yran nästa!

Nu drar jag ner till stan och rockar fett! WOHO haha. Och ett tips för er andra som oxå ska gå, ta riktigk bekväma skor på er för jag gjorde det misstagen igår och tog ett par nya och vem vare som inte fick skavsår på båda fötterna och gick som en anka? Jo, JAG! Så jag ringde mamsen så kom hon ner med andra skor ist :) Puss på henne. Nej nu hinner jag inte skriva nå mer, Linnea väntar.

Experiment

Jag har ju köpt färg till mitt hår nu men jag vet ju inte riktigt vilken färg det kommer bli så jag hade tänkt att färga en slinga bara för att se hur det blir så jag kan bestämma mig hur jag ska ha det. Ni vet, jag har besluts ångest om jag ska färga eller slinga ;) haha.


igårkväll

Kvällen igår var hur jävla kul som helst. Vi var ju i torvalla på förfest ;) Först var vi hos Joel ett tag och softade lite där. Det var ganska stelt i början kan man säga men det blev bättre senare. Sen så drog vi till nån Tony? Haha jag vet inte vad han heter, och där var det lite mer drag. Sen typ 20 i 9 tog vi bussen in till stan och när vi hade kommit in på " yran området" så såg jag en som jag ja, känner kan man ju inte direkt säga. Alltså vi har ju träffats och paratat nån gång. Iaf så låg han där helt medvetslös(han hade druckit för mkt) och dom där så kallade sjukvårdarna var så j*vla seg. Dom ringde inte efter en ambulans fören på as länge! Blev så himmla irriterad.. Ååh det var så hemskt, alla han vänner som han var med stog och grät och han bara låg där.. Ne shit, hoppas det är bra med han.
Under kvällen så började det regna oxå men det var en ganska lyckad kväll :) Tyvärr så han jag inga bilder för jag glömde bort min kamera x) haha. aja,nu ska jag gå och göra mig iordning.

29/7

Finns det nå skönare än att sola eller? Skulle inte tro det! Kom precis hem för jag och Linnea åkte till solariumet och man blev faktiskt lite brunare :) Och tro det eller ej men det har varit solit och varmt idag! Fast nu blev det molnigt igen.. Men hoppas på att det klarnar upp till kvällen för då ska jag dra till torvalla med brudarna hem till joel sen drar vi ner till yran!!:D


01:16

Nu är jag hemma igen. Eller ja för ett tag sen men jag har lockat mitt hår tills nu ( fråga mig inte varför jag gör det kl 12 på natten) haha men jag brukar få mina små ryck. Ibland brukar jag sminka mig och prova kläder eller till och med städa ur garderoben ;) haha mogg, jag vet. Ikväll drog jag och mina två bruds ner på stroket och kollade läget och där hittade man ju två sötnosar som an inte träffat på jätte länge så det var lite skoj tycker jag. Sen följde vi med dom upp till bussen och där träffade jag jockepocke<3 hihi. Hängde lite med sara och hanna å oxå :) Ganska mycket folk faktiskt men det kommer väl vara mer imorrn! :D Fy fan vad härligt! Imorgon bitti ska jag och linnea dra och sola solarium. Fett med yao men nu ska jag sätta igång en film och hoppas på att somna.
Juste, det blev ingen färgning men ska göra det en annan dag.

                ♥ 

utgång!

Ska ut med linnea och hanna nu hör av mig när jag kommer hem! ♥ 


blondie



Nu ska mitt hår bli blondare  ♥ 
får hoppas på ett bra resultat. ärligt talat så är jag lite nervös


20:51

Det första jag ska göra när jag kommer hem imorrn är att hoppa in i duschen. En riktigt lång duscha oxå! Jag känner mig så himmla ofräch. Usch! Sen ska jag ta god tid på mig att sminka mig och fixa håret och om det blir tid över ska jag snygga till mina naglar för dom ser seriöst förj*vliga ut nu :o Sen blire utgång för min del!
Och det bästa är att min Hannispannis är hemma igen!:D Jag hann träffa henne en snabbis i söndags men jag hoppas på att vi träffs imorrn!:) Lyssnar på världens skönaste låt just nu. "Du får inte- Sonja alden"  Hur härlig och mysig som helst !



