Godmorgon!

Har dock varit vaken sen 11 men har inte orkar sätta mig vid datan fören nu. Var ju så fint väder ute så satte mig på balkongen med en härlig modetidning. Dessutom så gick jag på en promenad med hunden det första jag gjorde när jag vaknade. Riktigt skönt faktiskt, man vaknade till. Nu ska jag testa på att vara en hemmafru. Städa och baka! hihi

110426

Kom hem från stan för ungefär en timme sen, eller jag åkte till Niclas snarare. Blev tyvärr ingen shopping för mig idag men det var väldigt trevligt med en heldag med syrran. Dessutom så bjöd hon mig på lunch, kinamat. Riktigt mums var det! Snart så ska vi ut på en liten promenad sen ska vi kanske hem och se på en film. Han jobbar ju den här veckan så vi tar det lite lugnt =)

in mot stan

Har precis fixat mig klart och ska nu dra mig ner mot stan med min syster. Oj då, bäst jag springer ner till bussen så att jag inte missar den! 

oskuldens tid

Sommarens trend, spets! Har aldrig varit riktigt förtjust i det fören nu. Skulle inte tveka på att klä mig i det.


April 25, 2011

Fy vad sliten man blir när man solar. Är så sjukt trött.. Har solat 4 dagar nu, lika bra att passa på medan solen väl är framme. Ska ju vara mulet fram till fredag nu :(
Tyvärr så hann jag inte blogga innan vi drog till Åre i lördags och inte igår heller. Men vi var iaf på Jon olssons jibbtävling. Det var riktigt kul att åka iväg från stan lite spontant sådär. Dock blev det väldigt kallt när solen gick ner så vi såg inte hela tävlingen "/ Men kul hade vi! Igår var det ju fint väder igen så när jag och Niclas vaknade vid 10tiden så gick vi ut och la oss på hans baksida i några timmar. Sen grillade vi med hans familj, åhh vad gott det va! Senare på kvällen var vi iaf ett gäng som lirade brännboll, riktigt kul!
NU ska jag käka middag med familjen, min syster och hennes son är här för natten så det kan ju bli mys =)

ännu en dag i solen

Alltså vad har hänt med vädret ? Imorse vid 10 var det 32 grader på min balkong! Helt sjukt. Har slagit till med sololja vilket faktiskt har visat resultat. Vart är gillaknappen?!! hehe.. Blir väl nån timme till i solen sen göra sig iordning för att dra till Åre! Skriver sen vad vi ska göra där.
Igår drog vi iaf till Joel och firade in lovet med årets första grillning.Det gick från chill till fest. Var helt ok faktiskt förutom att jag hade så jävla ont i huvet =( Men får ta igen allt på valborg!


soon to be summer

Sitter ute på balkongen med min älskling och steker i solen. Det var riktigt skönt väder idag, runt 15 grader. Klev  upp 11 imorse och lagade frukost till Niclas och dukade upp ute  och har suttit här sen dess. Förhoppningsvis så får man lite färg!

-

Humöret är på botten. Viljan är helt borta. Kanske varit den värsta eftermiddagen på jävligt länge. Är så sjukt besviken. Dubbelmoral kallas det. Det du sa sårade mig så extremt mycket, tyvärr så förstår du inte det. Är så less just nu. Går i ide.

söndagsäventyr

Kom precis hem från en heldag med mamma och pappa. Vid 11 imorse hoppade vi in i bilen och drog iväg mot svenstavik och shoppade lite på dollarstore sedan åkte vi vidare till våra tyska vänner och var där nån timme och fikade. Det har iaf varit en riktigt mysig dag! Dessutom är det sjukt bra väder ute. 8 grader och lysande sol. Äntligen vår! Det bästa är att det här vädret ska hålla i sig :D


            Dagens lilla shopping!

RSS 2.0