31januari

God morgon! Vaknade för nån timme sen. Har bara legat i soffan och kollat på film. Funderar på om jag lägga mig i badet med en bra bok. Låter väldigt frestande eller hur? Det är ju så himla kallt ute så.. Senare idag ska jag nog gå till min momma och hälsa på en snabbis och sen så har jag träning.


Bilder sen turkiet! kommer ta några åt gången.



Vårat hotell


Ja, jag bjuder på den här bilden.

sleep tight




Godnatt folket, hoppas ni får er en god nattsömn!


lördag kväll

Tråkig men ändå mysig kväll. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Är utarbetad sen tidigare idag då jag städade hela mitt rum! ;) Det blev faktiskt väldigt fint. Nu är det bara garderoben kvar då.
Ikväll har jag bara kollat på sex and the city. Kollar igenom alla säsongerna igen men jag blir aldrig less på det. Längtar till film nr2 kommer ut. Ni kommer iaf se mig på premiären.

Nu ligger jag och ska försöka bestämma mig för vilket nagellack jag ska ha. Fett svårt ju.
Dessutom så är jag fett trött men vill inte sova än heller. Det här blir svårt ;p Kanske kommer ett till inlägg senare om jag inte har somnat ;)



.

Jag har nu insett att det aldrig kommer att bli som förut.


28januari

Slutade vid 10 idag. Grymt skönt! Gick till skolan klockan 9 och gjorde ett prov sen drog jag hem haha. Fast jag har sån jävla huvudvärk så det går inte att tänka x) Men det går nog över snart. Ligger i soffan nu och kollar på sex and the city. Älskar satc! Dessutom så snöar det ute så det blir extra mysigt. Fick en härlig vinterkänsla nu =') hihi. Juste fan, måste ju göra spanska uppgiften... Men det är väl lika bra att göra den på en gång.


pluggpluggplugg

Skoldagen klar. Nästan.. Kommer måsta plugga hela kvällen för jag har prov imorrn och kan inte ett piss av det så det kan ju suga. Hatar prov. Kan typ allting innan men när jag väl sätter mig ner med papperet framför mig så får jag hjärnsläpp. Helt sjukt vad jobbigt det är. Men nu ska jag sluta att klaga och försöka vara lite positiv ;)
Ska kolla in en snabbis på nelly.com och kolla om dom har fått in nått nytt kul och sen ska jag plugga.
Kanske till och med kommer ett till inlägg senare. Men jag lovar ingenting för ni vet ju hur jag är ;) haha.

26 januari

Kom precis hem från stan. Är typ hur stressad som helst! Har träning om en timme så nu måste jag skynda mig att äta och byta om och sånt.
Idag på skolan så skulle vi göra ett cv och så ska vi göra en novell om hur vårat liv kommer att se ut om 30 år. Ganska kul faktiskt :) Hade även möte med studievägledaren, och jag har sån jävla besluts ångest.. Vet att jag vill gå neu men jag har typ ingen aning vad jag ska ta i andra och tredje handsval. Något förslag nu i sista sekunden? ;) Hatar famtids beslut!

Senaste köpen:


Fyra väskor på två dagar. Illa reecka, illa! haha ;p

Har även köpt ny plånbok och örhängen. Lägger in en bild senare.

fredaaaaaag !

hello people! Sitter i min säng och kollar på nått skit program och väntar på min pojkvän som precis missade bussen så jag får vänta längre..  Har iaf gjort världens godaste milkshake! Mums.
Ikväll ska jag umgås med brudarna. Först ska vi käka på eastern palace sen ska vi dra hem till Hanna och fortsätta kvällen med mys! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran oxå :)

21 januari

Har tagit en liten blogg paus ett tag. Har inte orkat skriva och sen så har jag knappt varit hemma nått.
Igår var det den 20 och då får man ju barnbidraget så jag drog ner på stan med jennifer och shoppade lite.
Och sen så var vi lite busiga oxå (a) hihi. Men vad vi gjorde får ni inte veta, det är våran lilla hemlighet !

Slutade för en timme sen kanske. Känns som att klockan typ är 6 :o Är iaf ensam hemma vilket är fett skönt!
Känner att jag har ganska mycket energi så tänkte kanske baka en bärpaj, bleka tänderna och plugga lite. Och sen halv 8 så ska jag till ås och spela fotboll!!!! =D Äntligen har jag kommit igång igen och jag är grymt pepp !


dagens påhitt.

Den här dagen har varit ganska soft. Började 9 och slutade kvart i 12 ungefär. Gick iaf ner på stan med Moa och Jasmine sen så träffade jag älskling. Fick med mig en tunika och gossip girl boxen =D Har velat haft den hur länge som helst och nu har jag den !!!
Har redan kollat på 5 avsnitt ;) haaha vilken nörd jag är. Ska förtsätta att kolla lite sen ska jag försöka träna lite. Känner att det är dags att komma igång.


Dagens köp:


tråkigt inlägg.

Sitter hemma hos Moa och väntar på att vi ska träffa jasmine som kom hem idag!! =D Längtar efter den lilla filuren <3

Idag efter skolan gick vi ner till Jennifer och var där ett tag sen tog vi bussen hit och kollade på film. The girl next door. Den var fan bra den =)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket så det finns inget att skriva. Kanske gör det sen när jag kommer hem.


day 2

Andra skoldagen avklarad och jag är så sjuuuuukt trött.. Men inte har man tid att sova heller för jag måste göra klart mitt so arbete som skulle vara inlämnat innan lovet :s opzzz!
Och för er som undrar så ska man göra en fördjupning inom nån religion. Jag håller på att skriva om islam. Grymt jobbigt!

