Godmorgon!

Sitter på världens drygaste lektion som är typ 3timmar lång.. Matte c för dom som inte vet det. Råkade somna under genomgången så hänger inte riktigt med ;p lunch om en timme sen desktop. Måste ner på stan efter skolan oxå och köpa lite småsaker och en klänning till ikväll! Några tips på nån?

290911

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag ska med bussen. Håller på att fixar med festbilderna sen alanya så dom kommer snart. Nu blire tjejkväll med Linda och Mimmi!


nattinatti..

Nu är jag hemma igen efter en biltur med grabbarna. Trött och less är jag oxå för försöker fixa min iphone som krånglar så tänkte testa om det gick att återställa den via itunes men förstår ingenting... Ger upp och lägger mig i sängen och kollar tv medans min pojkvän pluggar körkort.
Puss och godnatt!

Bjuppar på denna partybild...!

festbilder alanya del 1















280911

För en gångs skull så funkar faktiskt internet när jag fått för mig att blogga. Har dock inte så mycket att skriva så lägger upp nån bild sen alanya!












Har fler bilder men lägger upp dom i nått annat inlägg!



sickness..

Hemma efter en slitsam skoldag. Eller ja, slitsam för en som är sjuk iaf. Mamma kom och hämtade mig för jag inte kände mig riktigt kry.. Hatar att vara sjuk, missar så mycket i skolan osv. Ligger i sängen nu och kollar på extrem home makover, älskar det programmet! Gillar arkitektur/design program osv. Det är ju som sagt nånting jag vill jobba med. Ska kolla lite bloggar och sen ta mig en tupplur =)

min älskade pojkvän♥

Ligger hemma hos min älskling och väntar på att han ska plugga klart. Har legat här så gott som hela helgen. Blev ju sjuk i fredags igen men niclas har tagit hand om mig den här helgen oxå så börjar känna mig lite bättre så ska till skolan imorrn! kollade nyss igenom några inlägg sen ett år tillbaka, haha åhh det är så kul att läsa vad man gjorde och hur man skrev då. Lite har man nog förändrats ändå ;) Men nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film och mysa =')


Äre lugnt om jag kallar dig baby?

Har inte den blekaste om vad jag ska skriva. Har inte hänt så mycket idag, har bara varit på skolan och sen köpt en jacka och en ring lite snabbt. För en gångs skull så mår jag skit bra! Är sjukt glad och sprallig, precis så som jag var förut. Ska skynda mig och göra mig iordning sen hoppa på bussen mot odensala. Ikväll blir till att spöa grabbarna på poker igen! :D WOHOOO

nytt och fräscht!

Nu har jag fixat en ny design! Lite annorlunda jämfört med alla andra men jag gillare :)
Medans jag ändå håller på å skriver så kan jag ju passa på att berätta lite om min dag. Morgonen började med ett doktorbesök för att ta lite prover osv för att ta reda på varför jag är så trött 24/7 och varför jag är sjuk stup i kvarten.. Hatar sprutor men min pojkvän följde med mig och höll mig i handen under tiden. Sötpojken min =')
Sen har dagen varit som en helt vanlig skoldag. Slutade 4 och har varit hemma sen dess och bara tagit det lugnt. Ska kanske ut senare ikväll, beror lite på vad som kan hittas på :)

back in town

Nu är jag hemma efter en riktigt skön vecka i alanya med min pojkvän! Har redan hunnit ner på stan och shoppat lite (a) hehe. Men det har ju kommit in så sjukt mycket fina höstkläder så det går ju inte att låta bli.
Nu när skolan har börjat på kommer det bli lite mer bloggande iaf, ska försöka hålla igång det den här gången!
Väntar på att niclas är klar så vi kan börja laga middag, fläskfilé och pommes. Mumsss!

RSS 2.0