julafton slut.. =(

Julafton är slut och det har varit en lyckad dag. Har fått sakerna jag ville ha och annat oxå som jag verkligen inte trodde att jag skulle få!;o Som tex en ny MOBIL =D!!!! Inte lite chockad jag blev när jag öppnade det paketet eller. Det är en sony eriksson W995. Vad jag har hört så är den jätte bra! Och sen har jag fått massa andra grejer. Ni ska få se bilder på det sen. Enda sen typ 4 idag så har jag varit typ barnvakt åt en 2 åring så jag är ganska trött nu så jag förmodar att vi hörs nått imorrn, för nu ska jag sova med min underbara mobil =')
Puss godnatt, hoppas att alla har haft en bra julafton!

dan före julafton

Hejhopp era små loppor! =D
Idag var jag på stan och fikade med cornelia, klara och moa. Satt och planerade nyår och sånt. Sen kom joakim till stan men vi frös så mycket så vi åkte hem ist. Bytte julklappar gjorde vi och jag är jag så j*vla glad för jag fick min parfym jag velat ha jätte länge!! =D Min pojke är den bästa<3
Och sen drog vi ner till bion. Vi såg avatar och den var faktiskt väldigt bra :) Värt att se!

Nu sitter jag och kollar på sagan om ringen och slår in dom sista julklapparna. Och jag tror nog inte att jag kommer att skriva nå mer ikväll så




loooooov !

Äntligen är det lov. Så jävla skönt! Det var verkligen efterlängtat. Ska bara chilla hela lovet, ska även försöka dra till fjällen nån dag och åka snowboard hähä. Har åkt en gång och det var så jävla kul fast jag hade ganska ont i rumpan efter x') Mitt mål är att bli grym på det! Ska lyckas oxå ;) tyyyp..

Imorse började ju jag 9 då vi hade knytis och fick betygena och sånt. Har faktiskt höjt mig i tre ämnen :)
Duktig du är rebecka! " tack jag vet ='D"
Drog sen ner på stan med linnea och johan och sen träffade jag min älskling =') Köpte klart alla julklappar och det är jäkligt skönt ska ni veta. Jag och jocke blev bjuden på lunch på stan av mammsen. Mycket mums var det.
Drog hem och sen ner på stan igen för jag skulle på middag med klassen, eller ja halva klassen rättare sagt. Men det var grymt mysigt.




Jag älskar min Joakim


21december

Ja, ni märkte ju att så fort jag blev frisk så blev uppdateringen dålig ;p hehe. Men imorrn blir det lov och då kommer jag säkert blogga lite mer eftersom jag knappt kommer att ha någonting att göra. Dom senaste tre dagarna på skolan har varit slapp. Vi har haft temavecka. Ganska kul tycker jag :)
Imorrn börjar vi iaf kl 9 och slutar halv 11. Ska bara träffas och fika och få betygena och sen på kvällen ska klassen ut och äta. Guuuuu va mys det kommer att bli! =D
Stan imorrn med jocke, ska köpa dom sista julklapparna. Inte länge kvar nu ;)

17 december

Hejhopp har precis kommit hem från ica. Har hyrt film, bruno (u med två prickar över;) hähä) Har velat sett den sen det kom på bio men det har liksom inte blivit av. Ska iaf ha en mysig hemmakväll ikväll. Mina föräldrar ska på grej med jobbet typ. Men jag gillar't ! Är så grymt trött oxå.. Kommer typ somna under filmen haha! Aja ska lägga in kamerabilderna på datan och sen lägga mig i soffan. Kyss

 

I miss you..


15 december

Sista dagen jag är hemma. Det är väl dags att komma tillbaka till verkligheten. Tv:n och datan idag (som hela veckan dårå) fast jag spelade faktiskt the sims 3 oxå ;) hähä. Men det var inge kul för det laggade bara hela tiden =( buhu. Men jag har varit duktig och städat rummet idag ! Alltså jag har ingenting att skriva.. Ska fortsätta att städa rummet och försöka tänka ut nånting kul.

fjällvandringen del 2.











Bilder sen fjällvandringen del 1





 









Och den avslutande bilden är på jasmine, haha så söööt ;p
Har många mer biler men dom kommer lite senare.

snö snö snö =D

Shit, vilket jävla väder :o Det är hur mycket snö som helst. Det började redan igårkväll och har hållt på hela natten. Men jag gillare! =D Har seriöst bara lust att springa ut och slänga mig i all snö (a) hihi. Men ska försöka att låta bli. Ska iaf göra sofördjupningen nu så den blir klar nångång. Skulle egentligen lämnas in idag men jag är ju sjuk så.