Kan ni se vem det här är då? ;) haha


problems

Har haft fullt upp hela dagen. Som jag berättade igår så har min kusin och hennes barn kommit hit och ska sova i en natt. Dom har bara varit här i några timmar men jag pallar inte mera!!!! Dom springer runt på våran tomt hela tiden och sen så skriker dom när hunden kommer i närheten för dom är rädd så man måsta gå dit och bära bort dom. Man ska leka med dom hela tiden och om man sätter sig blir dom sur. Och nu sitter en av dom bredvid mig och drar mig i håret och typ spottar på fönstret. Snart springer jag hem till stan!! Tur att vi ska hem imorrn så jag kan gå ut på kvällen :)
Shit, en dag kvar tills yran börjar! F'n vad tiden går fort. I början av sommaren gick man och längtade till storsjöcupen, gothia, yran och allt man skulle göra med sina vänner och snart är sommaren över. Eller ja, kanske en månad kvar men det kommer gå hur fort som helst. Får fan panik, känns som att jag inte har hunnit göra nånting alls i sommar :s
Och så får jag ångest inför skolan. Kommer bli ett jobbigt år för mig eftersom mina betyg inte direkt är på topp.. Men jag får väl skylla mig själv som struntade helt och hållet i skolan nu det här året. Och sen alla nationella prov :o Nej nu ska jag inte tänka nå mer på det utan leva livet resten av sommaren :) Har så otroligt underbara vänner som jag ska umgås med nu och vi ska hitta på så mycket bus ;) Den här sommaren ska bli oförglömmlig!

ÅÅh nej nu kom båda barnen så nu kan jag inte skriva nå mer! Hör av mig senare


bilder

Hittade lite gamla bilder och eftersom jag ändå inte har nått att göra så lägger jag upp dom här på bloggen :)



Min älskade moiiiiss!




Mina Hannor<3


Alla har varit borta, men nu börjar alla falla på plats :)





Kommer nog fler bilder imorrn. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på "Just my luck" 
Love ya!

20:44 lite allt möjligt

Nu till kvällen blev det sol och blåhimmel så snart ska vi nog dra ut med båten på sjön och kanske fiska lite :) Tänkte även berätta att det sög att åka dit vi åkte tidigare idag ( kommr inte ens ihåg vad det hette).
Jag funderar på om jag ska färga eller slinga mitt hår men jag kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? Det ska iaf vara blont. Har funderat på brunt men har kommit fram till att det inte riktigt är min grej.
Imorrn kommer min farbror och min kusin och hennes barn hit så det kommer vara fullt hus här. Och säkert massa skrik också för barnen komomer väl säkert bråka ;) haha. Dom är ju så små och söta så man får väl helt enkelt stå ut ;p

en mysdag

Ja det regnar ju typ här i stugan så man kan väl inget annat än att sitta inne och softa då. Jag sitter i sängen i lillstugan med datan och en film som jag aldrig ens hört talas om "A murder of crows"  Typ en b-film ;p haha. Senare kanske mamma, momma och jag drar till Sidsjö eller vad det nu heter men jag vettefan vad vi ska göra där. Får väl se :)
Oj vi skulle visst åka nu. Höra av mig sen när jag kommer hem!


tillbaka till grönviken

Ja nu är man i stugan igen och inte har man nånting att göra. Ska jag sitta så här tills på onsdag? :O
aja jag får vell hitta på nått skoj. Fast just nu är det ganska mysigt faktiskt. Hela familjen sitter ute på verandan och spelar spel och myser och lyssnar på regnet som knastrar mot taket. Det är faktiskt härligt att lyssna på. Det är mamma, pappa my sistha och hennes pojkvän Tommy, och momma och hennes hund och jag såklart ;) hähä. Men jag tog en paus så jag sitter och lyssnar på "Lars winnerbäck- Hugger i sten" och drömmer om att sommarvädret ska komma tillbaka så man kan vara ute utan att frysa ihjäl och kunna ha sommarkläder på sig! Idag var jag på ifk matchen och jag höll på att dö för det var så sjukt kallt :O Vi får hoppas på att sommaren kommer tillbaka tills yran som börjar på torsdag :) Och jag har ju fått tredagars av mina päron så ;) livet leker!

