far och dotter



Ganska skön bild på mig och pappa tycker jag ;) haha!
(osminkad tjej)

17:32

Nu är jag hemma från stan. Fick med mig ett par skor och en kalender. Skorna köpte jag bara för att jag fick skavsår när jag gick ner till stan haha. Jag ska snart på träning och efter det ska jag ut direkt så jag kommer inte hinna lägga upp bilderna idag.. Men ska försöka hinna med det nu i veckan :)



                                   Secondhand Serenade - Fall For You

ledig dag

Hejsan!

Vaknade för ett tag sen, har nyss duschat och ska snart göra mig iordning och sånt. Ska ner på stan med Moa, Jasmine och Linnea eftersom vi är lediga idag sen fjällvandringen! Och nu har jag ju fått lite pengar igen så ska kolla om jag hittar nått. Ska träffa mamma en stund oxå för vi ska fixa lite småsaker. Kanske kan lura till mig lite kläder och sånt ;) hihi busigt! Jag kom ju på att jag inte lagt upp bilderna sen jag var i riga och stockholm och på vad jag köpte och sånt. Så ska försöka fixa det idag. Glömde ju oxå nämna att jag spelade match igår mot ope. Vann iaf med 3-0 :) ganska förvånande eftersom vi inte har tränat så mkt för alla har varit borta och sjuka och massa sånt..

Måste börja sminka mig nu så jag kan bli klar nån gång,och vad ska man ha för kläder? :o
Återkommer senare med dagens outfit.


shopping tips!

Nånting jag gärna skulle vilja ha i min garderob!

Kjol- gina
skärp- gina
tröja-hm
jacka-hm
örhängen-hm
nagellack-hm


love this!

Kärlek vid första ögonkast! =')
Nu måste man bara fixa fram lite pengar sen så är denna skönheten min!


fjällvandringen med 9 grön

Hejhopp!

Första inlägget på 5 dagar, hehe. I onsdags åkte iaf jag och min klass på fjällvandring. Vi gick över 2 mil typ. Det var hur jobbigt som helst påväg upp men sen när vi skulle hem var det typ kul på nått sett. Vi var borta tre dagar. Första dagen gick vi till issjön och sov där. Det var jätte fint där. Sjön var alldeles spelgelblank och vattnet var turkost och man såg botten hur väl som helst. Jag har nog nån bild på det som jag kan lägga upp. På morgonen efter gick jag Moa och Linnea upp på själva fjället eller vad man nu ska säga. Det var brant så det var jobbigt att gå upp, tog några pauser ;) haha. Andra natten var vi i grönvallen, tror jag att det heter. Haha aa shit, måste berätta om en grej. Haha det var helt sjukt! Det började med att Nellie och Moa gick iväg mot skogen och sen så ringde dom linnea och sa att dom hade sett en varg och dom hade låst in sig på dasset så då gick jag, Jacob och linnea dit men det var inget där. Och sen tillslut var det bara jag och nellie kvar där och så kom den igen! Jag blev hur rädd som helst och sprang till Maud (våran lärare) och skrek och hon ba " det är ingen varg, det är en jämthund" och jag ba va :o hahaha jävla fail asså! Jag skämms jue.. Men jag var iaf inte ensam om att tro det! ;p

Är i stugan nu, kom hit igår. Har kollat på typ 10 filmer ;p men jag har även jobbat lite och för det fick jag 500 spänn! :D Fett nicee att ha pengar igen. Imorrn ska vi hem i hyfsad tid för jag har match på ope. Inte pepp på det.. Har ont i hela kroppen ;p Och på måndag är jag ledig så då ska jag ner på stan och käka brunch med brudarna :) Och sen på tisdag börjar allvaret igen -.- Första riktiga skoldagen! Måste köpa en kalender och fixa låtar till ipoden.

