100726

Kom hem för nån timme sen. Var hos Pj och kollade på wrong turn. Hemsk film!! usch..
Innan dess var jag och Jennifer på paus, satt där och fikade. Finns inge mysigare än att sitta på deras uteplats med en filt och en latte i handen.
Ligger iaf och kollar på djävulen bär prada nu, älskar filmen!

Idag skulle egentligen min farfar fyllt år. I miss him ..

hos jasmine!

Hejhopp, tog en liten bloggpaus men ska förska komma igång igen. Är hos Jasmine nu och fixar oss lite tills vi ska dra ut. Vad vi ska göra? Det vet man aldrig;) Ska sova här ikväll oxå. Åhh så myyyyys!
Nu är biljetterna till Stockholm fixade !vi är fem brudar som åker. Drar den 12 och åker hem den 15 augusti.
The voice fesitvalen, grönan, shopping och 5 dagar men dom underbaraste brudarna som finns.
Och nu sitter jasmine och sjunger eller snarare skriker med till låtarna, haha. Klockren brud det där!

chillkväll

sitter och väntar på att jenniferbby kommer så ska vi på ica och köpa munch och sen kommer väl jocke och thommen så smånimgom. Blir bara till å chilla ikväll, är så sjukt trött!
Har iaf varit och kollat på fotboll idag med Hanna. Fick höra lite roliga kvällsäventyr sen gårdagen av henne! haha hon är så söt så =')

Nu ska jag ut och möta min bitch!

Min morfar, min bästa vän

Tårarna bara faller nerför kinden. Det gör så ont i mig att det blir så här, att vi måste lägga in dig på hem. Höll på att bryta ihop när jag satt och fikade med er och du knappt kände igen mig. Har en klump i hjärtat. Går runt och är orolig att du snart kommer att lämna oss. Varje sommar hos dig. Kommer aldrig glömma dom.
Går och hoppas varje dag att du ska må bättre. Vet inte vad jag ska göra utan dig morfar om du går bort.. Klarar inte ens av att  bara tänka på det utan att få tårar i ögonen. Den som lärde mig att gå. Den som lärde mig att spela fotboll. Den som alltid har funnits hos mig, för mig. Du är min bästa vän och kommer inte klara mig utan dig..

1 års kalas

Är i Nälden på 1 års kalas. Det är den söta lilla korven vid namn Saga som fyller år! Hon har precis fått en lära gå vagn, hahaha har aldrig sett nå roligare än när hon försöker gå med den. Sitter och hoppas på att få lite tårta i magen snart, höhö.

det bara e så

Jasmine och My gick precis så nu är jag ensam. Har typ inte varit det på en vecka även fast jag varit ensam hemma :o Har knappt varit hemma nått känns det som. Men en kul vecka har det varit, hänt mycket.
Äntligen börjar allt falla på plats igen. Har gått upp och ner i två månader men nu känns det så jävla bra. Känner mig typ lycklig igen? haha vad händer med mig ;p

Vm finalen ikväll och spanien vann!! Trodde aldrig att jag skulle få se matchen för dom jag var med är inte lika intresserad som mig i fotboll men dom var typ värre än mig ;p Efter en skön seger för det rätta laget så kollade vi på lejon kungen (världens bästa film! ) Därefter lite tjejsnack. Sjukt mysig kväll! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på den skönaste låten jag hört ikväll.


on the way out

Nu ska jag dra iväg till sportfältet där jag har varit mesta dels av den här veckan! Älskar storsjöcupen, sån jävla härlig stämning. Men jag kanske skriver nått sen när jag kommer hem, får se vad jag hittar på =)

storsjöcupen

även fast det mesta bara blivit skit ikv så kan jag inte deppa ihop ;p Orka med det. Ta vara på det bra du har och lev livet! Det tänker iaf jag göra ;) I'm back bitches!

Eftersom storsjöcupen började idag så kommer jag vara på sportfälltet imorrn och steka! Bäst att gå och lägga sig snart så man kommer upp, lovade klara att vara klar till 12 :o haha.


fotboll på G!

Godmorgon! Är svin trött idag, vaknade klockan 8 för att mamma och pappa kom in och skulle säga hejdå sen klockan 12 ringde min syster och tvingade upp mig :o .....
Ska iaf ut och göra nått idag, tänker inte sitta inne och dega. Håller på att höra runt med folk om dom vill hänka med till sportfälltet och lira lite fotboll. Har inte rört en boll på hur länge som helst. Blev sjukt sugen på å spela när jag satt och kolla på vm hos Cornelia igår.
Kan ju berätta att kvällen igår var sjukt mysig! Satt och käkade och lyssnade på skön musik. Ska försöka lägga upp bilderna sen för nu ska jag göra mig iordning!

hos cornelia

Sitter nu hos Cornelia, ska snart till å börja grilla. Det är så sjukt varmt så jag typ rinner bort. Kanske blir en liten tripp ner till sjön sen? Låter jävligt frestande iaf. Bilderna som jag ha tagit under kvällen kommer antingen upp ikväll eller imorrn. Nu ska jag ut och umgås med brudarna !

100703

Fortfarande sjuk och ändå var jag ute igårkväll, höhö. Hyfsat smart av mig.. Men det var en kul kväll! Lite seg i början bara men blev nice när vi drog på fest.
Ska snart dra till Cornelia och grilla med några, kameran följer med =)

okry ..

Tyvärr så har jag gått och blivit sjuk så jag kommer inte skriva nånting mer idag. Tänkte gå och lägga mig å sova ett tag tills jag ska på jobbet.. Fyfan säger jag bara. Sen får vi se om jag drar ner till badhusparken ikväll eller om jag går hem och lägger mig och samlar nya krafter tills imorrn. Puss påre!

För dom som ville veta så har jag kommit in på mitt förstahandsval, samhälle ekonomi! =D
Det gjorde verkligen min dag.


RSS 2.0