Jo, jag tänkte berätta en liten historia för er. Det var en tjej som tappade sin mobil i golvet då luckan lossnade lite lätt sådär men sen tappade hon den igen och då blev det ännu värre :o så tillslut så satt luckan bara fast i ett hörn men så smart som hon är så tappade hon den igen i stengolvet så den rammlade av :o:o Och ja, den tjejen är jag. Så nu sitter man här med en nokia 3310 som inte har nått nummer alls och as dåligt batteri.. Måste snacka med pappa så jag kanske får låna en av hanns ett tag.

back in business

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte haft ork att skriva men jag ska skärpa mig! Sitter nu hemma hos Moa och myser. Har varit ute och träffat massa med det regnar ju så in i helvete !! Går dagen var så j*vla kul, umgicks med massa härligt folk och hade det så grymt kul. Kommer säker lägga upp massa bilder på¨det men jag har inga så jag får tigga av folk som var med ;) Javen att jag inte har lagt upp bilderna sen gothia heller men dom kommer så småningom !
Imorrn blir det först till att kolla på match och då får jag äntligen träffa min Joakim! :D sen åker man till stugan i några dagar.. Men nu ska jag och Moa blanda oss en drink och fixa en nattmacka och hare gött ;) haha.
Ha en bra kväll/ natt eller vad man nu ska säga, det ska iallafall jag ha :)

Den stora dagen!

Hejhopp nu har alla besökare eller vad man nu ska säga dragit hemmåt. En ganska lyckad dag, har fått det man ville (pangar) plus yran biljett tredagars av mamma och pappa. Dom kan ju vara bäst ibland (a' sen så fick man lite andra saker med. Och ja ska få göra om mitt rum till hösten!!:D Fett nicee.
Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch och sen blire utgång. Men det är imorrn allting händer :) ikväll blir det bara mys med Moa och Linnea typ. Juste, sen så kommer min käre syster och hennes pojkvän hit och fikar (jag klarar inte av att fika nå mer :S) Jag är så j*vla mätt så jag orkar knappt gå x) haha. Hör av mig senare ikväll när jag kommit hem.

22/7

Fett härligt väder idag :D Börjar kännas som sommar igen. Blir ett väldigt kort inlägg, ska snart käka och sen ska jag och mamma ut på sjön med båten :) Dessutom har jag tjata ihjäl mamma och pappa så jag kommer att komma hem ikväll ist för imorrn :D:D fy f'n va skönt!

stugan

Har inte orkat uppdatera nånting fören nu. Har bara legat i soffan och kollat på prison break. Eller ja, imorse var jag mamma och pappa på ikea och köpte lite grejer till stugan. Fett segt och tråkigt! Det spöregnar och blåser som f*n.. Hoppas på lite bättre väder snart, och speciellt till yran. Menjag har inte ens pengar så jag kan komma in :S Hoppas jag får pengar nu när jag fyller år. Och för er som inte vet så fyller jag år på torsdag! :) Ser fram emot kvällen ;)
Nu ska jag kolla lite mer på prison break. Hare gött!

Saknar min chanel..

20/7

20 juli och bara tre dagar tills jag fyller år! Och mina föräldrar tvingar oxå med mig till stugan tills torsdag.. Men min syster och hennes pojkvän ska med så då blir det säkert helt okej :) Har fan inte träffat henne på typ en månad om inte mer.
Och imorgon ska vi åka till sundsvall till birsta och fixa lite grejer så jag ska ska försöka övertala mina föräldrar att vi ska göra om mitt rum,även fast jag har tjatat på dom as länge men jag tänker inte ge mig tills jag fått som jag vill!  ;) mohaha.
aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen måsta man väl packa. Men datan följer med som vanligt :)


23:33

Kom precis hem, har varit ute med Moa och Victor. Länge sen man träffade han så det han varit en skojig kväll :)
Innan det så var jag på bio med papsen, ganska mysigt faktiskt. Vi brukar inte umgås bara han och jag så ofta så. Vi kollade på Harry Potter. Jag hatar slutet!! Ska inte säga vad som händer för er som inte har sett den men ni måste se den.


