Idag smäller det!

Första dagen på storsjöcupen och jag ska snart åka iväg till sportfälltet. Match mot Myssjö oviken.
Nu j*vlar tar vi dom!

ÅzÖ

summernight

Utgång med brudarna hörs kanske sen!

PUsS.

26 juni

Ännu en varm härlig dag! Hoppas att det här håller i sig resten av sommarn. Tänkte skriva ett kort litet inlägg. Ska snart åka ut med mamma och fixa lite småsaker. Fast egentligen vill jag sola men eftersom jag har bränt mig lite så är det kanske bäst om jag låter bli nån dag.
Match ikväll. Ska bli kul att få spela lite och värma upp inför storsjöcupen nästa vecka. Shit vad jag längtar!
Nu ska jag gå och fixa det sista innan jag drar.

PUsS.

25 juni

Kom precis hem från Linnea. As härligt väder idag med. Igår så kom jag lite sent till Linnea med det var bara för att jag väntade på Moa som hade blivit utelåst. Haha så typiskt Moa egentligen. Och såklart så var det ju slut på batteri i kameran så vi kunde inte ta nå kort... Men vi kände iaf för att vara ute så vi tog en liten promenad kan man säga. Sen så fick vi för oss att vi skulle cykla in till stan men så kände vi att vi inte skulle orka så vi gick in och kollade på film istället :) Men det var en hur läskig film som helst!! Det var seriöst inte kul. I skräckisar brukar det ju vara mellanrum mellan det läskiga men det var det inte här :S det var läskigt hela tiden.
Imorse, direkt efter att vi hade vaknat så gick vi ut och la oss i solen. Det negativa med att sola är att man bränner sig, vilket jag har gjort i ansiktet :O Men det kommer ju gå över till brunt sen och så har man ju blivit lite brunare på kroppen ;) ME LIKE!
Ska käka nu sen träna sen ska jag ha myskväll med Jocke :)


Sommar!

Fan va härligt sommaren är äntligen här! Idag har jag legat och stekt vid vattnet med Moa, Klara och linnea. Det var så jä*vla varmt så jag och Moa hoppade i. Dom andra två var rädd för att dom skulle bli sjuka x) så dom skippade det . Vad har ni haft för er idag då? Jag förmodar att alla har varit ute nånting iallafall. Kvällen kommer att spenderas i Odelsala förhoppningsvis. Kanske ska slagga hos Linnea, men vi får se hur det blir. Kameran ska med ikväll, så får ni se vad vi har för oss ;) Dessutom tänkte jag att ni skulle få se mig i hårförlängningen.




Me!



Linnea och Klara :)



Moooooa :)




Fett söt bild på Linnea tycker jag!



Jag och Moa påväg ner i plurret ;)



Jag, nästan i



Kraaam!



Sweet!
Har många fler bilder men orkar inte lägga upp nå fler. Man kanske ska gå ut och lägga sig i solen ett tag innan käket.


22/6

ledsen för dålig uppdatering men jag hann tyvärr inte skriva nått igår för så fort jag kom hem från stugan bytte jag om drog på träning. Sjukt jobbigt, jag har ju inte tränat på två veckor pga att jag först var i Göteborg och sen så har ju jag varit sjuk. Sen efter träningen kom Klara till mig och vi fixade hårförlängningen och våra naglar :) Ni kan få se bilder den.
Sov ganska länge imorse. Sjukt skönt, har inte fått sovmorgon på as länge typ.. Sen drog vi ner till stan. Fett mys. Och nu ska jag käka och åka på träning sen får vi se vad som händer. Drar kanske ut. Jag och Moa funderar på att åka ner till sjön och ta sig ett dopp men vi får se. Man vet aldrig med oss ;)

Ena efter den andra

Ena familjen drog precis och en ny kommer. Aa shit, fullt hus här hela tiden ;P
Måste väl hjälpa till att duka fram fikat nu och vara lite social med dom :)

kvällen

En rolig och busig kväll.  Jag och sofia har busat galet mycket. Haha vi åkte kanot, vilket var hur läskigt som helst för ingen av oss har nånsin gjort det och vi var as rädd för att ramla i. Men fett kul va det iallafall. Sen tog vi vanliga båten och åkte ut på sjön och fiskade ( det låter hur bondit som helst) men det är faktiskt väldigt mysigt. Satt och snackade om allt. Det var ju trots allt ett bra tag sen vi träffades och umgicks. Och idag blev det dagens första dopp! :D Ni fattar inte hur kallt det var menmen man måste väl offra sig ;) Mycket mer har hänt men orkar inte berätta mer. Är ganska så sliten tackvare att jag varit sjuk..


