min bästa vän.

Har inte orkat blogga nånting för har inte mått så bra. I onsdags gick min morfar bort. Världens bästa morfar. Jag var redan förberedd på att han skulle dö men det hände bara sådär på morgonen. Utan någon förvarning eller nånting. Det var så hemskt att komma dit och se han ligga där.
Kan fortfarande inte fatta att du inte finns kvar hos oss längre. Har därför inte gråtit ut riktigt utan gömt allt inom mig. Någon dag framöver så kommer bomben komma. Alla känslor kommer komma fram och tårarna kommer bara forsa ner för kinden. Vet hur det är sen min farmor och farfar gick bort. Men jag vet att du alltid kommer att finnas kvar hos mig och att jag en dag kommer få träffa dig igen. Jag älskar dig moffa, du kommer alltid finnas inom mig.

a pause for tonight

Nu har jag börjar slappa till igen med bloggen. Men har ingenting att skriva om just nu så jag återkommer imorrn!

my sisters keeper

Jag vet inte hur många filmer jag har sett dom senaste dagarna men den som jag såg nyss och den förra jag skrev om toppar alla listor! My sister's keeper, har ni sett den? Sjukt bra och sjukt sorlig. Fast grät typ ingenting eftersom min syster satt och lipa lite då och då och skyllde på hormonerna (hon är med barn) så jag kunde inte låta bli att garva åt henne ;p
Min hosta har iaf inte gått över och har fortfarande ingen energi i kroppen, men lyckades ta mig ut och träffa min pojke ett tag. Första fredagen jag varit hemma på jag vet inte hur länge. Men det har varit en mysig kväll :)
Nu är det nog dags att dra sig tillbaka, sitter och kämpar med att hålla ögonen öppna.



Love the song!

familjekväll


sitter just nu med en ansiktsmask och kan inte prata, le eller göra nånting alls med ansiktet! haha. Hela familjen sitter med det nu och snart blir det filmtime!

Stepmom

Har precis kollat på stepmom och fyf*n vad den är bra! Den är ganska gammal så det är nog inte så många som har hört talas om den. Men ni som inte sett den måste göra det! Det är en drama/komedi.

Jag lipade som satan i slutet och det kommer ni andra också göra om ni ser den!


100917

Redan fredag och jag är fortfarande sjuk. Vilket betyder att jag blir hemma ikväll... Får iaf sällskap av min syster så jag blir inte helt ensam och uttråkad.
Igår skrev jag ju om att jag skulle övertala mamma till och köpa en katt och jag lyckades!! På måndag ska vi få hämta världens sötaste kisse =D

Ska nog ta ett bubbelbad så jag får tillbaka värmen.


100916

Sitter i soffan med duntäcket och kollar på sex and the city och myser medan det regnar ute. Det är så sjukt mysigt att ligga inne och höra regnet mot fönstret.
Försöker även komma på hur jag ska lyckas övertala mamma att vi ska köpa katt. Dom var pepp på det igår vid middagen med banga ur lite senare på kvällen för dom säger att vi kommer bli så låst..

Ska börja på en ny design idag också, eftersom det börjar bli mörkt och murrigt ute så får nog bloggen hänga med på det med.


How to apply lipstick

Så här förbereder du dina läppar för att din läppmakeup ska bli extra hållbar.

 1. För att din läppmakeup ska sitta ordentligt bör du grunda noggrant. Applicera din foundation eller concealer över läpparna och läppkonturen. Använd en syntetisk pensel så att du kommer åt ordentligt på de mindre områdena.

 2. Fixera sedan din bas med puder innan du börjar måla med läppenna och läppstift.

Denna teknik är ett sätt att måla röda läppar med förstorande effekt.

 1. Mät ut mitten på din mun och måla dit ett V som är jämnt i formen och längden. Måla sedan läppennan från mungiporna och inåt mot V:et. Denna teknik minimerar risken att läppennan blir ojämn.

 2. Tona ner läppennan inåt mot munnens öppning så att det inte blir några kanter. Använd en syntetisk läppensel som du drar inåt mot munnens öppning med korta, mjuka drag. Applicera sedan läppstiftet från läppennan och inåt mot munnens öppning. Använd samma teknik som när du tonade läppennan.
 3. Byt till ett ljusare läppstift och måla det från munnens öppning och utåt så att det båda läppstiften går in i varandra utan att det blir några kanter.


Dom färgerna som är med på bilderna är china red och exit från make up store.

(fick tyvärr inte till nå bättre bilder så ni får nöja er med dom här)


The oc and Fashion Magazines.

Blev hemma idag ändå så jag sysselsätter mig själv med att läsa modetidningar och kollar på oc. Rätt så mysigt !
Sitter även och funderar på vad jag kan skriva i bloggen. Det är nog inte så speciellt intressant att höra om mina skoldagar direkt ;)

Bjussar på någon bild från i somras.