Ska kolla film med pappsen nu. Love!

första dagen på skolan

yoyoyo!
Ett tag sen jag skrev nått känner jag. Och den här gången har jag ingen ursäkt utan jag har bara inte orkat skriva ;p
Idag var det första skoldagen. Började kl 10 i aulan sen var vi i klassrummet en liten stund. Slutade iaf kl 11! Drog ner på stan och fikade med Jasmine, Jennifer, Moa, Linnea och Klara efter det. Satt på tehuset hur länge som helst och snackade och mysde ;) Sen kom My och gjorde oss sällskap. Ikväll ska jag iaf åka till arenan och kolla på fotboll.
ÖFK-OPE. Blir säkert en bra match

dålig start på dagen

Vaknade på fel sida idag.. Halv 10 ringde telen och sen kunde jag inte somna om igen. Och så har det inte blivit så mkt bättre av att jag har fått reda på att nån/ några går runt och snacka skit om mig och säger saker som inte ens är sant :o
Va fan vill alla egentligen?!

Min käre syster kom iaf på besök nu på morgon. Ska gå och lägga mig i soffan och kolla på film med henne ett tag sen måste jag duscha och göra mig iordning. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske bara blir hemma och tar det lugnt! för en gångs skull. Skulle verkligen behövas.. Sen ikväll blir det ut på nya äventyr med Moa och Klara :)


14:15

Hemma från stan nu! Hjälpte min syster att shoppa lite ;) hittade en as snygg brun väska som hon köpte. Tänkte kanske låna den nån gång ;) Köpte även lite grejer till Tommy (hennes pojkvän) som fyller 22 idag! Och så fikade vi och hade det mys. Det var kul att få umgås med henne, det var ett tag sen faktiskt..
Kommer ni ihåg i inlägget igår, den här hemlisen? Nu vet jag  vad det är!! Men får tyvärr inte säga nånting ;) haha synd för er, ni får nog vänta ett litet tag till. Det är faktiskt bara jag som vet om det :o

Ska ut med Moa nu, måste hämta våra cyklar i odensala ;p Dom har stått där i en vecka nu.. hehe. aja hörs sen!

fika time!

Nu är jag hemma hos min syster. Jag är fan förvånad att jag är uppe så här tidigt :o
Imorse ställde jag kloclan på 8 för jag tänkte duscha men när klockan väl ringde stängde jag såklart av den och ställde om den till 9 ocg sen gick jag ner till stan. Fan vad duktig jag är, har fan gått till och från stan jätte många gånger. Haha jag låter som världens  lataste människa ;p
Nu ska vi gå ner och fika :) lovely!


20augusti

Ute kväll med brudarna. Inga bilder blev det för ja vet inte vart min kamera är.. ska leta den imorrn.
Imorgon ska jag kliva upp redan klockan 8 för jag ska ner på stan och äta frukort med min syster och så ska vi fixa lite grejer. Och det är nånting hemligt vi ska göra som hon vägrar säga! Hatar när folk säger typ en "ledtråd" och sen måste man vänta tills man får reda på vad det är. Jag är en sån himmla nyfiken person! Sitter och pratar med henne nu och försöker få ur henne vad det är för nått men får väl vänta tills imorrn då..
En sak jag ska köpa imorrn är en kalender till skolan. Har sagt att jag ska köpa det förut oxå men jag hitar inte en sån som jag vill ha. Men dom skulle få in nya så jag hoppas på att det finns nu :)

 Fick även lite pengar idag från mitt gamla fotbollslag. Vi är ju ett nytt lag nu, IFK och ÅS som har slagit ihop. (Har berättat det i ett lite gammlare inlägg) Och IFK som jag tillhörde då, hade kvar lite pengar i "lagkassan" så dom delade ut pengarna till spelarna som man får göra vad man vill för! :D 456 kr fick man, ganska bra faktiskt för att vara typ 18 som ska dela så. Men det var verkligen efterlängtade pengar!

Heldag med Jocke blev det oxå. Väldigt mysigt har det varit. Först så var vi hos mig sen så gick vi ner till stan och var där ett tag sen åkte vi hem till mig igen för det fanns inte så mycket att göra nere på stan. Ååh vad jag älskar min joakim =')


städdag

Hejhopp! Blev inget inlägg igår heller när jag kom hem.. hehe.