Midsommar!

Glad midsommar på er! Man hade ju hoppats på lite finare väder men det regnar ju iallafall inte så man får väl vara nöjd för det. Det har ju trots allt regnat i typ två veckor nu men det bästa är att på tisdag så kommer finvädret igen. Det ska bli upp till 30 grader och solsken. Och jag har redan nu bestämt mig för att jag ska ta mitt första dopp i storsjön till veckan. Så gör er berädd på stekande värme. Och om det e någon i min närhet som klagar på att det är för varmt, kommer jag slå till ;P Jocke kommer nog få ganska mycket blåmärken isåfall ;) haha.

Vad ska ni andra göra ikväll då?
Själv kommer jag sitta här i stugan med familjen. Och så ska några vänner till oss komma också så det kan ju bli kul. Tur att jag mår bättre nu iallafall så jag orkar med allting. Men måste ta det lugnt, har inte så mycket energi.
Dessutom har jag hemlängtan. Efter inte ens två dagar. Hmm hur ska det då bli i sommar när vi ska vara här lite längre perioder? :S Aja, tur att jag har internet här iallafall. Ååh, nu tittade solen fram lite. Ska kanske gå ut och få lite friskluft.

snälla, lägg ner..

Fan va det finns falska människor säger jag bara.. Dom säger att man kan lita på dom och att dom jämt finns där för en men går sedan och sprider ut det för hela stan! Det är seriöst det värsta som finns. Så ett tips bara, ni som är medveten om att ni brukar göra så, sluta med det isåfall. För ert eget bästa. Tillslut kommer ni att förlora alla era vänner.


HEY allihopa!
Jag kom ju på att vi har trådlöst här nere i stugan så jag behöver inte deppa längre! :D
Idag mår jag mycket bättre iallafall. Och så har jag ju hela helgen på mig att vila upp mig riktigt så jag kanske är frisk tills måndag för då har ju vi match mot brunflo. Fan va jag är pepp!!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på film.


sjukling..

Ledsen för en dålig updatering! Men jag är sjuk och har knappt tagit mig ur sängen men jag är på bättringsväg iallafall :)
Nu har min hårfårlängning  kommit!:D Det gick jävligt fort må jag säga. Men eftersom jag varit/ är sjuk har jag inte orkat hämta det än så det blir nog efter helgen. Åker till stugan imorgon och blir där tills på söndag. Hoppas det blir fint väder så man kan få sola och bli brun.

Sen så måste jag ju tacka Cazandra som har fixat min blogg. Puss på dig.
Ett tips, gå in på hennes blogg http://cazandraaa.blogg.se/ytaaa Den är fett bra.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Mamma Mia för jag har inget bättre för mig så puss och hej. Ses på söndag!

Trixit!

Hej hopp!
Nu har en liten tomte vid namn Cazandra varit här och trixat lite med designen.
Det är faktist lilla tomten som skriver, tihi, jag vet inte ens om jag fick det men jag gjorde det ändå :)
Ja hoppas du och dina läsare nu är nöjda med det nya utseendet (:

Ha det fint fint!

...

Kom precis hem ifrån bion. Det var jag, Moa, Klara, Linnea och min älsklings Jocke! Vi såg på The unvited. Vilken jävla psyko film! Fett läskig var den oxå. Jag satt typ och blundade halva filmen (a) haha.

Imorrn ska jag ta en LÅNG sovmorgon och sen ska jag till min mormor för hon fyller år.. Sen kommer Jockepocke till määg. Och på kvällen blir det mys med brudarna. Har köpt massa grejer så vi ska fixa naglarna och sånt mys. Så det blir typ som en "spakväll" .
Nu är hårförlängningen äntligen beställd!! Kommer till slutet av veckan hoppas jag. Nu ska jag krypa ner i sängen med ett glas isvatten och kolla på oc ('=
Ha en bra kväll!