100914

Vadå två dagar sen senaste inlägget? :o Kändes som att det senast var igår.
Tränade iaf på step in igår och fyfan vilken träningsverk jag har nu.. tränade rumpan, låren och så sprang jag på bandet. Direkt efter så skulle jag lämna en sak till thommen och så blev det så att jag stannade ute med han och jonte och snackade lite och just därför blev jag ju såklart sjuk under natten.. Mår så sjukt dåligt så jag vet inte vad jag ska göra. Ska gå och hämta en stor flaska vatten och sen gå och lägga mig under mina två duntäcken =') Får bara hoppas på att bli bättre till imorrn, inte så mysigt att sitta på skolan och hosta mitt upp i genomgångar ..



Bilden är tagen i början av sommaren, saknar den kvällen !

Min överlevnad !


Kostar ungerfär runt 100 spänn. Kanske lite dyrt för att vara så liten men det är värt det !

100912

Orkade verkligen inte blogga någonting igår men nu är jag tillbaka igen!
Sitter hos jasmine nu och väntar på att hon ska duscha klart så jag också kan göra det sen ska vi till thommen =)
Vaknade  10 imorse och har hunnit med jätte mycket idag! Satte ihop min byrå, tvättat, städat och pluggat osv.

Aja, duschen väntar. Tjarå!

fridaynight yeah!

Som vanligt på en fredag kväll så ska jag på fest. Den här gången i odensala hos en kompis. Sitter i soffan nu, har precis gjort mig klar så nu är det bara jasmine vi väntar på. Tänkte göra fransk manikyr medans jag väntar.

Nu blire till å peppa! Ikväll kommer det bli galet, hoppas eran också blir det ;)


byebye blondie

Kom precis hem från frisören och jag kan ju nu säga att jag inte kan bli utsatt för några blondinskämt längre.
Sa i våras att jag skulle färga nu till hösten och då sa jag det bara för skojs skull, trodde aldrig att jag skulle göra det ;p Men nu sitter jag iaf här i mörkt hår. Dessutom så är det kort eftersom han var tvungen att klippa bort det slitna....så jag ska beställa hem nytt lös hår.
Känns så sjukt konstigt att inte vara blond längre. Saknar det redan lite men känns ändå bra med en förändring! :) Ska fixa till mig lite nu sen ska jag dra ner till sjön med lite folk och grilla. Måste ju ta vara på det fina vädret. Man vet aldrig om det blir den sista innan snön kommer.

eftersom jag inte har nånting att skriva så bjuckar jag på några bilder






Hinner tyvärr inte lägga upp fler bilder för jag måste med bussen! Ska till odensala och busa lite. 
bilder sen i somras btw.


10:54

Godmorgon!
Har 5 min på mig för sen ska jag och Cornelia dra oss mot skolan. Hon kom förbi mig imorse för hon orkade inte vandra runt på stan i typ 2 timmar. Idag efter skolan ska jag till frisören så ska vi prata om hur vi ska göra med mitt hår. Måste ringa och avboka min tid på det andra stället också. Aja ska cykla iväg nu, have a nice day!

100905

Loggade precis in och såg att jag hade fått en kommentar från min syster som klagade på att jag inte bloggade nått. Har faktiskt inte haft tid att blogga nått i helgen för jag har knappt varit hemma.

Lite kortfattat hur min helg har sett ut.
Fest i fredags, flippat kul kväll!
Stan igår på dagen. Gick ut och käkade med mina föräldrar. Drog direkt hem till thommen med massa folk och tog det lugnt.
Idag: mötte upp jasmine och my på en fika. Gick på bio, i rymden finns inga känslor och sen har jag varit hos jasmine. Tog mig iaf lite tid å skriva nu. Börjar halv 12 imorrn så ska försöka få till nått inlägg innan de om jag hinner för jag måste fixa lite grejer. Ska ta mig i kragen och sätta mig ner plugga nu!


sjukdag

Vaknade imorse och kände mig riktigt okry så blev hemma idag. Sov från 8 till 12 och är ändå trött.. Men ska försöka sova så lite som möjligt så jag somnar ikväll.
Sitter och kollar igenom massa bilder sen nu i sommar. Fan vad jag saknar allt redan... Kanske kan lägga upp några bilder här om inte datan är allt för seg. Ska upp och fixa lite käk nu! mummmms ..


sleep tight!

Blev en hemmakäll och måste erkänna att det är riktigt skööönt! Sitter och bleker mina tänder nu och det ilar som satan lite till och från men det står jag ut med bara jag får vitare tänder ;)
Ska nog gå och skölja bort det och hoppa till kojs nu, är riktigt trött och dessutom så börjar jag kvart över 8 imorrn så måste kliva upp tidigt. sleep tight !

100901

Hello!
Kom precis hem, har varit på stan med Corran. Hade egentligen tänkt att dra hem direkt efter skolan och plugga men det lät mer frestande att hänka med på stan ;)
Ska sätta mig ner och göra några mattetal innan jag drar till Thommen. Fast är så sjukt trött så jag orkar egentligen inte dra ut men får se hur jag gör. Om inte så blir det nog något mer inlägg senare :)




Dagens outfit .

RSS 2.0