Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Vad vore jag
Utan dina andetag

Skulle behövt nån som dig nu. Ha nån att se upp till. Det har snart gått ett år sen du gick bort och jag saknar dig.. Behöver nån som kan hjälpa och stötta mig. Du var den snällaste personen jag någonsin känt och kommer nog inte träffa på nån som dig. Jag vet hur du kände, du gjorde allt för alla och fick mycket skit tillbaka. Jag är glad att du fick ett lyckligt slut på livet men önskar att du skulle varit här nu. Även om jag inte visade hur mycket du betydde för mig så var du allt för mig. Tröjan jag fick av dig när jag fyllde 5 har jag kvar. Varje gång jag saknar dig så tar jag fram den. Texten var sann, du var världens bästa morfar. Önskar bara jag hade tagit vara på tiden med dig..


ligger nerbäddad i soffan och kommer mest ...

ligger nerbäddad i soffan och kommer mest troligt snart somna.. Dock är det en ganska rolig film på tvn så ska försöka hålla mig vaken och se klart på den:) och idag är det 9 dagar kvar tills jag och älskling åker till alanya! Längtar sjukligt mycket. Det kommer bli så mysigt:')


Godmorgon!

Det blev en lång sovmorgon för mig idag, somnade ju inte fören 4 inatt"/ dagens planer att att gå på en promenad och sen handla lite mat åt min mormor. Ska ju äta middag hos henne ikväll, första riktiga middagen sen i söndags typ. Eftersom jag är ensam hemma den här veckan så blir det inte så mycket matlagning för det är nått jag är helt värdelös på:( ska nog försöka kliva upp och bege mig redan nu så att jag inte somnar om igen:p


mysig hemmakväll

Nyduschad och fräch! Tänkte bara vara hemma ikväll och ta det lugnt för jag mår lite smådåligt så jag passade på att ta mig ett låååångt bad med hårinpackning, kroppsskrubb och ansiktsmask. Känner mig riktigt fräch nu faktiskt. Har iaf krypit ner i soffan med mitt duntäcke och datorn såklart. Håller på att ladda ner itunes så jag kan fixa musik till min iphone. Ska nog internet shoppa lite oxå. Måste ju ladda upp inför hösten som så gott som redan är här.. I augusti!!!! Blöh..
Kanske lägger in några bilder sen oxå om jag hittar några med hyfsad kvalité ;p


nu har jag fixat så att jag kan mobilblogg...

nu har jag fixat så att jag kan mobilblogga! Så nu kanske det dyker upp några fler inlägg än vad det är nu;)


rubrik?

kom precis hem igen efter en heldag på jobbet och en liten biltur. Väntar på min syster som åkte från nälden till stan bara för att göra mig sällskap eftersom jag är ensam hemma och hatar att sova själv.. Dessutom så är min fina pojkvän utomlands tills på tisdag nästa vecka :( Saknar han redan.. Menmen inte så mycket att göra. Har iaf tryckt in massa jobb den här veckan. Ska hoppa i ett varmt skönt bad och sen göra nån mat!


RSS 2.0