Skitdag..

Skitliv.. Hoppade nyss av bussen för att gå hem för jag har håltimme och sen när jag väl var inne i trapphuset så har jag ingen nyckel! Är så jävla arg nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Mamma slutar inte fören 12 så får väl sitta och vänta på henne då. Helvete..

I Åre

Sitter på broken i åre med mamma, pappa och niclas och väntar på att vi ska få våran mat. Vi bestämde oss för en spaweekend på copperhill. Riktigt fint hotell! Har tagit några bilder så ni får se våran helg sen:)

101011

Tagit ledigt från bloggfan för finns inte så mycket att skriva.. Men jag kan ju skriva lite om min helg lite kort. I fredags var jag först på föreningsfotbollen efter skolan. Senare på kvällen drog jag till Jennifer på förkrök och sen vidare till stan. Hamnade på en chillfest, var en ganska trevligt kväll faktiskt. Lördagen bestod av en promenad till ica men niclas och guss. Köpte fika och satt ute ute en stund sen låg vi i sängen resten av dagen/kvällen. Samma sak igår, min lilla älskling har ju blivit sjuk :( Slutar nu halv 12 så ska hem och laga lite lunch till han och pappa som oxå har blivit sjuk, haha.. Hoppas dom inte smittar mig bara. Har ju precis blivit frisk efter ett år typ! Ska försöka skriva ett hyllningstal nu som ska vara klart på fredag, vet inte ens vem jag ska skriva om...

Dagens fail

Klev upp i vanlig tid imorse och åkte till skolan för att gå på spanskan så fick jag höra att läraren inte var där så jag börjar inte fören 13.15 ... Är så sjukt less och jag orkar inte åka hem:( kanske drar ner till stan och tar en fika och pluggar:)

16:06

Kom precis hem från skolan, var och handlade lite snabbt med mamma oxå så passade på att lägga pennor i korgen så jag slipper låna av alla i skolan :p ska nog ta mig ett varmt bad nu sen fota lite:)

Seg idag..

Godmorgon! Kom precis till skolan, känner sjukt risig och jätte trött. Vaknade 20min innan bussen gick så blev en ganska stressig morgon.. Kör på uppsatt hår och enkla kläder och en mysig halsduk. Det får gå för den här dagen!

2oktober

Hejhej allihopa! Den här dagen har bestått av mys med min pojkvän och sen städning! Btw imorse vaknade jag av att niclas kom in med frukost på sängen =') sötpluppen min! Vi hade ju 13månader i fredags men vi firade det igår för Moa och My hade födelsedagsfest då, grattis till min 16 och 17åring! Vi gick iaf ut och åt och sen gick vi hem och såg "jag saknar dig". Den var inte riktigt så bra som jag hade hoppats på men helt ok för att vara en svensk film :)
Har inga bilder sen helgen för min kamera har inge batteri och jag hittar inte laddaren.. Men får nog tag på nån bild på nått sett!:)

RSS 2.0