den blir lite snyggare. Så nu får vi väl se hur bra jag e på det här ;)


26/5

Det blir ett mycket kort inlägg idag. Ska snart dra till Klara och ha mys. Har inte träffat henne på jätte länge. Igår hade vi match och det blev 1-1. Det var Hanna som gjorde målet. Jag gjorde ett mål jag med men dommarjäveln dömde bort det! Det var seriöst den sämsta dommaren någonsin. Dessutom spelade jag även fast jag hade as ont i mina hälar vilket kanske inte var så bra för nu går jag på kryckor... Och det e as jobbigt ska jag tala om för er! det tog typ tusen år att gå ner till stan idag. Fast jag hade iallafall lite sällskap för nellie är inte direkt snabbast på att gå^^ haha. Slutade kl ett och kom nästan nyss hem. Vart lite länge på stan. Satt på tehuset hur länge som helst med moa linnea och min älskling. Hade hur kul som helst. Jag och linnea ssatt och mobbade moa för sitt snygga kast idag på brännbollen. HAHA. Hon släppte bollen för sent så den åkte rakt ner i golvet alldeles vid hennes fötter och åkte sen bakot ^^ Har aldrig sett nå snyggare kast!
Ne nu ska jag dra till Klarisch.PUSS OCH HEJ!

Joakim Björklund<3


Har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Du har verkligen gjort mitt liv bättre.
Älskar dig så mycket jocke!<3

Bilder sen helgen.

En härlig utekväll med brudarna.


Fler bilder kommer sen.

25/5

Hejhej!
Kom precis hem från skolan och sitter nu och kollar på Gossip girl. Har missat jätte många avsnitt så jag hänger inte diktigt med. Match ikväll iaf mot Hammerdal. Har hört att dom e biff som fan. Jag är iallafall pepp! Ska spöa skiten ur dom.
Idag hade vi redovisning i no och svenska/so. Dom sista läxorna innan sommarlovet. Tre veckor kvar!! Längtar sönder mig här. Min sommar börjar med att åka till Göteborg och kolla på Sverige- Malta matchen med Moa,Linnea, Nellie och 4 killar till. Ska bli så grymt kul. Fast jag kommer att missa skolavslutningen. Konstigt nog så vill jag vara med på den. Många av mina vänner går ju ut 9:an och då är det ju klart att man vill vara där.

Har solat några dagar nu och har fått en bikinibränna. Alltså har jag blivit brunare!! Jag ska bli gyllenbrun innan lovet. Tänk er vad fint med ett par bruna ben och en fin sommar klänning. Jag har hittat ett par jätte fina gladiatorskor på din sko. Dom e svarta med små nitar på. Det kanske inte låter så fint men det är dom verlkigen. Ne nu ska jag fixa bilderna sen i helgen. Puss

en mkt trött rebecka

Hej nu sitter man här framför tv:n halvsovandes. Ska snart gå till kojs så man kommer upp imorgon bitti.
Dagen började med att man blev väckt klockan 11, klev upp och satte sig i solen och stekte ett tag. Sen va man ju tvungen att göra talet som skulle göra klart imorrn. Det är typiskt mig, alltid i sista minut. Sen så kom moa och gjorde sitt tal för hennes internet inte funkar. När hon va klar drog vi ut till en park och solade. Grymt kul hade vi. Hade lite bullkrig och så. HAHA. Helgen har varit lång. Ledig sen torsdags. Väldigt skönt om ni frågar mig. I torsdags var vi i örterängsparken och spelade brännboll med några sen gick vi hem till moa och myste ett gäng. I fredags blev det myskväll hemma hos michaela, bara vi tjejer. Det var grymt kul. Vi blev bjuden på nån fest hos dom som bodde nedanför. haha ganska kuliga killar^^ I lördags åkte jag till byskogen och hade grillkväll med folk och även min sötnos till polkvän hihi. En väldigt kul kväll. Bilder kommer senare från helgen. Ska hoppa till sängs nu.

Godnatt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0