etthalvår ♥

Tyckte det var dags för en ny uppdatering.. Ska iaf snart hoppa på bussen för en tripp ner på stan. Det är nämligen så att jag och min pojkvän firar ett halv år tillsammans idag så han ska bjuda på middag, lilla siam som har extremt god mat! Sen ska vi nog åka hem till honom och kika film =) Låter väl mysigt va?
Antingen senare ikväll eller imorrn så ska jag ta kort på det senaste jag har köpt.
Måste springa ut till bussen nu!


på skolan

Sitter och har svenska nu, skriver om mitt smultronställe men vet inte riktigt vad jag ska skriva om än så jag har suttit och kollat bloggar i en timme ist =p Slutar iaf om 5min och då drar jag mig ner mot staden för en fika med Jasmine =)

ännu en paus

Haft en bloggpaus igen utan förvarning vilket säkerligen kommer hända fler gånger! Men är iaf tillbaka för tillfället. Vill dock inte skriva om vad jag gör på dagarna för det känns så extremt tråkigt att läsa samma saker varje dag=p Så ni får gärna komma med lite förslag!
Idag hade vi en anti-droger dag på skolan och jag har nog aldrig varit med om nå tråkigare i hela mitt liv.. Slutade iaf ganska tidigt så då drog jag ner på stan med My, Moa och Felicia. Såklart så hittade jag jätte mycket som jag väldigt gärna vill ha men problemet är att mina pengar är slut.. Men snart så! Det som fick följa med mig hem var en foundation =) Nu ska jag lägga mig och vila i 10 min innan niclas kommer sen så drar vi nog ut med några!

110210

Riktigt skön dag! Började 12.15 och slutade 13.40. Har precis fixat lite käk och ska snart städa lägenheten.
Igår var jag på stan och fick faktiskt med mig lite grejer hem även fast jag hade lovat mig själv att inte köpa nånting mer den här månaden... har tagit bilder på det men hittar inte sladden till kameran. Den kanske kommer fram nu när jag städar!


offtoschool


Disney

Nu är mina powerpuffpinglor här och har satt igång gammal musik och dansar som galningar. Riktigt kul att se på kan jag säga! haha. Snart blir det disney filmer och massor med mys !!

110208

Kom nästan nyss hem, skippade sista lektionen för jag var tvungen att åka hem och ta mina smärtstillande. Fick mig en liten smäll på revbenen i lördags så det blev ännu värre =( Ska iaf snart börja städa upp lägenheten eftersom jag får finbesök ikväll av Bea och Felicia ! Och nu snart så kommer niclas och björn hit och äter middag med mig.

itfliesaway

Gamla drömmar förstörda, krossade. Dags att leta efter nya.

crazy...

Galen kväll som vanligt, så nu vill jag inge hellre än att lägga mig och sova. Godnatt!

sleeptight

Hade tänkt lägga upp några snygga bilder men mitt internet verkar inte vilja så får göra det imorrn ist! Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är så sjukligt trött..


laptopsleeve

Har precis beställt ett datorfodral, ÄNTLIGEN! Blev ett svart med svagt vita och grå detaljer.
Oj, kom ifrån skolarbetet ett tag där, hehe.

110203

Blev bara en lektion idag, känner mig inte riktigt kry så var lika bra att dra sig hemåt och vila upp sig lite.
Sitter och pluggar nu. Gör några försenade uppgifter som tex min novell som ska förkortas och det är så extremt svårt!!! Kommer bli så tom om man måste ta bort några stycken .. Aja ska skynda mig så den blir klar inom en timme sen är det dags att förtsätta med dom andra uppgifterna.

Chestersee

Hemma nu! Var ute och åkte lite bil och sen åkte vi till öd och fikade hemma hos felix. Riktigt mysigt!
Nu väntas lite skön musik och en varm och gosig säng. Nattinatti.


        

110202

Nu är jag tillbaka med en ny data som fungerar. Glädjehopp!
Har iaf varit på stan tills nästan nyss, gick runt och kollade efter en dataväska men jag hittade ingen i rätt storlek osv.. Får kolla på nätet. Fick iaf med mig två st nagellack hem. Ett vitt och ett himmelsblått. Har vårkänslan i kroppen så har fastnat för massa ljusa färger nu. Ska käka nu sen får jag se vad som sker, kanske blir hemma och pluggar ännu en dag...


RSS 2.0