Kvällens outfit

Har även fått en födelsdags present i förskott av Cazandra. Min lilla söt unge<3
Silvershampoo så nu ska vi se om mitt hår blir nå bättre.

back home

Hej nu är jag hemma i lilla Östersund igen! Ganska skönt att få komma hem till sin egen säng och DATAN!! Och jag har faktiskt varit duktig och hunnit göra lite grejer ikväll. Direkt när jag kom hem drog jag ut och träffade Hanna och Moa. Ååh vad jag har saknat dom! Och imorrn åker Hanna till Stockholm så jag kommer inte få träffa henne på en vecka igen...
Alla är typ borta. Linnea stannade kvar i Göteborg, Hanna å är också där, Josefine Ida och Hanna p åker till stockholm imorrn, Jocke är i Halmstad och klara är ju i spanien.. Kul man kan ha. Men jag har ju Moa hemma :D
Iaf.. när jag kom hem packade jag upp (vilket jag brukar göra typ en vecka efter att jag kommit hem) hehe, och nu sitter jag här med min underbaraste, efterlängtade data <3  Den här veckan har varit hur kul som helst. Sjukt snälla, roliga och ett hur underbart gäng som helst som jag åkte med. Veckan gick väldigt fort men så blir det ju när man har kul. Har shoppat ganska mycket och sen så har jag ju varit på liseberg! Jag är så sjukt rädd för karuseller men jag tog mig i kragen och åkte ändå och F*N vad jag har missat mycket kul i mitt liv! Det var helt underbart att åka fast jag måste erkänna att jag var ganska rädd och skrek lite grann också men det e ju fullt normalt ;) Igår kväll så var vi bara på skolan som vi bodde på och umgicks med våra grannar. Fransmän och Tyskar var det och dom var jätte gulliga och vi hade så otroligt kul! Lyssnade på musik, dansade, spelade lite fotboll och försökte prata och det gick faktiskt väldigt bra. Jag har två favoriter, båda är från frankrike och dom är jätte gullig =') 95:or är dom oxå ;) Ni ska få se massa bilder från resan nån annan dag för jag har inte alla bilder men dom kommer!! Orkar inte skriva så mycket mer, ska lägga upp bilderna på kladerna jag har köpt sen blir det nog sova för min del. Ganska trött efter resan. Tänk er 14 timmar på en buss! Inget man drömmer om precis.


Klänning hm

Linne/ klänning, gina t

Klänning, gina t

Klänning, gina t

Tröja och ett par shorts, gina t

svart tröja från gina t och rosa linne från hm

Typ en jacka och rosa linne från hm

Bikini överdel från hm

kjol fråm hm.


Det var allt jag köpt i göteborg. Jo juste, påväg hem på bussen tappade jag min mobil i golvet så hela luckan har ramlat av :S Men den funkar fortfarande! än så länge iaf..

Läggdags

En kort sammanfattning om dagen: Förlorade båda matcherna så nu har vi åkt ur cupen :p haha. Träffat några fransmän som var hur kul som helst:) men det bästa är ju att nu har vi två lediga dagar så imorrn blir det liseberg och på fredag är det shoppingdags ;) men nu blir det till att sova. Sov gott!

Påväg in till staden.

Nu har vi spelat klart dagens match (eller det var för ett tag sen) och vi har gjort oss iordning och sånt för att dra ner på stan, om vi någonsin kmr iväg för cazandra och cornelia är inte klar än. Men jag ska stressa dom lite;) vi förlorade matchen idag men det var grymt kul att spela iaf. Det var ju mot tyskarna;) haha. Men nu blir det shopping!

Helt otroligt!

Nu är jag tillbaka till skolan och ska snart sova men jag tänkte bara berätta hur jävla grymt det var!:-D helt otroligt asså. Sång, dans och fyrverkerier. Och det coolaste var ju ändå att fyrverkerierna var i takt till musiken! En helt otrolig upplevelse kan jag säga. Men nu är det sov dags. Pöss

Ullevi

Jag sitter nu här på ullevi och väntar på att invigningen ska börja. Och för er som undrade så, ja jag e på gothia cup;) haha. Fett härlig stämning. Men nu börjar det här. Hör av mig sen!

Nästan framme

Nu är vi framme i göteborg, är påväg till skolan vi ska bo på nu. Jävligt härlig stämning i bussen är det. Cornelia sitter och sjunger och skriker så man får sig ett gott skratt ;p men nu ska jag umgås med laget. Hör kanske av mig senare.

göteborg here i come!