Såhär såg min dag ut igår iaf.

* Stan med Moa, Klara, Hanna, Thommen, Tobbe, Filip, Johan.

*Åkte ner till tåg stationen och vinka av Hrönn som flyttade till Gävle tror jag att det var.
Saknar henne redan..

*Hem och käkade, sen träning. Första träningen på länge och det gick faktiskt bra. Jätte kul att börja igen :)

*Skyndade mig hem för att duscha och göra mig iordning för jag skulle på bio med dom jag ver med på stan men det gick ingen film då så vi var bara ute och umgicks.

Mysig dag med fullspäckat schema ;) haha. Idag ska jag iaf städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag... Sen ikväll ska jag på bion som vi egentligen skulle på igår :)

17 augusti

Hinner inte skriva så mycket nu, ska ner på stan med Moa och Hanna. Och jag vet att det har blivit lite inlägg på sistone men jag ska skärpa mig! Men jag skriver nått när jag kommer hem.


16augusti

Nyvaken, trött och ont i huvet. inte så konstigt det, haha! Hade sjukt kul igårkväll. Säger inte vad jag gjorde. Haha synd för dig ... (anonym person) säger inga namn här. Nu har du ingenting som du kan ta in och gå och skvallra vidare. Skaffa dig ett liv för fan!   ååh jag blir så jävla irriterad..

idé torka..

Jag har inget jag kan skriva. Eller egentligen finns det hur mycket som helst men det finns en viss person som håller koll på mig och berättar vidare för mina föräldrar så jag vågar fan inte skriva nått längre. Så om inte ni kan få den här personen att sluta lägga sig i mitt liv, så får ni inte veta allt det roliga jag har för mig.

Ska hoppa in i  duschen och fixa mig innan jag ska vandra vidare. Ska träffa moa och jasmine men har ingen aning om vad vi ska göra. Blir kanske ett inlägg när jag kommer hem, om jag får tillbaka min data!

14/8

Åhh vad jag börjar bli dålig på att uppdatera.. Men jag orkar ju aldrig och jag är inte heller hemma så mycket.
Nu är det ju bara nån vecka kvar tills skolan börjar och nu den sista tiden ska jag verkligen leva livet och inte ha en lugn stund! Ikväll ska jag ut och busa med mina vänner, även fast jag e sjuk men jag vill inte vara hemma ;p haha.
Hinner inte skriva nå mer nu, ska ner på stan med Moa och fixa lite grejer sen så ska vi väl träffa thommen där =')
Men först så måste jag sminka mig.

Puss så länge!

Godmorgon!

Ännu en ny morgon, och jag är lika trött som igår. Kanske beror på att jag är sjuk men ändå...
Match ikväll mot brunflo. Kanske ska vara med, men vet inte om jag kommer orka. Har inte tränat på jätte länge pga att jag har varit bortrest och sjuk och det här onödiga uppbehållet vi hade nu i sommar! Hatar sånt    Blöhh.
Ska nog snart åka hem till stan oxå. Blir nog till att städa rummet då, och slänga ut lite grejer eftersom jag ska göra om mitt rum så småningom :)

Ska umgås lite mer med min kusin nu innan hon åker.

F*tta...

Ååh jag blir så jävla irriterad på blogg.se! Det är alltid nått fel. Nu kan jag inte ens lägga upp bilder.. Har hänt fler gånger oxå..  Orkar inte blogga nu när det e fel på den här skitet så jag ska nog sätta igång en film och bara chilla.

12/8

Nu är jag tillbax i stugan igen.. Ååh jag är sjukt trött, har inte sovit ett piss inatt pga att vissa anledningar som jag inte tänker ta upp här på bloggen men jag kan bara säga att det blev lite strul kan man säga..
Hade sjukt kul igår kväll iaf, det var inte så mycket röj eller vad man nu ska säga men det var typ chill. Träffade massa folk som jag inte har träffat på jätte länge:) fett nice, yaaoo!

