appropå ingenting.

Jag ska klippa lugg!
så var det med det :)

21:40

Nu är jag hemma igen från bion! (för ett tag sen) Var meningen att jag skulle till morenska direkt efter men dom som jag trodde skulle dit var inte där så då var det inte så frestande att dra dit, så ist åkte jag hem och tog mig ett varmt bad. Filmen var väldigt bra! Ni som inte har sett den borde göra det. Men se ettan först annars kommer ni typ inte fatta nånting. Dessutom så skulle det komma en tredje film :D Längtar så jag kan få se hur det fortsätter!! Nu funderar jag faktiskt på om jag ska gå och lägga mig. Är ganska trött och har ont i hela mig typ ;s
Nightinighti!

28september

Måndag må ju vara den segaste dagen på veckan. Då är man bara sur för att helgen är över och att det är så jävla länge kvar tills nästa! Och nu har man inga fotbollsträningar heller.. Uppbehåll tills november?! ;o Hur länge som helst ju. Men jag ska börja gå på gym. Vill och ska försöka träna varje dag. Är konstigt nog sugen på det :o
Det var iaf meningen att jag skulle på step in idag men det blev bio med mamma och pappa isf. Flickan som lekte med elden. Har sett den första och den var faktiskt bra!

Håller oxå på med en ny design, men jag är inte så jätte bra på det som sagt. Så jag ska snacka med cazandra om hjälp ;) haha som alltid. Hoppas du inte blir less bruden! ;p Nu är det gossipgirl!


shoppingen!














Jätte dåliga bilder, men jag orkade seriöst inte fixa till det ;p
Jag tog inte kort på allt heller!


20:37

Nu har jag duschat och sånt och tillochmed gått ner till cazzie och lämnat ipod sladden. Vi satt och snacka ett tag i trapphuset, parecis som vi jämt gjorde förut varje kväll =') Det var riktigt kul att umgås, eller vad man nu ska säga, igen!Och nu sitter jag här och kollar på pelle svanslös och dricker cola, mummms!

Iaf så åkte jag och mamma till sundsvall i fredags efter skolan och shoppade. Och på kvällen åt vi på restaurang med Elvy (pappas faster) Riktigt mysigt faktiskt. Började äta halv 7 och gick hem 10 :o Jävligt lång middag, haha.
Och sen igår gick vi upp grymt tidigt så vi kom in till stan tills det öppnade för vi kände att vi inte riktigt var klar ;) Sen så var det birsta som gällde! Alltså jag vågar inte ens säga hur mkt allt kostade :S Det är ju fan hemskt.
Jocke sov iaf hos mig inatt. Väldigt mysigt. Det bästa som finns är att vakna upp och det första man ser är den man älskar =') hihi.



Bilderna på kläderna kommer i nästa inlägg!

27september

Ska hoppa in i duschen nu, men sen kommer jag tillbax med lite info om min helg ! :)

090923

Hellu everyone!
Sitter och lyssnar på lite musik och chillar och väntar på att klockan ska bli halv 8 då jag ska börja dra mig ner mot Moa. Vi ska kolla på idol och ha det mys. Och även vara barnvakt till hennes lillasyster Linn, ganska skön brud det där alltså ;p haha.
Idag har jag varit med  min underbara pojkvän<3 Gick runt och kollade lite på stan men tillslut så frös vi så mycket och var fett trött på att bara gå så gick vi och käkade på kebab baren :) tihi. Mysigaste dagen på länge.
Imorrn är det smyg öppning på gina. Inte för att jag har nå pengar men jag ska väl dit ändå! :)
Nu ska jag leta fram min vinterjacka. Har blivit grymt kallt på sistone :S

15:59

Nu är jag hemma från skolan. Gick väldigt bra att jobba idag faktiskt. Förutom på engelskan för då var jag så jävla trött och satt och garva hela tiden ;p Drog massa blondin skämt och satt och snacka bonde med moa och jennifer, haha! Så seriös är vi på skolan. Men det vi gör på engelskan är så jävla tråkigt, vi ska göra en pjäs. Vi har rödluvan ihop slagen men snövit.

Blondinskämt:

*Varför använde aldrig blondinen sina vatten skidor?
Hon hunde inte hitta en tillräckligt brant sjö.

*Varför finns det aldrig is i en blondins kök?
Hon kan inte receptet.

Ganska roliga tycker jag ;) Det var faktiskt victor som skickade dom ! ;p haha. Nu ska jag fortsätta med mitt PM i svenskan. Sen är det träning oxå. Woho!