Nu drar jag, ses om en vecka!

tillbax

Nu är jag tillbaka från stan, hittade två par as fina skor. Rosa och svarta högklackade men kunde inte köpa dom, måste ju spara mina pengar till Göteborg ;)
Nu ska jag vara duktig och städa mitt rum lite eftersom Jocke kommer hit :) (det ser förjävligt ut här ska jag tala om för er)


last day

Sista dagen jag kan blogg innan jag åker. Ska snart åka ner till stan och fixa det sista till resan. Bara Moa blir klar nån gång ;P Hela min morgon har gått åt att packa, eller ja jag har bara lagt fram det än så länge men det e sjukt
svårt. Man vet ju inte vad man ska ta med sig. Det är ju en helt annan sak om man bara ska vara borta över helgen men en hel vecka ;O Jag slår vad om att jag kommer glömma nånting. Typ fotbollsskorna, det vore ju inte helt omöjligt när det gäller mig x)

Idag är det faktiskt ganska hyfsat väder. Men det kommer väl snart börja regna förmodar jag.. som alltid. Vart har det sköna sommarvädret tagit vägen? :(


Dagens outfit.


yran

Jag var precis inne på yrans hemsida och såg att Dead by april kommer! :D
Lycklig tjej här eller? Även fast jag inte är så speciellt förtjust i metal och sånt men dom här e ju fan bra!
Deras bästa låt är "Losing you" . Iallafall vad jag tycker. Vilken tycker ni bäst om? Om ni ens lyssnar på dom ;P

kvällen

Kom på att jag skulle skriva när jag vaknade men jag orkade faktiskt inte sitta vid datan idag. Istället tog jag mig ett varmt skönt bad och sen gjorde jag mig iordning och packade lite smått till gothia. Sen så drog man ut och träffade Moa och snackade lite och det känns så sjukt bra att ha dig hemma igen =') Midagen med brudarna var sjukt mysig! Det var hanna p, linnea, hanna å, sara, moa, ida, josefine, hrönn (bär) ;) haha förlåt hrönn<3. Tyvärr så tog jag inte så mycket bilder när vi käkade men linnea gjorde det så ni får se dom senare. Däremot så blev det ganska så många bilder på moa och hanna påväg hem på bussen men jag får inte lägga upp dom här sa dom :( men det kanske blir nån iallafall!
 Vi träffade även thommen och jocke lite grann. Det var sjukt länge sen vi umgicks.. lite synd tkr jag. Men det var en väldigt kul kväll somsagt! :)














Kvällens outfit.


Har skrattat mycket ikväll. Vi va så jävla störd så påväg till bussen så gick vi och rimmade ;O Det var helt sjukt!
Förresten jag har kommit på att det kanske inte är så kul att bara läsa om vad jag gör på dagarna så ge gärna lite tips på vad jag ska skriva om =')

01:41

Godkväll folket! Vad har ni för er! själv sitter man här vid datan igen och lyssnar på min favolåt (för tillfället) lady gaga- ey ey (nothing else i can say) och smsar. Vilket liv man kan ha :P Imorgon måste jag nog börja med packningen till göteborg sen på kvällen ska jag och några tjejer gå ut och äta. Och kameran ska lätt med!
Och gissa vem som kommer hem imorrn då? MOA! :D:D:D Jag är så j*vla lycklig så jag typ dör.

På söndag blir det Gothia! Ska bli så sjukt kul. Även fast det inte är mitt riktiga lag jag ska åka med. Men jag har ju tränat och spelat någon match med dom nu så man börjar lära känna dom lite smått och det är verkligen ett härligt gäng som åker =') Spelade med dom idag men vi förlorade tyvärr.. Men det tar vi igen nu på cupen ;)

Funderar på om jag ska gå och lägga mig nu. Orkar inte vara uppe nå mer.
Vill bara lägga mig ner och sova och glömma allt för ett tag.
Skriver imorrn när jag vaknar.

9 juli

Ännu en ny dag och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och sen ska jag dra ner till stan med jocke.
Jag är fan fett trött idag, somnade inte fören kanske 5 :S och sen så kom min pappa och väckte mig kl 10 imorse. Snacka om att jag hade lust att döda han då för han gjorde det som ja hatar mest av allt, tände lampan och släppte in dagsljuset. Rakt i mina ögon! usch på det säger jag bara.. Men nu e jag på lite bättre humör :) Men nu ska jag skynda mig och göra mig klar så att jocke inte behöver vänta hela dagen ;)

kan inte sova typ

Det går inte att sova.. Eller jag har inte ens försökt. Ärligt talat så fastnade jag vid datan hehe. Jag hade faktiskt en väldigt "allvarligt" disskution med Eliaz som jag inte kunde lämna. Allvarlig *host* haha. Men nu ska jag vara duktig och stänga av datan och lägga mig i sängen iallafall. Sex and the city väntar :)