Det är ju kul att man blivit förkyld igen... hmm, varför ska jämt jag bli det?! Jag får vila upp mig idag och dricka nån grej som gör  så jag blir frisk. As äckligt men det funkar faktiskt! :)

Nu ska jag käka hallon och umgås med min kusin som jag typ aldrig träffar.

hos moa

Är hos Moa och gör mig iordning, ska snart käka oxå tror jag. Sen ska vi dra till Jasmine som fyller år idag! Woho. Kommer inte skriva nå mer ikväll så hare bra! kameran följer med.


Jag och min älsklings Moa


godmorgon!

Ska sminka och göra mig iordning sen drar jag nog ner mot stan. 
                                                                                        
                                    Kanske ses där!


00:41

Kom precis hem från en väldigt mysig kväll :) Det började med att jag, Moa och Klara var ute och bara chillade typ. Det var ju meningen att vi några tjejer typ skulle ner till sjön och bada och mysa men det var inte så bra väder så det blev inte av. Men iaf så drog vi hem till Klara sen och bakade chokladbollar, mumms.. Och så kollade vi på film, baksmällan men hann inte se klart den så det får bli en annan kväll. Hanna Å kom oxå och lekte lite med oss :)

Och nu ligger jag här i min säng och jag har fått hicka! har haft det i en halvtimme typ :o Det är fett jobbigt...
aja, ska hämta ett glas vatten och lägga mig och kolla på "hipp hipp hora"  Puss!




10/8

Hej, dålig uppdatering, jag vet.. Men jag har inte haft nån ork. Kom iaf precis hem från stan, var där med Hanna, Hanna, Moa och Jocke :) Myspys, förutom att det började regna när vi skulle cykla hem. Ska käka nu och kolla på Harry Potter. Skriver nått senare!

00:25

Kom nästan nyss hem från Klara. Har kollat på film och myst och pratat lite och berättat om allt som har hänt nu på sistone.Känns så jävla skönt att ha henne hemma igen! 
Är fett trött iaf, ska nog snart gå och lägga mig, måste upp i hyfsad tid imorrn. Ska ner på stan med Hanna och sen så måsta jag lämna in min mobil för mitt jävla simkort funkar inte. Har inte gjort det sen i lördags förra veckan så jag har haft en av pappas mobiler.



Saknar tiden då man inte hade några prolem, gjorde inte något fel, allt var bra.
Nu blir allt fel..

kort inlägg

Orkar inte skriva nått, men jag är iaf hemma i östersund nu. Ganska skönt faktiskt.

Ska ut och träffa Hanna nu en stund och sen ska jag till Klara!


skolan

En av bloggarna som jag följer eller vad man nu ska kalla det, är kenzas.se. En hur bra blogg som helst. Förmodar att nästan alla här läser den. Men jag är ju fan lite avis på henne. Hon har klarat skolan ( hur bra som helst om jag har fattat rätt) och lyckats med en stor och framgångsrik blogg samtidigt. jag låter som en besatt person typ ;p haha.

apropå skolan, tyvärr så börjar den ju igen.. F*N! Vill inte tillbaka till läxor, kliva upp tidigt och sitta i ett klassrum i över 6 timmar 5 gånger i veckan! Jag ska tillbaks till en skola där det bara kommer vara små skitungar typ. Korta som fan och irritersam så in i h*lvete! Finns ju några normala men inte många.. Aa, jag måsta verkligen skärpa mig det här året om jag ska kunna komma in nånstans. Har bestämt att jag ska gå hem och plugga direkt efter skolan nån/ några dagar efter skolan. Tråkigt, men ett måste om jag ska ha nån chans att höja mina betyg. Förra året gjorde jag ingenting. Pluggade aldrig ,inte ens till prov. Och det märkte man ju på resultatet.. Jag jobbade aldrig på lektionerna heller. Antingen satt jag med mobilen och smsade eller så satt jag och snackade med alla andra. Orkade och hade ingen lust alls då. Men i år ska jag fan jobba upp mig!

