Söndagsmys


Sims

The Sims 3, CHECK!! Ni lär ju inte höra av mig så mycket framöver;) hähä närå. Är iaf några och chillar hos mig, sitter och nördar spel allihopa. Får se vad som händer senare :)


Smurfarna

Har håltimme nu eftersom engelska läraren är sjuk.. Ska dock skriva om en delstat i USA, jag och bea ska skriva om Alaska. Btw, har hittat en jätte rolig app, man bygger upp en smurfstad. Är helt besatt!!!


20-november-11

Lite kort om min helg:
Fredagen bestod av bilåkande med Nickepicke. Igår hade jag och mamma en heldag på stan, fick lite grejer som jag ska lägga upp bilder på. På kvällen blev det en chillkväll med brudarna, först konsert på tingan sen film hos My:) idag har jag bara haft mys med pojken min och ska fortsätta med det nu:)


18-november-11

Eftersom vi bara har två lektioner på fredagar och den sista blev inställd så har jag slutat. La mig nyss i sängen och kollar på miraklet i new york. Hur mysig film som helst!:') ska unna mig själv en powernap sen ska jag ta mig i kragen och städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag..


Punkt

Idag har mitt ansikte varit i en bok. Har aldrig velat fortsätta läsa en bok så mycket som idag. Började Och slutade på den idag och jag måste säga att det är en av de bättre böcker jag läst i mitt liv. För er som inte läst den, gör det!


Sjukdag..

Inte helt ovanligt att jag ligger hemma i feber.. Åhh blir så less! Ja min dag har spenderats i sängen. Har sovit och kollat på prinsessan och grodan, älskar Disney filmer(a). Ska vara duktig och plugga, har lite saker som ligger på hög"/


Kvällsfika

Gott va? Ska sätta igång en film nu sen ska vi sova. Iaf jag, är så trött att jag inte orkar hålla upp kroppen:p


Farsdag

Sitter i nälden hos min syster, vi ska ha farsdagslunch. Skulle egentligen åka ut till andersön och grilla men det regnade ju tidigare så vi kom hit ist:) söta lilla saga på bilden :')


Trend


12-november-11

Kom hem ifrån stan för en stund sen. Hade några ärenden att uträtta, ni vet väl att det är farsdag imorrn va?;) Första gången jag är på stan på en lördag på ett bra tag:o ska iaf vila en stund nu, är sjukt slö..


Love

Denna kväll har bestått utav middag på bishops arms med papsen och pojkvännen. Efter det var jag och Niclas ute och gled lite med bilen. Vi kom hem alldeles precis och ska se sista Irene huss filmen och bara ta det lugnt :)


10-november-11

Ännu en dag med lång sovmorgon och två ynka lektioner. Ett litet möte med min sjukgymnast om min rygg och en middag med min systerson och andra utomstående familjemedlemar. I väntan på att min pojkvän ska äta klart och komma och hämta upp mig så slår jag mig ner med min bibel, Elle!


09-november-11

Ligger hemma i min sköna säng och kollar på mulan 2 och dricker peachte :') gick hem efter första lektionen för jag hade så ont i magen, vilket jag har haft de senaste dagarna "/ ska bädda ner mig riktigt nu under dubbla täcken och massor med kuddar :) mys!


08-november-11

Sitter på första lektionen nu, började 13.15. Riktigt skönt med en sovmorgon! Slutar runt 4tiden sen efter det måste jag skynda mig hem för att fixa några saker sen ska jag på födelsedags middag:)

festbilder alanya del 2








06-november-11

Sitter hos niclas och kollar på näår han spelar fifa, haha.. Vaknade för bara nån timme sen. Blev en rätt sen natt med film och mys. Irene Huss, någon som sett dom filmerna? Jag och nicke är inne på 5te filmen nu och dom är riktigt bra! Mina planer för idag är väl att åka hem och städa lägenheten och sen plugga.. Har en redovisning på tisdag och ett hyllningstal som ska sägas nångång denna vecka. Dessutom en engelsk bokredovisning som jag inte vet om den ska vara klar på tisdag eller om vi ska börja göra den då. Måste verkligen börja lyssna på sånna där saker, har aldrig koll på nånting..

Godmorgon!

Vaknade precis, ska alldeles strax fixa frukost sen åka iväg till momma och städa hennes lägenhet och sen hem till mig och putsa fönstren:p låter som en kul dag va? Menmen sånt som måste göras!

01-november-11

Har precis laddat ner blogg.se appen på ipaden så nu får vi se hur det går med det:) har iaf tagit tag i en av alla grejer jag ska göra under veckan! Ska vara duktig och putsa fönstrena och byta gardiner. Få lite vuxen poäng;) hähä.
I söndags hade iaf jag och niclas 14 månader så vi tog med lite fika och drog ut med bilen eftersom han precis skaffat körkort. Åkte först till andersön och mös lite där med en filt och sen åkte vi ut på en liten roadtrip. Det var en väldigt mysig dag:')


RSS 2.0