pluggdag?

Klockan är redan 3 och jag har bara legat i sängen hela dagen!:O har visserligen pluggat( har bara gjort en uppgift) men ändå.. Har typ tre inlämningar till så jag blir nog liggandes hela dagen ändå. Ruskigt ont i nacken har jag, ska nog leta upp rispåsen eller vad det nu heter. Grym skönt ju!
Men ska ta mig i kragen och göra klart alla skolarbeten nu, engelskan, hkn, spanskan, so:n kvar då....

Glöm inte att det är morsdag idag förresten!!

100530

I'm home! Haft en trevlig och väldigt kall kväll med mina vänner. Måste dock säga att festen vi var på inte var så kul. Var bara där nån timme ina vi drog till jasmine och sedan statoil och träffade joel.
Ligger iaf och kollar på avatar i min ensamhet under att varmt och gosigt täcke =') Kommer nog somna snart så lika bra att det här får bli ett kort inlägg så att jag kan stänga av datan så den inte går i tusen bitar pga att jag råkat he ner den i golvet (A)


Och så måste jag ju säga grattis till min käre vän nellie som fyller 16 bast idag! <3


ut på nya äventyr!

Sitter hos jasmine och väntar på moa den sega jäveln..... Ska möta upp linette och anton sen blire partyyyyy! wihiiii. LINDABBY ÄR OXÅ HÄR!! =D fnisss

KOM HEM!! I MISS YOU<3


pictures from last night.






haha nån gubbe ? ;p



Orkar inte lägga upp nå fler bilder nu så ni får nöja er med dom här ;) Men jag fick inte alla heller så kanske kommer fler sen.


I'm stuck in nowhere

Jahapp, nu är man tillbaka i stugan då (mot min vilja igen) kulkul. Hade Iaf en jätte kul kväll igår!
Började kvällen ute med brudarna, satt på en kulle och chillade lite, drog sedan till stan på fest fast var bara där i ett tag tills vi träffade boysen. För en gångs skull så har jag massa bilder att bjuda på! hähä.
Cornelia gjorde iaf mig sällskap under natten , och hon somnade ju först som vanligt ;p

Håller på att vänta på att bilderna ska ladda klart men det kommer nog ta ett tag så dom kommer i nästa inlägg istället!

100506

Fortfarande sjuk och har verkligen ingen ork alls. Det längsta jag har gått dom här senaste dagarna är från mitt rum till vardagsrummet. Och det är inte mycket alls! Blir iaf ingen skola imorrn heller och dessutom så har vi teambuilding med laget, men det får jag inte gå på heller. Ist blir det stugan i helgen. Är man inte lite less på livet just nu eller... Menmen, what to do. Får ta igen allt jag har missat nästa vecka. Sängen väntar ! poss'poss.

kärlek till skor.

                                                      Metallico SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

                              Underbart snygga skor från nelly.com. Kostar enbart 199:- 
                                        Är sjukt sugen på dom här. Värt att beställa?


a big question mark.

Alltså jag får panik!! Det är inte så jätte länge kvar till skolavslutningen och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har kollat överallt på stan, visst det finns väldigt många fina kläningar som jag skulle kunna tänka mig att ha men jag vill ha nånting som ingen annan har! Alla kommer ju ha likadana klänningar eftersom det är en sån pass liten stad. I värsta fall så får jag köpa en och göra om den lite. Tänker iaf spendera min dag på nelly.com och alla andra sidor och hoppas på att jag hittar ett sött litet fodral =') hihi.


Ge gärna tips om vart jag kan kolla eller om ni sett någon, skulle vara sjukt gulligt :)

100502

Ojojoj statistiken bara ökar ;o bäst att skriva nått då så ni får nånting att läsa.
Varit hemma idag också, fortfarande hög feber och har fått ont i lungorna nu också.. Om det inte blir bättre till imorrn så blir det väl till att åka till sjukan. Jag som har fobi för sjukhus ;s Blev iaf väldigt besviken att jag inte kunde åka till arenan och kolla när kuben spelade.. menmen, vad ska man göra. 
Ska fixa mig ett glas isvatten och kolla film. Kommer säkert upp nått inlägg imorrn eftersom jag blir hemma.

Du snurrar min värld ♥


Utkast: Maj 1, 2010

Kul att jag hade skrivit ett as långt inlägg och sen så försvann det bara :O h*vete
Har iaf legat i sängen hela dagen med 40 graders feber och världens huvudvärk. Men jag mår iaf bättre nu.
Igår var det ju som sagt valborg och jag hade en väldigt kul kväll, träffade massa nytt skönt folk =) hihi.
Ska försöka få tag i bilder så ska jag försöka få upp dom här på bloggen ;) hähä

 


RSS 2.0