3 advent

Hatar att vara sjuk!! Man orkar inte göra nånting annat än att ligga i sängen och kolla på tv. Pallar inte mer...
Idag är det iaf 3advent och snart  är det julafton! =D Längtar som bara den tills dess. Imorse när jag vaknade så satt mamma i köket och slog in massa julklappar. Då fick man ju värsta julkänslan ;p Men även panik för jag inte vet vad jag ska köpa för julklappar.. :s  Ni får gärna ge mig några tips !

 

 

Visst är min kusin söt? =')


i like my mother

Alltså fan vad min mamma kan vara gullig! Nyss när hon kom hem efter att hon hade varit och handlat så kom hon in med elle till mig =') Och igår fick jag harry potter filmen. Stort tack till dig mamsen ♥



Och det där passar verkligen bra för mig ! :D Kanske man får lite inseration. Och ni kanske har märkt att det blir några fler inlägg nu när jag bara är hemma och inte gör nånting ;) hehe.
Det kommer nog fler inlägg ikväll om jag kommer på något att skriva.

Förresten, vad tycker ni om min nya design? :)

typ dagens höjdpunkt ;)




Hahaha ! Grymt skön grabb det där ;p

Äntligen har jag lärt mig att lägga in youtube klipp och att designa min blogg själv =') tihi.
Den nya designen kommer nu ikväll iaf!


12december

Godmorgon sunshines !

Fortfarande lika sjuk så det blir en innedag idag igen.. Har inte sovit nånting alls inatt så är ganska trött.
Min dag kommer att se ut såhär.


Visst kommer jag ha kul va? Och sen så ska jag börja fundera på vad jag ska köpa för julklappar. Har inte köpt en enda än :s Inte bra.. Får väl bli till veckan då.

 


.

Vet inte hur jag ska göra. Kanske är värt det.


sjukling..

Oj märkte nu att mina besökare har stigit. Även fast jag typ aldrig uppdaterar ;) Men det kan man ju försöka ändra på! Idag är det äntligen fredag och jag blev sjuk nu under natten så ikväll blir min första hemma kväll på en helg på mer än ett halvår ! ;o Men det suger att jag blev det just den här helgen för jag hade ju massa planer ju..
Och idag var det ju lucia"firande" på skolan och jag skulle vara med i luciatåget men det blev ju inte av det heller.
Ikväll skulle jag till Moa och ha tjejmiddag och busa massa för imorrn så åker jasmine till thailand i en månad !
Grymt surt att jag missar det. Men ska bädda ner mig i soffan nu bland mitt stora duntäcke och kolla på idol och sen kanske sätta igång en film och prata med min älskling i telen :) Saknar han.. Skulle sova hos han imorrn men vi får se hur det blir, om jag mår bättre så att säga.

3/11

Har pluggat hela dagen idag (har egentligen inte pluggat nånting alls men tyckte att det andra såg bättre ut)
Ska iaf vandra ner till Moa snart och mysa med henne. KYSS PÅ KINDEN!



Min blonda vän som egentligen är brunett ;) tihi

kvällen tiieep

Haha blev fan inte så mycket plugg. Men vi hittade på annat bus! Ni ska få se bilder sen, och kanske en video om jag får lägga upp den här för dom ;p



Vilka jävla coolingar vi är!! Moa oxå men hon ville inte vara med på dom här :(

här har ni svaret!



Pluggpluggplugg ! det är vårat liv just nu... blööh

2/12

hello babes!
Har plugga ett bra tag och nu sitter jag och väntar på Moa. Gissa vad vi ska göra? Ni får försöka lista ut det tills nästa inlägg ;) hihi. Ska iaf snart gå och möta hon :)
Nu äntligen kan jag använda mitt löshår!! =D Många tycker att det är töntigt med det och att man inte vågar vara sig själv, men så är det inte! Jag älskar långt hår och jag tycker själv inte att jag har så värst långt. Så jag tycker att ni ska sluta säga att dom som har det är osäker och sånt. Ett tips, lägg er inte i! Det är det som är töntigt, att sitta och klaga på vad andra har och inte.

Nu ska jag möta moa, hörs om ett tag! =)

RSS 2.0