090921

God morgon alla läsare!
Har inte fått en plund inatt så jag är grymt trött. Undrar hur fan jag ska orka hålla mig vaken på lektionerna.
Klädseln idag blir väldigt slapp, inget speciellt precis. Ingen hårförlängning har knappt plattat det. Men jag orkar inte fixa mig idag.




Jag börjar inte fören om 40min. Tror jag ska ladda hem lite låtar. Något tips? :)
Igår bokade pappa hotell till mig och mamma i sundsvall på fredag. Vi ska dit och shoppa och ha det mys. Det är bara en natt för jag ville inte vara borta från stan hela helgen. Har massa grejer jag måsta köpa.
*En ny jacka
*Vinterskor
*Halsduk
*jeans
Och ja, ungefär byta ut hela min garderob! Vi ska på ikea oxå så jag ska försöka snacka till mig ett nytt rum ;)

Har inget mer att skriva. Ska plugga tills jag börjar. Ses på skolan!

090920

Idag är det sista dagen på helgen och imorrn börjar skolan igen-.- Inte så jätte pepp på det, men det är väl bara att bita ihop och köra hårt den här veckan. Förra veckan hade jag två prov. Spanska och So. Gick väl sådär. Jag är hur nervös som helst för att jag ska faila.. Det gjorde jag hela förra höstterminen. Jag pluggade inget. Ist var jag ute med kompisar och gjorde massa annat för att jag inte orkade plugga. Och på lektionerna satt jag och smsade och snackade med alla. Men nu vill jag göra en förändring. Jag har faktiskt jobbat på varje lektion och pluggat lite hemma oxå :) Och det ska jag fortsätta med, fast det ska bli ännu bättre!

I fredags var jag på hockey. ÖIK-Kiruna, älskar att kolla hockey ! :D hehe. Klara, Hanna å och Hanna p gjorde mig sällskap där. Och mellan perioderna gick vi ut och hade snöbollskrig x) Bakom ishallen finns det en liten hög med snö som dom lägger där efter att dom har fixat grejs på banan eller vad man nu ska säga. Så vi har inte fått snö än ;) haha. Men nu ska vi visst åka hem. Hörs kanske senare!


090915

Hemma från skolan nu. Fett trött.. Funderar på om jag ska lägga mig och sova ett tag eller om jag ska plugga. Får se hur det blir. Har ju prov på onsdag och fredag så.. Idag är det jätte fint väder. Varmt och soligt. Apropå sol och värme, nu är det inte så länge kvar tills jag åker till Turkiet! :D En månad från imorrn. Längtar som fan. Ska bli skönt att få ligga på stranden och sola och bara ta det lugnt och få komma bort från östersund ett tag. Är så jävla less på massa grejer..

Juste hade skolfoto idag oxå. Fan vad misslyckad jag blev :o:o Vill ta om!!!! Usch, lova att inte mobba mig när ni ser det.



Nu är min lilla kusin här så nu blir man ju barnvakt. Woho!..

 


problem!

Skolfoto imorrn och jag vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha mitt hår! :s Får väl riva ur hela garderoben då..Tvivlar på att jag kommer hitta nått.

Har pluggat lite med några små pauser ;) haha. så typiskt mig. Men ska fortsätta med det tills jag har träning. Medan jag har pluggat så har jag även fixat lite låtar till min ipod. Kände att det var dags att byta, lite less på dom jag har ;p lyssnar ju på dom 24/7 på skolan. Något förslag på nån bra låt? :)

Ska vara duktig och fortsätta plugga lite nu!

                                                  Hold on-neverstore

pluggdag?

 
Ja, det här är vad jag kommr göra hela dagen.. Kanske hinner fixa lite med bilderna sen fjällvandringen och det.

kommer snart!

Ska gå och hämta min cykel nu, hörs senare!


Mina senaste köp!