kvällen

Hej allihopa!
Nu har vi ätit lekt massa lekar och fikat och sånt som man gör på sånna här så kallade "fester" enligt mig så är det här inte en fest.. Men iaf, det har faktiskt varit kul ikväll, konstigt nog. Jävligt kul att leka med dom äldre faktiskt. Sjukt konstiga lekar x)

* Först den här leken med en potatis på en sked som man har i munnen och man ska gå en viss bit fast nu var det med ögonbindel och man skulle lägga ner potatiden i en liten burk. Helt sjukt hur svårt det var! ;p haha

*Pilkastning, inte så j*vla svårt.

*Skottkärran. Fast inte den som ni tänker på utan nu skulle en sitta i själva skottkärran och en skulle skjutsa den till en viss gräns och runt den, sen tillbaka och den som skjutsade skulle ha ögonbindel på sig :o Jag vet, jag tänkte precis samma sak, "helt omöjligt alltså" men inte då, det gick ganska bra. Ingen ramlade av. Körde bara in i stolen som man skulle runda x) haha. Den som satt på skulle alltså vägbeskriva eller vad man nu ska säga.

*Och den sista leken var klädgalje race. haha ååh det var så frustrerande, galjen åkte ner  HELA TIDEN! Och dom gick sönder oxå ;p

Men det var kul :) fast jag är jätte trött :o Vet inte vad det är med mig.. Klockan är ju bara halv 11 :O:O shit.. aja man får faktiskt vara trött ibland. Tror jag ska sätta igång en film, orkar inte sitta där uppe med dom andra ;p


Nån som kan hjälpa mig med hur man lägger in videoklipp och sånt från youtube ?

västerås

Nu är jag framme i västerås. Gömmer mig nu så att jag slipper hjälpa till med maten ;p Min plan ikväll var att jag tänkte käka lite och sen dra ner till "mitt" rum och vara där hela kvällen men inte då, nu måsta jag vara med på lekar! ÅÅH TA MIG HÄR IFRÅN! Och jag är så grymt irriterad på mina föräldrar. Längtar tills jag kommer hem och kan vara ifrån dom ett tag. Klarar inte av att vara i närheten i så lång tid. Vet inte varför, men det bara är så.

Och jag vet att min blogg  har varit tråkig den här veckan, men imorrn åker jag hem och då kommer det hända mkt mer och kuliga saker! Och nu är ju klara hemma, och det betyder att min trefot är hel. Moa, Klara och rebecka. Ni kan ju gissa hur kul vi ska ha. Ni har väl hört om oss förut x) haha.

Ska fixa mig nu, kan ju inte gå på fest ofixad! (vilken jävla fest)

ett snepp blondare

Jaha, och nu han man blivit blondare! men jag funderar fan på att färga hela håret ist. Men det blir isf när jag kommer hem hihi.

Ska dra till grönan nu. pussar på er!



(hittade en gammal bild)


rubrik?

Hatar rubriker, kommer aldrig på vad det ska stå. nånting passande..

Sitter iaf här nu med blekningsmedel i håret (bara slingning) Men det var för lite färg så mamma skulle springa till närmsta affär och köpa mer. Hoppas bara att det finns.. Jag är fett nervös för hur det kommer att bli. Tänk om det blir rött?! :O shit.. aja, vi får hoppas på det bästa.
Idag har vi på söder och gått runt där. Fett mysigt och varmt! Det är typ 30 grader om inte mer. Fick med mig lite grejer idag med. Ett par skor, en ny sminkväska och den bruna väskan jag pratade om igår! :D Jag är överlycklig.

Imorgon lämnar vi stockholm och åker vidare till västerås. Mammas kompis fyller år så vi ska på hennes fest. oj vad kul det kommer att bli... woho. (sarkastisk här) Jag får väl göra det kul.
Nu kom mamma med mera färg! Fan va hon kan vara gullig ibland (a'

sov dags?

