första advent.

Måste verkligen erkänna att jag är dålig på att blogga ;p Har aldrig något kul att skriva typ. Men jag försöker iallafall :) Idag var det julskylltning så jag och jocke drog dit och träffade linnea,johan och Hanna. Alltså julskylltningen är inte lika som det har varit. Förut var det hur kul som helst och nu är det ingenting speciellt. Kanske det är för att man han växt upp?
Aja har inte så mycker mer att skriva. Dessutom så måste jag plugga vidare för vi har soförhör imorrn och jag kan ingenting. Bra chej! not. Förresten, imorrn ska jag ska jag ta sprutan!!! :o Jag är jätte rädd för sprutor.

Önska mig lycka till på det.


Mina senaste köp.




svar.

Har fått en fråga om viberationsmascaran är bra ( alltså pulse perfection vibrating mascara) 
Jag har bara testat den nån gång än men jag tycker faktiskt att den är ganska bra. Första gången kan det bli lite för mycket mascara så det blir klumpit så man får vara lite försiktig med det ;) klumpiga ögonfransar är inte fint!
Men jag kan faktiskt rekomendera den :)
Ikväll ska jag på bio och se New moon med Linnea, Moa, Johan och Jocke. Har längtat hur mycket som helst efter att se den!


Saknar min gamla hårfärg..

25november

Dålig uppdatering, men jag har inte tid att sitta och nörda vid datan varje dag. Har iaf precis kommit hem från frisören. Var ju där igår men det blev inte bra! så jag gick tillbaka och färgade om =) bättre resultat den här gången iaf. Men ska fixa det när det gått ett tag så man inte sliter ut håret så mycket ;)
Innan jag var hos frisören så var jag på opera på storsjöteatern. Det var så jävla dåligt! Fast det var ändå värt det för man slapp ju spanskan ;) haha.
Nu har min kusin från USA kommit så nu ska jag vara lite social med henne  :)

22/11

Har nästan nyss kommit hem från jocke. Sov där inatt. Fett mysigt har det varit och dessutom så höll jag på att spöa han i fifa10 !! ;D haha. Iaf så imorse när vi vaknade snöade det. Hade verkligen den här mysiga vinterkänslan. Längtar fan till julen!! En månad kvar tills 1advent hihi.


 
Fick dom här av jockes mamma :D Grymt gulligt av henne.<3
Han har världens gulligaste föräldrar =') hihi.


fredagkväll!!

Hej hopp!
nu sitter jag hos jennifer och väntar på några. Lyssnar på musik och har det allmänt bra!!
Det här blir dagens första och sista inlägg för nu ska jag dansa rumpan av mig ;) hähä. Hörs imorrn!!

Sötaste bilden !!


18november

Idag var det ju studiebesök eller vad det nu heter på alla friskolor. Jag var bara på jb och ög. Ingenting för mig tror jag. Hann aldrig på vittra och kolla på när cazzie dansade heller.. =(
Fikade iaf med johan linnea och moa sen gick vi lite på stan, och jag hittade två sjukt snygga klänningar !! Måste seriöst ha dom. Och två par jätte fina skor oxå :) Fast det är  högklackade så dom är kanske inte så bra att på sig på vintern.. Aja allt det ska bli mitt snart :D Nu ska jag plugga lite och sen ikväll ska jag och jocke följa med mamma på nån "konsert" typ. Blir säkert nice =)


Dagens låt: Melissa Horn-sen en tid tillbaka.
(Det var madde som fick mig att börja lyssna på henne)


091117

Gokväll på er =D
Blev en sen uppdatering men bättre sent än aldrig ;) Har varit på stan idag och lämnat in min mobil och hämtat en ny oxå. Jag älskar den här mobilen !! Och dessutom så har min kusin fixat min data så nu har jag ljud igen :D:D:D Han är bäst. Ikväll var jag på morenska villan iaf och softade med några, spelade även fifa 10. Grymt kul var det. Men nu ska jag dricka min chailatte och ta en dusch sen ska jag nog hoppa till kojs. Börjar 9 imorrn för jag ska på dom andra friskolorna och kolla =)
Sleep tight ♥


Juste, bokade även en tid hos frisören så på tisdag försvinner utväxten ! Kanske klippning oxå men vet inte riktigt än hur det blir med det.

my girls.

