30 januari

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 17 underbara månader! Sötnosen köpte fika och tog med mig på en biltur längst upp på frösön och såg ut över östersund. Det var en riktigt mysig kväll och nu ska vi gosa ner oss under täcket :') tack för att du är min älskling, vet inte vad jag skulle göra utan dig<3


Thailand 14-5 juli

Tänkte dela med mig av att den 14 juni åker jag till thailand med min käre pojkvän och hans familj i tre veckor!
Först Phuket sen Koh Samui i en vecka och de tre sista dagarna kommer vi vara i Bangkok.


First bungalow beach resort



Tropical garden resort



Vet inte än vart vi ska bo i Bangkok men lägger upp en bild där jag förmodligen kommer att spendera mest tid på ;p


27-januari-12

Eftersom jag fortfarande ligger hemma i smärtor så kör jag och min oxå sjuka pojkvän på en myskväll! Ska kolla på whats your number, velat sett den jätte länge men har aldrig blivit av.
Eftersom det inte var mycket till text så får min systerson pryda detta inlägg :)


25-januari-12

Ligger hemma i huvudvärk och sliten i kroppen. Har mått så här hela veckan men har stått ut ändå för vill inte missa skolan.. Men imorse var det så hemskt så jag stannade hemma så har legat i sängen hela dagen. Ligger och väntar till kvällen för då ska jag och min pojke ha en riktigt mysig hemmakväll! :')

Igårkväll käkade jag och tre tjejer till middag och bara tog det lugnt, det var en mycket trevlig kväll :) tyvärr så tog jag inga bilder, hade det inte ens i tanken:o


Fredag den 13

Hehe såg att jag skrivit torsdag ist för onsdag i förra inlägget, fail... Haha. Bloggade ingenting igår för exakt hela dagen var fullspäckad. Klev upp och tränade vid 10 sen åkte jag till skolan som slutade kvart över 4 och direkt efter det åkte 5 stycken från klassen upp till parkskolan och typ "lockade" 96orna som ska börja gymnasiet till hösten. Blev hämtad vid 7 och var med Niclas och pj resten av kvällen:) denna dag har iaf varit slapp, efter att jag slutade idag så åkte jag hem och la mig och sov till klockan 6. Ska bege mig ut nu, björnen kommer och hämtar mig. Tror vi skulle spela poker ikväll :) förresten, det är ju fredag den 13 idag, någon som råkat ut för något än?;)


En torsdagkväll

Var tomt på saker att göra denna kväll så tog mig en sväng till cuprum:)


Elsas värld

Efter en lång dag på skola och två städade lägenheter senare så hoppar jag i badet med min underbara bok =')


Dagens shopping

Var på stan en snabbis efter skolan och köpte några behövliga saker. Ska snart bege mig ner mot gymmet som nyss öppnat alldeles bredvid mig. Ska bli kul att äntligen ta tag i det och sätta igång med träningen igen!:)


Söndagsmys

Är hemma hos niclas mormor och hälsar på hans lillkusin som kommit på besök från stockholm. Ska äta middag om en stund sen ska jag nog åka hem och duscha och unna mig en ansiktsmask och så, ladda upp inför skolan som börjar imorrn.....


07-januari-12

Har inte haft nån inspiration till att blogga för har inte gjort nått speciellt de senaste dagarna men ligger isf hemma hos niclas och kollade nyss på film. Ska dra ut och fixa några grejer nu så får se vad som händer senare:)

Våran mysmiddag igår =')


In front of tomorrow

Springer runt hela lägenheten i jakt efter vinterkläder. Ska nämligen ut och åka skoter imorrn och jag är ingen ute människa så har ingenting i klädväg osv så jag har samlat ihop grejer från olika håll :p haha. Hoppas bara det inte är storm imorrn! Ska försöka ta lite kort under dagen oxå :)


Fynd

Dessa två tröjor införskaffade jag för 200 kronor! Äntligen har jag några större koftor att välja mellan:)
Mitt riktigt stökiga rum i bakgrunden.. Btw så var jag och älskling och björne ute och gick idag, ungefär en mil!!!! Riktigt ovanligt för att vara oss men skönt att röra på sig för en gångs skull. Kanske ska skaffa sig ett gymkort igen? Något att tänka på:)


Nyårslöften

Hade inte tänkt bestämma några nyårslöften för det brukar ändå aldrig hållas men efter mycket funderande så varför inte?!

Mina löften:
-Jobba mer på mitt självförtroende och tro på mig själv.
-förbättras i skolan
-sluta lata mig och skaffa ett jobb
-ha det bästa året någonsin med min älskling och underbara vänner!
(plockade ut några favvisar)


Pictures


Världens bästa pojkvän!

Idag gick min käre pojkvän på stan med mig och shoppade lite sen bjöd han mig på middag på victoria. Har haft en underbart bra dag med min pojke:') älskar dig så mycket!!


Gott nytt år!

Hoppas ni haft en trevlig kväll, det har iaf jag haft:)


RSS 2.0