27oktober

Hejhejhejochhej ! Har inte tid med att blogga. Elr jo det ha jag men jag har massa annat för mig. Tänkte iaf berätta att halloweenkläderna är fixade! allt klart nu förutom sminkningen.. Hoppas angelica kan annars är jag körd :s Åhhnej.. Igårkväll var jag och jocke på bio. Surrogate ? elr vad fan den nu hette ;p ganska bra faktiskt. Sen gick vi hem till mig och sov ;p haha.

Min nya mobil! do you like it? ;)

Lägg märke till min busiga blick hihi. Nu ska jag äta och sen spring ut och leka med min mos :D Cya!


26/10

Godmorgon ! Idag vaknade jag ett av att mamma kom hem och väckte mig ;o Bra rebecka.. Skulle träffa klara på stan kl ett oxå men som tur va så var hon hemma och bakade och var inte heller klar ;p haha. Men vi ska träffas vid tre ist. Idag är jag på ett jävligt bra shopping humör! Måste ha nya skor som jag kan ha när jag åker till england nästa vecka. Och nya kläder och smink. Och kläder till halloween. Har en ideé men är inte riktigt säker på det än. Men ni får inte veta vad det är ;) mohaha. Ni får dagens outfit sen när jag kommer hem och kanske bilder på det jag köpt. om jag hittar nått såattsäga ;p

Dagens låt: Just a boy- Angus, Julia stone.


Utklädnad? :S

Sitter här och funderar på vad jag ska klä ut mig till på halloween men kommer f*n inte på nått.. Lite hjälp skulle sitta bra !! Skriv gärna några av dina förslag =)

Orkar inte vara uppe längre, nattinatti !

igår och idag

Har tagit lite bilder på mina köp sen Turkiet och gått igenom bilderna därifrån, men dom var inte så jävla roliga tycker jag. Men kan väl lägga in nån iaf =)
Inatt sov jocke hos mig. Idag var vi på öfk matchen (dom vann men 3-0). Och sen så drog jag till min syster och hennes pojkvän på middag i nälden. Grymt fin lägenhet har dom. Och lilla saga har blivit större och tjockare (a' haha men söt e hon ! Finns bider på Angelicas blogg på henne. Snart kommer hanna p på besök, ska fixa lite musik till henne tills hon drar till thailand imorrn. Kommer sakna henne! :'( Och linnea och cornelia ska oxå dit.


kommer nog lite fler inlägg ikväll för jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt =)


21oktober

Har precis kommit upp från havet och idag har jag fått lite färg på mig. Har även brännt mig lite -.-
men det lägger sig väl snart. Imorrn är det hemfärd. Planet går typ vid 4 på natten :o Kommer se ut som ett lik..
Men det ska bli skönt att få komma hem! Har redan massa planer på fredag. Vi kommer ju hem på morgonen, så vid ett ska jag gå till skolan och möta upp jennifer och så ska vi på stan. sen klockan 4 ska jag jobba på ica med laget till 8 och efter det ska jag till Hanna P och äta tårta och så ska jag va med jocke efter :) fullt upp alltså hihi.
Orkar inte skriva nå mer nu. Ska sätta mig på balkongen och njuta (plågas) i värmen ;)


andra dagen.

Andra dagen jag är här och jag längtar redan hem :o helt sjukt.. Fast det är även skönt att åka bort och vila upp sig lite ett tag. Och jag börjar få lite panik för att jag måste bli brun innan jag kommer hem och köpa två väskor som jag har hittat. Känns som att jag inte kommer bli/ få det ;p haha. Imorrn ska jag iaf köpa sololja och steka lite =)
Jo juste, ikväll åkte vi in till gamla stan och käkade och hamnade i ett litet kvater, väldigt mysigt faktiskt, och det coola med det var att alla affärer och restaurangers ägare var släkt och en liten stört skön gubbe gick runt och presenterade oss för exakt alla ! haha. Gick armkrok med mig och så fick jag sätta mig bland alla gubbar och snackade typ med dom x) helt sjukt alltså haha.