15 juni

Hejhopp! Härligt väder idag igen.. Not! 
Ska iallafall dra till Klara nu och beställa klart allting nu. Sen ska vi dra ner på stan.
PUSS

15 juni

Fett trött är jag men jag tänkte skriva lite endå. Nu ikväll har jag varit med Klara och vi har kollat på hårförlängning. Vi har inte beställt än men ska göra det imorrn. Längtar tills jag får det!
Haha jag må ju bara säga att jag och Klara tsm, det går ju seriöst inte att klå x) haha vi e dom osmartaste människorna som finns. Jag tänker inte ens säga varför, så pinsamt e det! x) haha men det var fett kul ikväll iallafall.

Hittade några bilder som ni säkert vill se ;)



Jag och moa.



Madde och Tinke ( syskonkärlek ) haha



Madde, Jag, Linnea, Klara och Yvette.



Haha jag och Klara fick ett litet ryck och klättrade upp på ett tak.
Fatta hur högt det var!



Mina två älsklingar! ( bild från studenten )



HAHA jag på parklyran. ( jag bjuder på den bilden )



Moa och Nellie på väg ner till Göteborg. Haha söta månniskor det där!



Tänkte avsluta med en bild på määg!

stugan..

Sitter nu i stugan och är överlycklig för att internetet funkar! Utan det skulle jag seriöst inte klara mig.
Det blir ett mkt kort inlägg för jag ska snart kolla på film och mysa med familjen.
Igår var jag ju på prolympias skolavslutning och Sara var så otroligt grym på att sjunga! Har seriöst aldrig hört nå bättre förut. Jag har det inspelat så jag ska försöka lägga upp det här på bloggen. Sen efter det drog jag, Moa och Klara ner på stan en sväng. På kvällen var vi först hos Madde och softade och sen gick vi ner till stan och träffade massa folk. Det var ganska så nice. Idag har jag målat och städat hela dagen... Fett jobbigt! Men jag ska iallafall hem imorrn. Och på måndag ska jag och Klara beställa hårförlängning!! :D
Måste kila, mamma kom precis med jordgubbar. MUMS på det! :)

Sommarlov!

Första dagen på sommarlovet. Man kan liksom inte fatta att det redan är slut. 8an har gått hur fort som helst egentligen och det värsta är ( jag fattar inte själv att jag kommer att säga det här) men jag kommer att sakna skolan :O Men det kommer bli sjukt skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen och bara ta det lugnt hela dagarna! Inget mera plugg på 10 veckor:D
Ne nu ska jag göra mig iordning och dra ner till kyrkan och kolla på prolympias skolavslutning sen ska jag nog ner på stan en stund.

hemma igen

hejhejhej nu är jag hemma igen! Fan va kul det har varit dom här två dagarna.Har lärt kanna lite nytt folk, vilket alltid är kul. Fast väldigt jobbigt att åka tåg ska jag tala om för er. Igår åkte vi kl 6 på morgonen och kom fram kl 3 och idag åkte vi kl 9 och kom fram halv 8 så det har varit en lång dag. Vi hann iallafall shoppa lite i Stockholm medans vi väntade på att tåget som skulle ta oss hem kom. Jag köpte en jätte söt kjol på gina (bild kommer senare). Det var synd att jag missade skolavslutningen.. Men när mamma kom och hämtade mig på tågstationen så bestämde jag att vi skulle åka förbi kyrkan och kolla om det var några kvar och det var det oxå!! :D Dom hade precis kommit ut och alla var så fina. Och min käre vän Cazandra gick ut 9:an så jag hoppade på henne och gav hon en stor kram. Och hon grät, det var så sorgligt och nu blev jag lite ladsen för det slog mig precis att dom roliga 9orna som har gjort mina dagar på Parkskolan inte kommer att vara där till hösten.. Park kommer att suga nästa år! Sen så träffade jag även min mycket efterlängtande Hanna som jag inte har träffat på typ en vecka och så var My och Anna där också. Så det var kul att täffa dom.
Sverige vann iallafall med 4-0 !! Det var så grymt härligt att vara på matchen och vi hade faktiskt väldigt bra platser. Vi hamnade framför värsta klacken. Dom var seriöst hela galna hahaha! Sen norskarna som bodde på vårat vandrarhem. Shit va dom var sköna! dom försökte snacka svenska och det lät så jävla kul. Sov kanske bara två timmar inatt så jag är sjukt trött nu. Ska hoppa in i duschen( väldigt efterlängtat ) och bara ta det lugnt ikväll. Ska vila upp mig till imorgon kväll. Jag förmodar att alla ( speciellt dom som går ut) kommer att vara ute och festa imorgon så man kanske går ut och träffar lite skönt folk och vara lite social. ME LIKE.