 ♥


16november

Idag efter skolan var jag och mamma ner till stan en sväng för att lämna in min mobil för den är så seg så dom kanske kunde göra nån uppgradering typ men det kunde dom inte göra där utan dom var tvungen att skicka in den men lånetelefonen var en gamal nokia så jag vägrar ta den! så ist ska jag få låna min syrras så länge =)
Dessutom så fick jag med mig lite grejer till skolan hem .


Min önskelista.


Här är en del av min önskelista!
Bruna skor : 349:-
Svarta skor:299:-
Pälsväst:499:-
Väska: 249:-
Klänning:299:-
Halsduk:129:-
Skärp:129:-

Men det finns hur mycket mer som helst som jag vill ha ;)

ÅzÖ

Nu är jag tillbaka från mötet och det var inte så som jag trodde det skulle bli. Vi har nu fått reda på att våran förening ska läggas ner!!? :O pga ekonomiska problem och massa annat. Men ifk har startat ett damlag och samma sak med ås så nu får vi välja om vi ska till nått av dom eller börja i nån annan klub. Ååh jag blir så jävla irriterad :@ Vill fan inte att vårat lag ska splittras..



( bästa bilden jag har på laget på den här datan)  


.




Två jätte bra ansiktskrämer för torr hy.

Den första, Garnier. Kostar 65 kr. Min är köpt på åhlens men den finns säkert på andra ställen.
Det är en 24h kräm.

Lancome krämen är lite dyrare. Den kostar runt 3-400 kr. Finns på parelle och troligtvis på kicks.

Jag har provat många andra märken men det är dom här två som är bäst :)


söndag

Godmorgon people =)
Hade en sjukt mysig och kul kväll igår. Busade lite med hanna och ida (a) Vi bakade knäck men det blev inte så lyckat för hanna använde mörk sirap ist för ljus och dessuton så brände vi den, haha. Vi sööög. Alltså vi fick panik, sprang runt lägenheten och öppnade alla fönster för det blev sån här dimmagrejs ;p hehe. Kollade på gamla julkalendrar och pratade. Har saknat att vara med dom brudarna. Ikväll är det möte med fotbollen och tills dess ska jag plugga spanska..







Äntligen helg igen.

Ännu en vecka har gått och äntligen är det helg !Det har varit en ganska slapp vecka egentligen. Igår var vi på wargen och pc och kollade. Jag har nog bestämt mig för att gå på neu. Finns inget annat jag skulle kunna tänka mig.
Iaf så började jag min helg med att vara på stan men jennifer, och linnea var med ett tag oxå =) Köpte nytt puder från make up store. Älskar verkligen deras smink. Och tröjan från gina.
Finns inte så mycke mer jag kan skriva. Ska iaf lägga in några bilder från London.
Bilder på mina inköp från idag får ni sen för min kamera är störd så..



Den där bjuder jag på ;) haha

11 november

Idag började elevensval och jag är så duktig att jag har valt ämnesförstärkning. Hann faktiskt med ganska mycket idag. Gjorde klart referatet, och nån till svenska grej, pluggade till no provet och gjorde några sidor i matten =) Har det egentligen imorrn med då ska typ alla 9 i östersund på gymnasieskolorna och kolla. Yeey! not..
London var hur kul som helst förresten ! Har faktiskt några bilder men jag sitter vid fel data nu så. Berättar en annan gång om det. Har varit med Hanna hela dagen idag. Har ätit lussebullar och kollar på mysteriet på greveholm. Fett bra ju ! =D
Sitter och funderar på vad man ska göra ikväll. Orkar seriöst inte plugga nå mer, är fullt i min hjärna. Alltså jag har inte gjort nånting annat än att plugga sen jag kom hem från turkiet.. Aja vi får se vad som händer.

Dagens låt: Min kärleksaffär.


London bby!

Inatt kl 04.00 bär det av mot skavsta och sen kl 14 imorrn sitter man på planet påväg till London ! Kommer hem på fredag. Ses då!

(fan vad jag suger på att skriva :s ) haha.



/R


RSS 2.0