Har precis kommit hem från en liten promenad runt rolambshovsparken (stavning?) Hittade en affär som var öppen så jag sprang in och köpte hårfärg och en tidning. Jag är ganska trött så jag funderar på att kanske gå och lägga mig? Men fan vad det känns lame egentligen. Kanske sätter igång en film och läser min tidning. Det lät lite bättre tycker jag  ;)


Jag kan tyvärr inte lägga in några bilder för jag glömde sladdgrejen hemma.. =/

hemlängtan

Tro det eller ej, men nu vill jag hem till östersund!  Till min gulliga pojkvän, till mina sötnosar moa och klara! Jag har inte träffat Klara på över en månad..! För den j*veln han varit i spanien och blivit brun utan mig! ;) haha. Ne, men jag saknar henne så otroligt mkt.. Och vet ni? Idag rinde faktiskt hon mig och snacka om att jag blev glad! När jag såg på skärmen att det var hon lös hela jag upp. Det var så skönt att få prata med henne igen. På söndag kommer jag hem och då ska jag va med dig honey!! vare sig du vill eller inte ;) mohahaha!


Nu blir det duschen, sen ska vi ut på vandringsfärd i stockholm ;) 


oj då..

Hehe hade ingenting att göra så jag fick för mig att jag skulle försöka fixa lite på min blogg och som ni ser så e jag inte så bra på det.. Men  ni får faktiskt stå ut med det för om jag ska fixa det så kommer det bara bli värre ;p Kan ju inte koderna och allt det där. Haha, fan va dålig jag e!

6/8

Nu är  jag tillbaka från stan, och det blev lite påsar oxå :) Men jag har ju inga pengar så.. Fast pappsen betalar :D hihi
Och nu har jag äntligen köpt min kavaj som jag velat ha as länge. Sen så hittade jag även en as fin brun väska. Alltså jag är helt jävla kär i den, serriöst!! Men den kostar 500.. Men jag måste faktiskt köpa den! Jag kan inte sluta tänka på min perfekta väska. Ska prata lite med pappa ;)

Helt allvarligt, jag är så sjukt less på mitt hår! Gult, äckligt och fult. USCH! Jag måste göra nånting med det nu.. Pallar inte mer.

shopping dags!

Hejsan allihopa!

Har precis ätit frukost och ligger nu i soffan helt dööööd typ.. Är as trött, kunde ju knappt sova igår, hade så mycket att tänka på. aja.. snart ska vi göra oss iordning och dra in till stan och shoppa!!! :D Ska bli mycket oxå ;) hähä.

Igår var det min och jockes 3 månadsdag <3 Och idag kommer min  Klara hem !

5/8

Sitter på hotellets cafe, har precis käkat och ska nog snart åka ner till stationen och sen åka tillbaka till Stockholm. Har varit ute och kollat lite idag oxå. Varit i shoppingcentrar och sånt, men det finns ingenting! Asså dom här måste vara j*vligt efter i modet för dom har typ kläder som vi använde för 3 år sen :s Ne usch..

Så fort vi kommer fram imorgon så åker vi hem till Kungsholmen och fixar till oss lite sen drar vi in till stan och shoppar! WOHO, längtar efter att få shoppa. Komma hem med massa påsar, slänga dom på golvet och vara helt slut och bara slänga sig ner på sängen och bara ligga och vila ett tag. Ååh, jag blir så glad av shopping! Nya kläder, smink. Allt som är till mig ;) haha.
Hoppas att det går att gå in på internett på båten, annars blir jag blöt i ögat! ='(


godnatt!

Kom nyss hem från sky bar. Fett häftigt var det där. 26 våningar upp och man ser hela staden lyser.
Lägg dags nu, ska upp tidigt imorrn.