Bilder från Göteborg kommer senare!


8 grön tjalalalala!

Parklyran idag, fy fan va kul det va! Vi kom två. Det fattades bara två ynka poäng för att vi skulle vinna hela alltet!! Fett surt ju.. Men vi blev iallafall bästa 8:an och så vann vi en tårta för bästa laganda. ÅÅh vilken härlig dag det har varit. Det var ett perfekt avslut för klassen och jag kommer verkligen sakna dom! Jag kommer ju inte träffa dom nå mer för imorgon kl 06.00 sitter jag på tåget påväg ner till Göteborg för jag ska kolla på Sverige-Malta matchen. Fast det ska bli så grymt kul. Jag kommer nog inte hinna skriva nå mer innan jag åker heller för jag måste packa och duscha och sånt. Så om inte så ses vi på fredag!

GÖTEBORG HERE I COME!!


härligt väder..

Fy fan vad jag hatar det här vädret! Det har seriöst regnat i flera dagar nu och det värsta är att det ska fortsätta.. 
Hoppas det blir bättre mkt snart.
Parklyran imorrn, ska bli nice. I år ska vi fan vinna. Haha förra året kom vi typ sist men vi har faktiskt tränat nu så vi kommer äga sönder alla! :D  Ne nu ska jag lägga mig i soffan med en smootie och en bra film och lyssna på när regnet smattrar mot fönstret ( det lät väldigt mysigt faktiskt)

Tråååk!!

Det blev en hemma kväll ikväll. Och det e inge kul! jag e uttråkad som fan. Har typ kollat igenom alla bloggar som finns!
Hyrde iallafall "I taket lyser stjärnorna" den e hur bra som helst ju men den är även väldigt  sorglig. Till er som inte har sett den så är det ett måste!:D
Jag funderar på att skaffa hårförlängning. Ska jag ha det eller inte, vad tycker ni?
Jag vill ju ha långt hår men jag är rädd att jag ångrar det när jag har gjort det. Jag ska tänka på det lite till.

Imorrn blir det iallafall stugan. Mamma och pappa tvingar med mig.. Men jag vill inte städa! Ååå korv på dom.
Ne nu har jag inget mer att skriva. Kanske blir nått senare men om inte så säger jag puss och godnatt! :)

min kärlek



En månad tsm med dig. Har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv.
Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.
älskar dig<3


Yoyoyo!

En ny dag och det e ganska så fint väder ute. Det ända som e dåligt är att det blåser.. Jag vill ha riktigt sommar väder nu! Som det var i helgen. 30 grader om inte mer. Och jag vill sola och bli riktigt brun! Hoppas det blir mycket sol och värme på sommarlovet. Jag kommer nog tillbringa mycket tid i våran stuga som vi äntligen har fått! Ska väl fixa till stället så jag kan ta dit brudarna ;)
Ååh jag vill så gärna göra om min blogg men vet inte hur man gör! Så ni får jätte gärna hjälpa mig. Nån som kan?
Ne jag funderar på att man kanske ska gå ut och sätta sig på balkongen i solen ett tag ;)

1/6

Hehe märkte att det va några dagar sen jag skrev nått och jag ska verkligen skärpa mig.
Idag har vi typ bara spelat brännboll på skolan vilket jag är väldigt less på! Och vi kommer säkert spela hela tiden tills parklyran. Jag kommer att dö!! Efter skolan idag drog jag och Linnea ner till stan och solade solarium. Fett skönt och jag ska lätt göra det snart igen. Jag har fått tillbaka min ipod också så nu ska man bara fixa lite skön musik så blire as bra.
Träning ikväll och jag ska vara med så mycket jag kan. Måste ha mina gamla skor som det är hål i men dom e seriöst dom skönaste fotbollsskorna jag någonsin haft. Men jag ska köpa nya snart för jag tror nog inte att dom gamla kommer att hålla så länge. Dessutom är det match imorgon mot ope och halva vårat lag är typ borta men det ska väl gå bra endå.

Igår var jag, mamma och pappa å kollade på stugan som vi vill köpa och så gott som har gjort också. Hoppas verkligen att vi får den för det är hur mysigt som helst där. Fast den kanske inte är världens finaste men vi ska ju fixa till det och det kommer bli hur bra som helst. Då kan jag och mina vänner dra dit och softa och bara ta det lugnt.
Nu blir det käk för min del sen vidare till träning!

RSS 2.0