Igår gjorde vi ett gamalt nationellt prov bara för att testa och träna lite innan allvaret börjar, så idag fick vi rätta dom och jag fick ganska bra ändå. Längtar iaf inte tills allt det där börjar..
Nu ska jag skriva klart den här so skiten sen ska jag till Moa och kolla på paranormal activity!

11januari

God morgon!
Idag var jag faktiskt duktig nog att ställa klockan på 9 och jag gick nästan upp påen gång!
Har duschat och gjort mig iordning och slappat lite. Fett skönt att vi börjar så sent eftersom dom flesta säkert inte har vänt på dygnet. Det har inte jag iaf. 
Aja ska fixa det sista nu innan Moa och Linnea kommer och hämtar upp mig ;) 

Dagens outfit.


Ganska tråkig menmen. Nu fick ni se lite av mitt hår oxå.  tihi


håret fixat.

Nu har jag färgat håret! Men det blev lite gult men det försvinner efter lite silvershampoo. Så ni får stå ut så länge. Ni kanske kan få se en bild imorrn =)
Har nyss varit och solat solarium och när jag kom upp fick jag veta att vi ska till Teneriffa på nästa lov =D
Syrran och hennes pojkvän ska med och kräkbebisen oxå ;) hähä.
Tänkte kolla lite på karlsson på taket nu och sen lägga mig och läsa. Det var ett tag sen man gjorde det.



Godnight people !

-


Man kan ju inget annat göra än att älska dom här. Måste seriöst beställa dom!

10januari

Godmorgon folket!
Idag är det söndag och sista dagen på lovet för imorrn börjar skolan.. Jag börjar klockan ett tror jag? hehe jag kan aldrig hålla koll på tiderna. Iaf så sitter jag nu i nälden hos min syster. Dom har precis flyttat till en större lägenhet och den är grymt fin! Vill typ själv flytta hit (a) Om det inte vore i nälden så skulle jag våldgästa dom varje dag. Jag kan dela rum med saga ;) hihi.

Kvällen igår var jätte mysig. Blev en mysig hemmakväll med astrid lindgren filmer och godis. Jummi
Sen så vare nån som ringde cazzie på dolt. Haha mogge människa. Har seriöst alltid kul med den där sockerbiten =')
Ikväll ska jag kanske till moa och kolla på paranormal activity. Har sett trailern och jag höll på att kissa på mig bara av den haha. Men vi får se hur det blir.
Ska nog vara lite social med familjen nu. Skriver nått sen.

klädtips!



Hade ingenting att göra så tänkte slå ihop en bra klädeskombination. Det är väldigt mycket svart men stilen är cool och stilren. Jag skulle lätt vilja ha på mig det här. Men det är lite mer en sommar outfit ;)

Väskan och skorna är från nelly.com
Resten är från gina tricot.
Kommer tyvärr inte ihåg prisena på varje plagg. Ska göra det till nästa gång!

lördag.

Jag har typ bloggtorka.. Jag vet inte vad jag ska skriva. Någon som vill komma med några bra ideér?

Idag var jag på innebandy. Jämtland-Sundsvall och hemmalaget vann såklart med 14-4 tror jag ;) Fick träffa min gulliga storasyster oxå som jag inte sett sen jul och inte brukar träffa så ofta heller för hon bor i nälden och jobbar hela tiden -_-. 
Min lördagkväll kommer spenderas med Cazandra. Ingen aning vad vi ska göra men det löser vi alltid med lite bus ;) tihi. Har oxå köpt hår färg nu så jag ska äntligen få fixa till min utväxt!


Dagens outfit.


6januari

chacha bloggen!
Igår spenderade jag och min älskade joakim 8 härliga månader tillsammans. Vi gjorde egentligen inget speciellt. Myste, kollade på en film. Finding Neverland. Ganska mysig faktiskt. Båda är lite små sjuka så det blev perfekt med en härlig hemma kväll.
Kom hem från han för nån timme sen så nu ska jag hoppa in i duschen och frächa till mig och sen får vi se vad man ska hitta på. Kanske ska städa klart mitt rum och vila så jag kan bli helt frisk tills skolhelvetet börjar igen... VILL INTE!!!! Så grymt less på alla läxor och sånt skit. aja ska inte vara dyster och tänka på det dom sista lov dagarna. Nu ska jag bara njuta av ledigheten och alla sovmornar (a)


 
Så här ser mina naglar ut nu. Ganska coola eller hur? ;)
Det påminner om glass och godis^^


3 januari 2010

aa shit, nu har jag slarvat med bloggen igen.. filååååt!
Mitt nyår ver grymt iaf. Började kvällen i valla med 21 brudar ungefär sen till 10 drog vi in till stan på en annan fast. Där blev det inte så lyckat om man säger så. Hände massa grejer.. hemskt. Drog iaf och träffade pojkvännen sen =') Mitt år slutade och började bra !


Nu märkte jag att batteriet snart är slut så jag skriver väl kanske nått ikväll ist :)

RSS 2.0