:D

Ingen uppdatering bara för att jag är i turkiet? Skitsnack! :D klart som fan att jag inte tänker svika alla mina läsare bara för det heller ;) haha. Nerå men min fader tog med sin data (såklart) och det är trådlöst på hotellet, så just nu sitter jag på våran härliga balkong, men usikt över havet och bara myser. Blev ni lite avis nu kanske ;) hähä. Idag har det varit 40 grader varmt ;o helt sjukt! Och det var typ 25 grader i havet.
och det här hotellet är hur fint som helst. Det är ingen riktig sandstrand här vid vårat hotell men det är klippor som man hoppar från och sånt, och det är så jävla fint! Vattnet är alldeles blått och klart. Alltså det går inte att förklara hur fint det är. Ni får se på bilderna sen. Ska vara duktig med kameran för en gångs skull ;) (kände att jag använde fint ganska mycket) ;) 
Idag var det även inspelning för nått turkiskt tv program i trädgården här ;o haha ganska coolt tycker jag.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch och sen ut och äta. Kanske till och med blir lite plugg till kvällen.

kortinlägg

En kort sammanfattning av dagen.
Drekt efter skolan gick jag, Moa, Jasmine och Jennifer ner till max och satt där étt tag och åt glass och hade det lite mys. Sen hem och packa inför resan. Och fixat musik har jag gjort, så nu är jag redo att åka! Hann sola lite oxå. hihi. Men nu ska jag hoppa till kojs, nattinatti.


ett tag sen... igen!

Nu har jag inte uppdaterat nånting på 5 dagar tror jag :s  wopzz hehe. Men så blir det när man inte har nått att skriva om. Vilket jag inte har nu heller egentligen. Men kände för att skriva nånting iaf så det inte är för tomt här i bloggen ;) Håller på med en svenska grej och behövde en liten paus. Har knappt börjat på den förresten (a)

Om 4 dagar åker jag till turkiet, alltså på fredag! Vill åka, men ändå inte.. Men det är bara en vecka jag är borta den här gången så. Och då kommer det inte bli nån uppdatering förmodar jag. Vilken ni är van vid ;) haha.
Kommer nog inte hinna skriva så mycket den här veckan heller. Har så sjukt mycket att göra!

*måste packa (vet inte ens vad jag ska ha med mig för kläder, om jag ens har det jag behöver)
*Måste fixa musik och ladda ipoden.
*plugga.plugga och plugga..
*sola solarium.
*vara med min pojkvän så mycket det går!

Ja, det var typ allt, för tillfället.

Det snöar nu oxå !!!


sjukling

god morgon alla söta människor som läser min blogg!
Idag stannade jag hemma från skolan för jag är sjuk och dessutom skulle vi ha friluftsdag på hofvallen och jag skulle ändå inte få vara med för mamma för det är friidrott och min förkylning skulle bara bli ännu värre.
Igår snöade det hela kvällen :o Det är fortfarande kvar på gräsmattorna. Men det kommer väl smällta bort snart  =( 
Nu ska jag ta en skål med glass och fortsätta planera hur mitt rum ska se ut! :) har hittat en sjukt snygg tapet.


I måndags hade jag och jocke 5 månader =') Hann inte lägga upp det på bloggen förut. Men nu vet ni det! ;D


4 oktober

Godmorgon ! Vaknade nyss av att pappa kom in och drog upp persienerna och sa nånting om snö. Kommer inte ens ihåg vad han sa, men då så sprang jag till fönstret och det är fan snö ute!! ;D Ganska mysigt faktiskt.
Igår var jag hemma hos atle med massa folk. Han har ju inte lite stor lägenhet heller?! :o Inget skämt, jag har aldrig sett en så stor lägenhet!
Ska gå och fixsa lite frukost och lägga mig i soffan, har bara blivit ännu sjukare nu...

3oktober

Hejhej! nu är jag hemma från en lång kväll, hänt mycket. Orkar inte berätta allt men jag kan säga att jag har ont i kinden.. Aja ska iaf försöka sova lite!

poss'poss

RSS 2.0