Godnatt

Jag funderar på om jag ska hoppa till kojs i vettig tid för en gångs skull :P Har suttit vid datan hela kvällen, måste nog ta en paus nu. Det blir nog till att sätta igång sex and the city med ett glas isvatten. Visst låter det frestande va? ;) haha

Saknaden är stor



Kom hem nu! Jag saknar er alldeles för mycket. Hur fan ska jag klara mig utan er så här länge?
Ni betyder allt för mig. Älskar er, ni är och kommer alltid vara mina bästa vänner!
Jag sitter och lyssnar på våra låtar som vi lyssnade på förra sommaren och tårarna bara rinner ner för
kinden.. Det var fan jobbigt att vinka av dig på tågstationen klara. Jag kunde inte gråta, kunde inte skratta, jag visste inte vad jag skulle göra. Men sen på kvällen brast det. Jag låg och grät as länge. Jag kommer inte få träffa dig på
4 veckor.. Det e fan hemskt. Men den 6/8 kommer jag stå på tågstationen och ta emot dig! Och dig Moa, hann jag inte ens säga hej då till... Men som tur e så kommr du hem på fredag och då ska jag hoppa på dig och krama sönder dig!
Det känns som evigheter sen vi träffades och det är ingen rolig känsla. Saknar er så otroligt mycket och jag längtar sönder tills ni kommer hem. I am waiting for you sweethearts!<3

shopping!

Har precis kommit hem från stan. Shoppade lite med mamma och jag fick faktiskt till några påsar :)


Linne från HM och tröja HM


Tröja från bikbok


Linne från lindex


Jacka från HM



Förra veckans köp:


Linne, hm


Tubtopp, hm


Bruna och vita shorts från hm


Lila shorts från ruth mfl


Skor , euro sko


Steekiga brillor från ruth mfl.

nattinatti

Nu har jag fixat en header! :D men den blev för liten så Cazandra ska hjälpa mig med det imorgon. Men nu ska jag gå och lägga mig. sovgott sötnosar!


all alone again.

Nu åkte mina gosiga vänner hem och jag är ensam igen, buhu. Vi har svullat och kollat på pretty woman. Imorrn blir det gossip girl! Jocke och andreas kom förbi en snabbis med moppen så man gick ju ut och snackade med dom ett tag också :)
Nu ska jag försöka göra en header, vilket jag suger på och den kommer bli skit ful men man kan ju alltid pröva sig fram, eller hur? tillslut kan man ju faktiskt lyckas :)

stort behov av en ny header!!

Nån som kan fixa en ny header till mäg?! jag gillar inte bilden på den som jag har nu..


Vad händer ikväll hörni? Själv ska man åka ner till tågstationen och vinka av klara sen ska jag nog kolla på film med mina två sötnosar hanna och hanna tihi. Vet inte vad det blir. Kanske pretty woman eller så blir det gossip gilr. Vi får se.
Hör av mig när jag kommer hem.

PUuS.

framtidsplaner typ

Nu e jag hemma igen från en liten tripp på stan. Hatar att vara på stan utan pengar och det värsta är ju att det är då man hittar jätte mycket som man vill ha! Ikväll ska jag och några fler av brudarna i vårat lilla gäng åka ner till tågstationen och vinka av Klara som ska åka till spanien i två veckor... Jag kommer sakna henne så otroligt mycket. Det känns seriöst som att hon ska flytta ifrån östersund. Men som tur är så kommer hon hem igen till mig :D

Idag satt jag och Hanna och myste på tehuset och så pratade vi om våra framtids planer och massa sånt som vi ska göra.
Saker vi ska göra:
* Skaffa gymkort
*Varje vecka ska vi köpa en trisslott med hopp om att vi ska vinna pengar
*Vi ska ha minst VG i alla grundämnen när vi går ut.
*Göra en blogg som vi känar pengar på.

Våra framtids planer:
*Bli rik och flytta till en takvåning på Manhattan och leva livet!

Hur härligt låter inte det då? Jag vet att ni också blev sugen nu ;)

snabbt inlägg

God morgon alla glada! Dags att dra ner till stan. Ska träffa klara och umgås med henne innan hon åker till spanien. Ska bara sminka mig och platta håret sen blir det till att hoppa upp på cykeln och glida neråt. Ses kanske där!

pigg

Jag är alltid pågg på kvällen så jag somnar aldrig fören typ vid 4 elr 5 oftast. Sånn e jag hähä.
Och ja är så uttråkad. Jag vill hitta på nått med det finns inte så mycket att göra. Fram tills nu har jag haft lite kul med min kamera ;) ska kolla om det finns nån vettig bild ni kan få se.

