110130

good morning fellows!
Dagen kommer vara slapp, har legat i sängen sen jag vaknade och snart ska jag ut och träffa björn ett tag.
Dessutom så har jag och niclas 5 månader idag så ikväll ska jag åka till han och så ska vi se på film och mysa =)

    


WilfredoAlexander

Drar ner till bästisbjörn och umgås med lite folk. Ha en sköningkväll!

   
    
    

110128

Har haft fullt upp dom senaste två dagarna. Gick iaf på skolan igår och gjorde mattenationella, gick väl sådär. Som tur är så var det bara den ena delen så jag är inte körd än :)
Fest igårkväll, ska leta upp bilder på det för jag glömde ju såklart min kamera hemma..


photosinceNewYear's

Har sovit några timmar nu och sen kom mamma och väckte mig med lite gofika, en semla och brämhults juice :D
Ligger fortfarande och kollar en massa bloggar. Är så extremt uttråkad..
Här kommer iaf lite bilder sen nyår.

                                                       
          
           
          
          
          
          
          

       Finns så mycket mer bilder men kan ta fler en annan gång.

Sylvie Malfray

          
          
          

                   


thehouseofpain

Tyvärr så var jag inte kapabel till att blogga nått igår. Så fort jag kom hem ifrån skolan så låg jag i fosterställning i min säng pga att jag hade så extremt ont i mina revben. Så klockan 7 begav sig jag och mamsen mot akuten.
Så nu består min vardag av brutet revben och smärtstillande. Tummen upp! (ironin flyger runt i luften)
Ligger iaf hemma idag så får vi hoppas på att jag kan ta mig till skolan imorrn. Tänker nu sysselsätta mig med att läsa bloggar och tröstäta godis.

mydayinwords

Äntligen tid till att blogga! Tyvärr så orkar jag inte lägga upp bilderna på det jag fick med mig hem från stan idag för det är slut på batteri i min kamera så jag gör det imorrn ist. Har faktiskt hunnit med en del idag. Shoppat, städat och möblerat om mitt rum litegrann och haft besök av min pojkvän. Det enda som är kvar nu är en dusch, fixa fram kläder till imorrn och plugga lite. 



                    


110124

Hann tyvärr inte att uppdatera imorse, valde att sova lite längre för jag var så extremt trött.. Började klockan 12 och slutade kvart i tre och det enda vi gjorde idag var att kolla på film så det var en rätt så skön start på veckan.
Tänkte dra ner på stan med mamma så får väl se om jag kommer hem med nått nytt =)


Nu har min käre vän My fixat till min blogg så det enda som saknas nu är en ny header =) får försöka fixa bilder nåndag framöver. Nu äre dags för ett varm bubbelbad och skön musik!

slappdag

Idag är en sån där typisk dag till att bara ligga i sängen och ta det lugnt. Tyvärr så har inte jag den turen.. Eftersom jag ligger efter ganska mycket i skolan så måste plugga hela dagen. Fast om jag känner mig själv rätt så kommer det hålla i kanske 20 minuter sen sätter jag mig vid datan igen..
Måste iaf ta det lugnt idag eller ja många dagar framöver eftersom jag har ramlat och slagit mig så jag misstänker att jag fått en spricka i revbenen.. När den ena skadan äntligen blivit bättre så kommer det en ny. Otur eller osmidig? hmm.. kanske lite av båda.

en lördagkväll

Mina planer på en mysig hemmakväll sprack när jag fick ett samtal om att mina vänner hamnat i bråk igen.. Men det löste sig utan att nån blev skadad som tur va.
Nu ska jag krypa ner under mitt sköna täcke och kolla klart på filmen jag hyrde tidigare ikväll =) nattinatti!

110122

Nu har jag fixat designen men såklart så är den ju helt fucked up... Får be min käre syster å fixa till den.
Var på stan idag och fikade med Moa, My och Jasmine och pratade lite om gårdagens händelser.. Tänker inte gå in på nå detaljer men det var en av de jobbigaste kvällarna i mitt liv.
Blir nog till att sitta hemma och mysa med familjen ikväll, har besök av syrran och barnen och så kommer Tommy hit snart också. Känner att jag vill ta vara på tiden med min familj, visade sig att det inte är nå fel på dom ändå.

110105

Hejhej tjejen som är sämst på att blogga!.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och känner mig inte så pepp på det heller men så fort jag får min nya dator så ska jag försöka ta upp det igen. Nytt år nya tag!
Ikväll var jag hos Pj och lirade lite poker. Tyvärr så förlorade jag, menmen nångång måste ju vara den första! ;)
Handlade ju bara om 20:- så det var inte så farligt.

RSS 2.0