100322


Jag gillar den här bilden skarpt!

Slutade kvart i 12 idag. Våran lärare var sjuk så det var ju skönt kan man säga. Sitter iaf och kollar på eva och adam, HAHA. Men jag älskar att kolla på gamla filmer (a)
Och ÄNTLIGEN så har mamma och pappa gått med på att jag ska få göra om mitt rum så sen när mamma kommer hem så ska vi åka och fixa färg och kolla på tapeter. Fatta glad jag är nu! =D
Jocke kommer hit snart oxå och tills dess ska jag plugga och äta isglass. muuums!

söndag=slappdag

Denna söndag består av the hills, elle och en trött Rebecka.. De två första grejerna gillar jag men inte den sista.
Jag förstår inte hur det går till! Jag tog mig iaf till badet men la mig direkt i soffan efteråt sen så har jag legat här ;p Man kanske ska vila lite så man orkar med träningen ikväll. Ser fram emot den ska ni veta! Höll ju på att dö igår för jag var så sugen på att spela =(


Det är fullt med sånna här träningsgrejer i parker och sånt på teneriffa! Vi var ju såklart tvungen att testa och sen när man skulle gå så kändes det som att jag flög fram x)


100321

Sköningkväll med brudarna igår. Vi kollade på new moon och den är så jävla bra! Igår på dagen var ja först på stan med linnea sen tog vi bussen upp till arenan och kollade på våran match. Tyvärr så förlorade vi men spelet var ganska bra för att vara första matchen och ett nytt lag.
Mamma och pappa är i stugan sen igår och det är så skönt att vara ensam hemma! Det är tyst och inget tjat på vad man ska göra. Längtar tills jag får en egen lägenhet.

Funderar på att ta ett bad men jag orkar inte kliva upp ur soffan ;p Vi får se hur lång tid det tar innan jag rör på mig. Satsar på en timme ungefär, hähä. Dessutom är det så jävla fint väder ute idag! 6 plus grader och skinande sol och snön börjar äntligen smälta bort!!! =D Nu börjar det äntligen röra sig mot sommar'n och jag längtar ihjäl mig tills dess. Man kanske ska ta sig en långpromenad idag, eller vad tycker ni?


100318

Fy vad trött jag är! Ville verkligen inte kliva upp imorse. Är lite nervös över det här med so:n, har ju egentligen ingen aning om det jag har gjort är rätt men jag är iaf klar med den! Hoppas det går som jag vill för jag måste verkligen höja mina betyg nu. Satt ju hela dagen med plugg igår och det blir nog samma sak idag. Jocke kommer och gör mig sällskap på det! Sen ikväll äre träning. Längtar som bara den! Hoppas bara min kropp gör som jag vill och inte lägger av "/

Börjar om en halvtimme så tills dess ska jag nog läsa klart Elsas mode. Klart den bästa boken jag någonsin läst!


17mars

I'm back bitches!
Eller egentligen i söndags med jag blev ju såklart sjuk och inte orkat lämna sängen..
Men nu är jag nästan helt frisk och är grymt sugen på att spela fotboll ska ni veta! Men iaf så har min vecka på Tenerifa varit väldigt bra. Varmt och skönt och solat mycket. Och jag tror nog att det bara är min familj som är konstig nog att gå på en lång prommenad varje dag! haha, alltid så blir det så. Men det är ju skönt att få röra sig lite och inte bara ligga still och få psykbryt för att man blir rastlös ;) Konstigt nog så har jag inte shoppat nå mycket. En kavaj, bikinitopp, skor och ringar. Det mesta av mina pengar gick även på min pojkväns present ;p
Men det var det ju värt! Har faktiskt pengar kvar så jag funderar på att lägga dom på ett par fotbollsskor.

Ne, skolböckerna väntar!

resdag !

Nu är det bara nån timme kvar tills vi åker med tåget ner till stockholm och imorrn drar vi vidare till solen!
Min älskling kommer och vinkar av mig. Sen ses vi inte på en vecka.. Kommer typ inte kunna smsa heller =o

                                                       
                                               10 månader med min älskling idag !<3


100303

Har varit och solat med jennifer så nu är vi brunisar =D hihi.
Idag hade vi jufrilufsdag. Vi åkte pukla (sopsäck) i kärringbacken. Eler ja, vi åkte typ två gånger sen drog vi upp till gb och satt där i fiket och chillade. Ganska mysigt. Jag somnade på en gång när jag kom hem och sov i typ tre timmar =o Så nu kommer jag ju inte kunna sova inatt men då kan jag ju passa på att göra klart svenskan eftersom den ska vara klart på fredag.
Är nästan klar med packningen och det så nu känner jag mig ganska lugn. Ska ta mig ett varmt bad nu.


Kärlek till min mamma!

                                
Fick min jacka idag! WIHO. Äntligen en början på vad jag kan ha på mig när jag åker. Längtar tills snön försvinner så jag kan börja använda den här hemma.

100302

Tomt, tomt, tomt. Orkar inte skriva, orkar inte tänka.
Allt är annorlunda. Du är annorlunda.
Vet inte vad som hänt. Men du verkar vilja ha det så här.



Sitter och laddar ner låtar till ipoden nu. Måste proppa den full med skön musik nu innan jag åker. Det kommer bli en lång resa. Måste även städa rummet innan jag åker. Det är ju inte så kul att komma hem till ett stökigt rum heller. Ska gå igenom min garderob och leta kläder jag kan åka i och även packa klart.
Imorrn har vi frilufsdag. Ska gå från skolan till kärringbacken =o Musiker flyger mig fram! Måste ju fixa fika kom jag på ;s Oj då.. Alltid sent ute med sånt.


RSS 2.0