Det här suger...
* Jag har ingen bra film jag kan se för jag har sett alla typ femtioelva gånger.
* Det är fett varmt på mitt rum och det kan inte bli svalare.
*Min mobil dampar.
*Datan är cp
Ja, ungefär så ser läget ut just nu. Ska nog gå ut på balkongen nu sen ska jag väl sätta igång oc.

Sleep tight cuties!


hemma igen!

Nu e jag hemma igen. Lovade mamma att vara hemma i tid så ja, jag  tänkte hålla det löftet eftersom jag kanske inte har varit den snällaste människan idag hehe.
Har varit hos linnea ikväll och kollat på en as äcklig film. Hostel tror jag att den hette. Det är rika människor som är uttråkade som typ betalar folk för att dom ska lura andra och typ droga ner dom och föra dom till ett ställe där de rika torterar dom. Ååh det var så j*vla hemskt. Men jag hann inte se klart den eftersom idas mamma kom och hamtade oss. Annars skulle jag typ vara tvungen att gå hem. Fett jobbigt ju.


 Jag har tänkt på en grej. Jag saknar den gamla rebecka. Den tjejen som var ute och hittade på bus hela tiden. Hon som inte var rädd för nånting. Hon som gjorde saker utan att tänka på konsekvenserna. Även fast jag gjorde mycket dumma saker, jag tänker inte ens säga allt jag har gjort. Men jag hade alltid kul. Det har jag väl fortfarande men jag gör inte lika mycke busiga saker. Jag, Moa, och Klara, det var vi som gjorde allt tillsammans. Och så ska det bli igen!


KÄRLEK FÖR LIVET!  (L)

18:58

Hej och Hå! Nu orkar inte jag sitta inne längre.
 
Nu drar jag till odensala! Ha en rolig kväll, det tänker iallafall jag ha!




Ååh ide torka på rubriker! har aldrig kommit på nått riktigt bra... sug


6 juli

Såklart så har jag blivit förkyld igen. Jag blir nog hemma idag för jag måste verkligen bli frisk till nästa vecka eftersom jag ska till gothia! Åker den 12 och kommer hem den 19 sen så blir det nog så att mamma och pappa plockar upp mig i Göteborg och åker vidare nånstans. Mamma vill till skagen eller vad det nu heter, i Danmark. blir kanske till att åka dit.
Igår blev det ingen utekväll med moa och klara utan det blev bio istället med jocke. Det var ju trots allt våran 2 månaders dag igår. Vi kollade på ice age 3. Inte lika bra som man trodde att den skulle vara. Man hade förväntat sig för mycket. Men den var endå bra.

Mamma dampar på mig nu för att jag inte har städat rummet. Har lovat i en månad ungefär att jag ska städa men har aldrig kommit till skott ;) Kanske är bäst om jag gör det nu då. Hörs kanske senare!

5 juli

Har inte haft tid till bloggen nånting den här veckan.. Har inte läst nån blogg alls. All min tid har har spenderat ute på sportfälltet. Det har varit en helt underbar vecka som helst! Så j*vla härligt folk. Kommer verkligen sakna storsjöcupen. Det gick faktiskt j*vligt bra för mitt lag. Vi kom trea på hela cupen. Fett stolt! Vi är ju ett helt nytt lag. Ifk och Ås slog ihop i vintras till ÅzÖ och vi äger seriöst! Älskar mitt lag. Det är det bästa som finns.

Ååh en sak är säkert. Jag hatar att bråka med folk.. Det tar så sjukt mkt energi och det förstör så mkt.
Men jag hatar även när folk ljuger och jag får all skit! Jag orkar inte med sånt nå mer.. 

Nu ska jag läsa igenom massa bloggar och ta igen det jag missat i bloggvärlden innan jag ska göra mig iordning och dra ut och busa med Moa och Klara. Jag är verkligen på bushumör idag. Mohahaha.
Jo förresten, jag sov hos Moa inatt. Tänkte ni alla ville veta ;)
Ses kanske ikväll folket. Man vet ju aldrig vart vi hamnar.




Två månader idag med min Joakim<33

RSS 2.0