29-december-11

Som vanligt ligger jag i soffan med min sjukling och försöker planera nyår eftersom det är om två dagar. Ute i sista sekunden som vanligt.. Men det ser ljust ut iaf, allt är så gott som klart. Sitter bara i väntan på att få svar från allihopa så:) måste fixa min nyårsklänning idag oxå och sen dra på stan och fixa resten av grejerna men tror det får bli imorrn:) nu ska jag pussa på min pojke!

Tänkte att Niclas ville bjuda på en av alla bilder han tagit på sig själv i photo booth :')


28-december-11

Ligger och kollar på ice age 2 och käkar den goda paradischokladen och oj så gott det är!:) ska försöka plocka ihop lite grejer på rummet för det ser inte speciellt bra ut just nu..

Gårdagens shopping:


My day

Efter 4 timmar med shopping och fika med tjejerna så kände jag mig värd att ligga i sängen och inte göra nånting alls. Fast fick en till orsak till att ligga här när min älskling kom hem från jobbet med 40graders feber :( just nu ligger han och sover så gör av med mitt behov att läsa bloggar och sånt och ska snart iväg och köpa isglass så att det finns tills han vaknar:) ska även försöka ta kort på shoppingen och mina julklappar:)

Kommer ni ihåg att jag höll på att sätta ihop en möbel tidigare? Detta är iaf resultatet, dock en väldigt dålig bild för den är tagen med ipaden.


27-december-11

Godmorgon! Vaknade nyss och såg att det är världens snöstorm ute:o jag som ska vara på stan om en timme.. Aja hoppas det blir bättre snart! Ligger i soffan och dricker min blåbärssoppa medan jag kollar på Pippi :')


Juldagen

Ännu en dag med massa julklappar, är helt slut redan och har ändå bara varit vaken två timmar :p lägger ut lite bilder på julklapparna sen:)


God jul!!!

Kan inte fatta att det redan är jul:o har tyvärr inga julkänslor alls men förhoppningsvis så kommer det senare under dagen:) min julafton kommer att spenderas hemma hos mig med mamma, pappa, farbror, morbror, hans fru och dotter, momma och lille Charlie. Tyvärr blev det ingen jul med min syster men hon och barnen kommer imorrn :) senare under dagen kommer min älskling och är med oss nån timme innan han åker hem till sig och firar klart med hans familj. Är så sjukt sugen på att öppna paket nu... Denna dag kommer bli plågsam:( haha..


Leon

Grattis på din 1årsdag min lille tjockis!!


Byggardag;)

Jag tjänar ihop lite vuxen poäng genom att sätta ihop mina möbler helt själv! (y)


09-december-11

Sjuk igen, gick från skolan igår med 38 graders feber:( är så less på att alltid vara sjuk och läkarna hittar ingenting. Har iaf sällskap av Niclas eftersom han har flexdag så vi ska krypa ner i soffan och kolla film nu:)


05-december-11

Kom precis hem från skolan, slapp dag eftersom halva klassen var borta och gjorde ett projekt som vi håller på med. Vi ska nog mest troligt göra det på torsdag:) nu ska jag skriva klart min önskelista men det är så svårt för jag vet inte vad jag önskar mig:(..


Andra advent

Glömt bort att blogga denna vecka tyvärr har dock inte haft så mycket att dela med mig av, har inte gjort nått speciellt förutom i onsdags då jag och Niclas hade 15 månader så vi gick på bio och hade det mysigt! Idag gick vi på julmarknaden en stund men det blev ju världens snöoväder så vi åkte hem och kröp ner under täcket ist :')

Har precis kommit ut ur duschen så ska väl snart äta middag och sen fixa lite på rummet för att sedan planera, ska få lite nya grejer, en tv-bänk och lite smågrejer :) hihi


RSS 2.0