Har köpt mer grejer oxå men orkar inte ta mer kort ;p

090913

Helo! Dålig uppdatering igen.. Har iaf sovit hos Moa hela helgen för mina föräldrar har varit i stugan. Har varit mys, har även busat ganska mkt ;) haha som alltid dårå! Hann inte vara hemma så mkt idag innan Hanna p frågade om jag ville komma till henne och kolla på gossip girl, och inte tackar man nej till det heller :) hihi. Hon har världens sötaste hund oxå och idag var hon typ galen, skulle busa hela tiden, så man fick inte en lugn stund typ, haha. Nu är min syster och hennes pojkvän här och hälsar på med lilla saga så måste väl kanske gå och vara social ett tag? hmm, eller ska man lägga sig och sova haha, är fett trött. Och sen så har jag massa läxor oxå, as kul... och jag börjar på att bli sjuk, orkar inte med det igen! Har fan inte tid, måste träna upp mig.
Juste, i torsdags tror jag att det var, hade vi match mot lit och då vann vi med 6-1! Själv så gjorde man ett mål ;) haha. Carro typ 3 och Hanna 2 :) Älskar mitt lag! Det är inte fören nu vi har börjar lira på riktigt och så är sesongen snart slut.. Men vi får väl ta igen nästa år igen ;)

Ska försöka hinna med att lägga upp alla bilder idag oxå!


     Love/ R


Sverige-Malta

Ännu en vinst för sverige. 2 vinster två mål och sex poäng. Ganska dåligt spelat av dom idag men dom fick ju iaf in ett mål. Visserligen var det självmål ;p menmen, vi fick ju poängen! hihi.
Hade träning idag, gick sämst. Har sträckt låret igen.. Kul. Aja ska lägga mig i sängen och kolla på idol. 

HEJS!

090908

En väldigt kort uppdatering för ska typ ut nu. Slutade typ vid tre idag, drog direkt ner till stan men brudarna. Fick med mig nån påse hem :) Kom nyss hem och käkade men får fan inte i mig nått.. Och jag vet att jag suger på att uppdatera men jag hinner typ aldrig. Men ska iaf lägga upp mina senaste köp snart :) Men ska ut nu, pusspuss!

igår

Godmorgon! vaknade typ nyss, ska snart käka frulle och sen göra mig iordning för matchen mot strömsund!
Igår på dagen var ja först på outlet grejen och det söög där. Fanns ingenting! Det kändes ofrächt där oxå. Tänk alla djur som har blivit slaktade där (eftersom vi var på gamla slakteriet) haha. Sen drog jag, Hanna å, Hanna p, Linnea på fotboll på hofvallen. Asså det var så sjukt kallt att sitta och kolla på så jag höll på att dö.. Det kändes som vinter typ. Menmen, vad gör man inte för sin pojkvänn ;) iaf så på kvällen gick jag och Moa ner på stan och käkade kebab. Och efter det drog vi till valla på nån båtfest. Fick med oss Steven, Soheil, Carl, John oxå, haha. Hanna å var med oxå :) hihi. Men det var ganska tråkigt att vara där ute, inget folk var det heller typ. Mest bara gamla typer.. Men filips kombo spelade! Var typ därför vi åkte dit, för att lyssna på dom. Vi drog efter typ en timme. Men vi hann iaf hoppa i hoppborgen innan vi drog oss tillbaka mot stan! ;p hehe. Aja orkar inte skriva så mkt mer nu. Vi träffade iaf massa folk i stan och det var en kul kväll :) Ska gå och äta nått nu. 

Loveu!

fail..

Igår skulle ju jag fixa till min utväxt och jag skulle göra det hemma oxå. Och det var kanske inte det bästa jag gjort för nu är mitt hår typ gult!! :s Så idag ska jag tvätta det med silvershampoo, så får väl hoppas på ett bättre resultat. Usch, hatar mitt hår just nu..

Andra dagen på skolan idag och det har väl gått hyfsat bra. Eller ja, vi har bara haft tre lektioner så det var väl inte så mycket att göra. Eller vänta... två lektioner hade vi för nån j*vla dans grej skulle ha uppvisning så man fick välja mellan att kolla på det och att ha matte. Och då såklart valde jag att kolla på dansen ;) haha. Men det sööööög! Dom hade typ ingen musik, och det var bugg!? :o aa det var typ bara min klass som var där för ingen orkade jobba ;p haha. Stackars dom som dansade säger jag bara, det var ju bara pinsamt ;p
Idag märkte jag oxå hur j*vla dålig jag är på spanska x) haha, jag skämms ju. Jag har iaf G i det men ska försöka höja upp till VG. (hur nu det kommer att gå?)

första skoldagen avklarad

Idag var det ju våran första riktiga skoldag och jag  är redan less på skolan.. Men jag ska hålla humöret uppe och jobba så jag kan komma in nånstans nästa år.
Sitter vid fel data nu så jag kan inte lägga in dagens outfit nu. Ska måla naglarna och försöka få mamma att färga mitt hår nu ;) puss

RSS 2.0