Riga

Shit, har inte hunnit skriva nånting fören nu.. Men igår på båten gick det inte att få igång internet! sug.. Och sen idag har jag inte heller hunnit för så fort vi kom fram till Riga (vilket är en jätte fin stad) så checkade vi in och sen drog vi ut på stan och kollade runt lite så där :)
Jag hade ju hoppats på shopping, men det finns ingenting som är fint här! Bara en massa skit.. =(

Juste, när vi skulle checka in så hade dom bokat in oss på 5 våningen mot baksidan! usch.. Men min pappa är ju en sån som vill ha utsikt och ett bra rum så han fixade upp oss till 24 våningen (alltså längst upp) i en svit! ååh vad min pappa är bäst. Så vi har ett hur fint rum som helst. Utsikt över hela Riga, så jävla underbart!
Sen så har vi varit på spa också. Men allting var redan fullbokat förutom relaxavdelningen, så vi var där och softade lite. Det är fett fint här, Ska ta lite kort så ni får se hur det ser ut här.


Ska ta en dusch och fräsha till mig, sen ska vi ut och käka :)

på båten.

Hej bloggen!   

haha skoja. Nu sitter jag i våran hytt på tallink båten och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Kom nyss tillbax från soldäcket. Det är hur varmt och soligt som helst i stockholm! Hur skönt som helst.Är ju inte van med värme, är ju från östersund ;) haha skämt åsido. Idag hann vi med lite shopping innan vi åkte. Köpte tre linnen, ett par skor och en klänning. Men mer blir det när vi kommer tillbaka till stockholm på torsdag. Och förhoppningsvis nu i Riga :)
Vi kommer fram imorrnbitti och då åker vi till hotelet och fixar lite grejer sen förmodar jag att vi drar ut och kollar runt och tro det eller ej, men jag har faktiskt med mig kameran :D ganska ovanligt när det gäller mig. Eller nej, jag brukar jämt ha med mig kameran men jag glömmer alltid bort att ta kort ;p men nu ska jag inte glömma, jag lovar!
Ska nog hoppa in i duschen och fräscha till mig lite nu, sen kanske man drar ner till taxfreen och kollar där. Vill ha en ny parfym. Även fast jag precis har fått en men det är en speciell jag vill ha. Hör av mig senare!


Stockholm!

Hej nu är jag framme i stockholm. Har varit här ett tag men jag har umgåtts med Kjell som vi bor hos. Just nu ligger jag i sängen med datan, ska snart sätta igång en film. Nån om andra värdskriget typ. Jag har min kusins gamla rum, älskar verkligen det här rummet ! Imorrn ska vi åka till Riga, båten går kl 5 och  jag kommer tillbaka till stockholm på torsdag igen. Sen får vi väl se hur länge vi blir här. Den 8 skulle mamma och pappa på nån fest hos deras kompis, och jag vill inte följa med dit så jag har pratat  med mamma om jag får ta tåget hem den 8 men hon skulle bara prata med papsen först så vi får se, men jag hoppas att jag får. Men nu blir det film, ska försöka skriva nått imorrn.


YRAN 09, DEN BÄSTA NÅGONSIN! ♥
                  

God morgon!

En ny dag och även sista kvällen för yran =( Men det ska bli en så otroligt kul kväll har jag bestämt! Nu snart ska jag dra ner på stan en snabbis sen blire hem för vi ska käka med min kusin Terese som precis har kommit hem från Australien, där hon har bott i nå år typ. Jag har inte träffat henne på över ett år tror jag och sen så är hennes kompis med, hon e som en i familjen så det ska bli sjukt kul att träffa dom igen! Kl 5 ska jag kolla på fotboll på Hofvallen tror jag att det hette. Sen blir det yran!! Shit, ganska fullspeckat schema märker jag ;p haha. Det är nånting hela dagen.
Imorgon dra iaf jag till stockholm sen Riga sen tillbaka till stockholm och är där några dar. Sen så ska vi på nått i Västerås men jag vill seriöst inte med dit! så jag ska fråga om jag får ta tåget hem eller nått ;p haha hoppas på det. Hinner nog inte skriva något mer idag men kanske imorrn, vi får se hur det blir.

RSS 2.0