yet again

Ännu en dag ligger jag hemma och är sjuk.. Undrar exakt hur många gånger jag legat hemma sen i höstas :s
Btw så har det varit hur fint väder som helst idag, har suttit på balkongen i 15 graders värme och läst. Men bara för en liten stund sen så blev det helt plötsligt världens jävla snöstorm :o  Helt sjukt, det bara öser ner snö..
Sitter iaf och väntar på att mamma ska komma hem med lite käk! Magen skriker efter mat..

        
                    Bild sen i fredags

på tåget påväg hem

Siiter nu på tåget påväg hem.. Vill vara kvar här i stockholm!
Vi har iaf haft en väldigt skön helg. Mycket shopping och riktigt fint väder. Så nu kommer man hem nöjd och pank =D hehe.. 

        

shoppingdag

Nu är jag och niclas hemma från en shoppingdag! Kom iväg till stan vid 12 tiden och då träffade vi upp min kusin Terese och fikade på kulturhuset =) Har iaf gjort av med rätt så mycket pengar idag och äntligen så har jag köpt löshår!!!!!
Ska nu leka lite med Niclas kusin Erik som är runt två år, riktigt söt liten kille =')

all the right moves

Vaknade faktiskt klockan 10 imorse :O ovanligt för att vara mig. Min dag kommer iaf bestå av packning osv inför resan imorrn!
Nu ska jag baka bröd och laga mat till mamma som snart kommer hem från jobbet=)

                         
                                                 bild från studenten förra året

110307

Hade ingen chans att blogga igår för först så var jag hos min syster i nälden. Vi hade det väldigt mysigt och dessutom så fick jag en parfym av henne. Victor & Rolf flowerbomb, tack världens bästa syster! Sen när vi kom hem så städade jag hela lägenheten...
Men nu ska jag fixa mig lite sen ska jag dra ner på stan med moa nån timme och sen blire gymmet!

3dagar kvar till jag är påväg till stockholm =) wiiiie! 


fixat och klart

Nu är biljetterna bokade till stockholm så äntligen får jag komma iväg från ösd! Kommer bli riktigt skönt. Åker dit på torsdag nästa vecka och kommer hem på söndagen. Längtar som satan! 

Sitter och pluggar i biblioteket nu, eller ja, ska börja plugga snart. Har matteprov efter lunch..

Biblioteket

Sitter just nu i stora biblioteket och ska till och plugga lite. Ett tips till er som inte kan koncentrera er hemma på skolarbetet, gå hit! Helt tyst och finns ingen tv eller nått som kan distrahera.
Eftersom jag varit sjuk så mycket på sistone så ligger jag efter ganska mycket med prov osv. Har tex 3 prov som jag har missat, massa uppgifter som jag måste ta igen och göra och dessutom så har jag prov imorrn som jag inte kan ett dugg på.. Niclas kommer iaf hit och ska hjälpa mig senare när han har slutat =)

stockholm

sitter just nu hemma hos niclas och kollar på resor till stockholm. Hade tänk åka nästa vecka då vi har lov. Blir där kanske 3-4 dagar. Kommer bli sjukt mysigt!

RSS 2.0